تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 343 از 515 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

) میگه این تصور که شما دارین و منطقه محرومند و هیچی نیست و یه بیابون 4 نفر نشستند درس میخونند غلطه. اتفاقا ، آمار دبیر خصوصی اونجا خیلی بیشتره. همین امید شهبازی مشاور که سابقا میاوردنش تلویزیون یا رضا بابایی یا علی حیاتی و ... همه دبیر های جنوب کشورند.
    به نظر من اینا استثنا هستن. ما که جنوب کشور زندگی می کنیم که از این خبرا نیست. ولی شنیدم می گن به بعضی مناطق می رسن و اینکه بگین جنوب کشور از این خبرا باشه، باید بگم نیست.
    فک کنم این بحث ها که کدوم آزمون بهتره و کدوم موسسه دزده و کدوم کتاب چرت و پرته واسه تابستون بود و تموم شد و رفت. الآن از قلچی و گزینه2 و ... فقط دو سه تا آزمون مونده. دیگه بیخیال این حرفا.
    منم حرف شما رو تایید می کنم. این بحثا برای کنکوریای سال آیندست. البته به نظرم اینکه کی چطور به کجا رسیده چندان ربطی به دانش آموزا نداره و هر کسی می تونه ببینه کیفیت کدوم بهتره و اونو انتخاب کنه حالا با هر سابقه ای که باشه.
    من با اینکه از گزینه دو راضیم، ولی اینکه به سال بعدی ها بگم برن گزینه دو شک دارم. به نظرم شرکت در کانون + حل سوالات گزینه دو.
    اینو که گفتم هم برا کنکوریای سال 91 بود نه 90.

راستی من تو آزمون 6 خرداد گزینه2، اگه تراز 11000 بیارم میتونم به سه رقمی امیدوار باشم یا باید ترازم بیشتر بشه؟
    منطقتو نگفتی؟ گزینه دو خودش تخمین رتبه میزنه. طبق تخمین رتبه اگه همینطور پیش بری و کمی هم بیشتر کار کنی از تخمین رتبت جلو می زنی.

2. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alitorres77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان.كسي ميدونه امتحانات جبراني پيش2 كي هست؟
    با اين كه وقتي نتايج اوليه كنكور مياد نمرات دروس تاثير داده شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منطقتو نگفتی؟ گزینه دو خودش تخمین رتبه میزنه. طبق تخمین رتبه اگه همینطور پیش بری و کمی هم بیشتر کار کنی از تخمین رتبت جلو می زنی.
    منطقه 1 .
    تخمین رتبه ی گزینه 2 (برای آزمونهاش) ، میاد درصدهایی که تو آزمون زدیم رو مقایسه میکنه با آمار کنکور 89. یعنی ضریب سختی رو در نظر نمیگیره. حالا ممکنه مثلا 40 درصد زدن فیزیک گزینه 2، ارزش 60 درصد زدن کنکور رو داشته باشه. بخاطر همین تخمین رتبش غیر واقعیه. درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

سلام بچه ها خوبید؟
    منو یادتونه؟
    من همونم که اخرین کارنمومو وقتی اینجا گذاشتم که قلمچی بو ترازم 7200 بود دیگه از اون موقع گفتم نمیام واسه درس فک کنم بهمن بود یادتونه؟
    اون موقع رشتم تجربی بود ولی تغییر رشته دادم رفتم ریاضی بعدش یه اتفاقی برام افتاد که تا الان با اون تراز های خوبم خداحافظی کردم داغون شدم تا الان برام دعا کنید نمیدونم چی کت کنم دارم میخونم برای عمران تهران جنوب ترازش 6500 هست میترسم نتونم بگید چی کنم نسبت به اون موقع ها واقعا ضعیف شدم کمک کنید خواهششششششششششششششششش میکنم
    چی بگیم ما؟ تو که خوب بودی تو تجربی واسه چی تغییر رشته دادی؟

06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------

سلام دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنین نیاز شدید دارم،من الان چند روزه که بیشتراز6-7ساعت نمیتونم درس بخونم،حواسم اصلا جمع نمیشه،همین موضوع خیلی منو بهم ریخته به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توروخدا راهنماییم کنین.مر30000000000000000000
    نگران نباش الان خیلیها اینطورین . امتحانای ترم دوم که شروع بشه یه شوکی وارد میشه و اوضاع بهتر میشه

6. این کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

منطقه 1 .
    تخمین رتبه ی گزینه 2 (برای آزمونهاش) ، میاد درصدهایی که تو آزمون زدیم رو مقایسه میکنه با آمار کنکور 89. یعنی ضریب سختی رو در نظر نمیگیره. حالا ممکنه مثلا 40 درصد زدن فیزیک گزینه 2، ارزش 60 درصد زدن کنکور رو داشته باشه. بخاطر همین تخمین رتبش غیر واقعیه. درسته؟
    حدودی می شه گفت که این آزمون شباهت های زیادی به کنکور داشت.
    مثلا دروس عمومی به جز زبان می شه گفت تقریبا به کنکور نزدیک بود.
    اختصاصی ها، ریاضی نزدیک به کنکور ولی گزینه دو یکم سختتر بود، فیزیک آسونتر از کنکور، شیمی شبیه کنکور ( از نظر سختی سوالات نه نوع سوالات ).
    ولی اینو بگم که می گن رتبه کنکور معمولا بهتر از رتبه تخمینی گزینه دو می شه. حالا نمی دونم تا چقدر صحت داره.
    Last edited by vahid-p; 06-05-2011 at 10:47.

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام دوستان امروز يه اتفاقي افتاد حالمو گرفت

شيمي پيش (قلم چي) سوال 135 به نظر من اشتباه بود(اينم دليلش )شمام نظرتون رو بگين

135-شيمي
    در يك سلول الكتروليتي مس - روي، انرژي ...... به انرژي ....... تبديل مي شود و اگر قطب منفي باطري به مس وصل باشد واكنش انجام شده ......... است.

ا) شيميايي-الكتريكي-غير خودبخودي

2)شيميايي-الكتريكي-خودبخودي

3) الكتريكي-شيميايي- خودبخودي

4) الكتريكي-شيميايي -غيرخودبخودي

اينم دليلش

اگر سلول گالواني روي-مس را در نظر بگيريم، روي آند و مس كاتد هستند(به دليل جدول پتانسيل هاي كاهشي) و در آنها دو واكنش زير رخ مي دهد

Cu2+ + 2e --> Cu نيم واكنش كاهش

Zn --> Zn2+ + 2e نيم واكنش اكسايش

حال اگر قطب در سلول الكتروليتي قطب منفي باطري را به مس وصل كنيم مس قطب منفي ميشود وكاتد و به تبع آن روي قطب مثبت و آند. و چون همواره در كاتد عمل كاهش صورت مي پذيرد لذا در اينجا واكنش

Cu2+ + 2e --> Cu نيم واكنش كاهش

Zn --> Zn2+ + 2e نيم واكنش اكسايش

رخ ميدهد كه همان واكنش خودبخودي در سلول گالواني است پس اين واكنش خودبخودي است نه غير خود بخودي و در نتيجه گزينه 3 صحيح است و نه گزينه 4

حالا اگه تونستين شماهم از معلماتن(يا خودتون!) بپرسين كه كدوم جواب درسته

جواب قلم چي هم اينه

در يك سلول الكتروليتي مس - روي انرژي الكتريكي به شيميايي تبديل مي شود و اگر قطب منفي باتري به مس وصل باشد با اعمال يك ولتاژ بيروني نيم واكنش هاي الكتروي در مسير غيرخودبخودي يعني كاهش يون هاي روي و تبديل آنها به اتمهاي روي راند مي شود

ببخشيد يه كمي بد نوشته شد
    Last edited by Samba; 06-05-2011 at 15:12.

9. این کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

135-شيمي
    در يك سلول الكتروليتي مس - روي، انرژي ...... به انرژي ....... تبديل مي شود و اگر قطب منفي باطري به مس وصل باشد واكنش انجام شده ......... است.

ا) شيميايي-الكتريكي-غير خودبخودي

2)شيميايي-الكتريكي-خودبخودي

3) الكتريكي-شيميايي- خودبخودي

4) الكتريكي-شيميايي -غيرخودبخودي
    [SIZE=4]
    من فقط می تونم بگم که در سلول های الکترولیتی واکنش غیرخودبه خودی هست

در این جا cu کاتد و منفی و zn آند و مثبت هست
    خود مسله هم گفته مس به منفی وصل بشه یعنی الکترولیتی پس غیر خودبه خودی
    پس گزینه ی 4 درسته

من آخرشم نفهمیدم قلم چی گفته چند و شما می گی چند ؟؟؟

11. این کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

حد نصاب علمی واسه رشته ها رو از کجا باید اورد؟
    (راستی تو قلمچی چرا کیک نمیدن ادم 4 ساعت میشینه اونجا مغزش میپکه)
    Last edited by moh72; 06-05-2011 at 15:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست من چند ازمون قبل یه سوال داده بود که باریم فلوئورید نمک خنثی است که چون Ba(OH)2 باز قوی و HF اسید قوی نتیجو میگیریم که نمک بازی است.همین را تو سایتش زدم جواب داده اون که نمک بازی است باریم دی فلوئورید است ولی باریم فلوئورید خنثی است!
    جالبو دو پاسخنامه هم BaF2 را توضیح داده بود! نمیدونم دانش آموزها را چی فرض کرده! آخه ترکیب یونی را مگه با پیشوند نامگذاری میکنن؟ بعدش هم باریم 2 ظرفیتیه چطوری BaF بوجود میآد؟ ثالثا .... بگذریم!!
    خواستم بگم خودت را خسته نکن.این از این!

ولی جواب سوال شما: خب دوست من شما خودت میگی باتری وصل کردیم که مس کاتد شده! پس انرژی دادیم که مس نقش کاتد را پیدا کرده بنابراین واکنش غیر خودبخودیه دیگه! (انرژیش هم باتری تامین میکنه!)

14. 2 کاربر از behnamrizi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اینو بگم که کله واکنش های الکترولیتی غیر خود به خودی هستن.چون انرژی رو ما تامین میکنیم

اینم کارنامه امروز .لطفا شما هم بزارید

16. 3 کاربر از fmps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •