تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 449 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_es66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    در قفس تن (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک)

پيش فرض

سلام من تازگی میخواستم فایروال comodo را نصب کنم البته bitdifenderروهم نصب کرده بودم ولی بعد از نصب وقتی سیستم رو ریست میکنم صفحه سیاه میشه مشکل از کجاست چند بار هم امتحان کردم یعنی با انتی ویروسم مشکل داره در ضمن انتی ویروسم bitdifender total security هستش

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    نمیشه کاری کرد که وقتی یه تروجان(مثل اکثر پچ ها) رو پیدا میکنه مستقیما اونو نفرسته قرنطینه و اول سوال بپرسه؟
    سلام

برو توی تنظیمات آنتی ویروس و طبق عکس تیک قسمتی که نشون دادم را بردار:

3. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

DNS که به سرورهای ویس یاهو کاری نداره چرا وقتی ست میکنم با ویس یاهو مشکل دارم و صدا قطع و وصل میشه؟
    شایدم کلا امروز سرعت پایینه
    Dns تاثیر آنچنانی رو سرعت نداره ! چون فقط کارش تبدیل آدرس به ip هست و کلا به این موضوع ربطی نداره .

سلام
    نمیشه کاری کرد که وقتی یه تروجان(مثل اکثر پچ ها) رو پیدا میکنه مستقیما اونو نفرسته قرنطینه و اول سوال بپرسه؟
    تو قسمت تنظیمات آنتی ویروس یک گزینه هست ، فکر کنم به این اسم : Automatically quarantine threats found during scanning تیکش رو بردارید .

سلام من تازگی میخواستم فایروال comodo را نصب کنم البته bitdifenderروهم نصب کرده بودم ولی بعد از نصب وقتی سیستم رو ریست میکنم صفحه سیاه میشه مشکل از کجاست چند بار هم امتحان کردم یعنی با انتی ویروسم مشکل داره در ضمن انتی ویروسم bitdifender total security هستش
    Total Security یک سوئیت کامل هست شما پاکش کنید فایروال Comodo رو نصب کنید بعد فقط آنتی ویروس Bitdefender رو نصب کنید احتمالا مشکل حل میشه .

5. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

Bitdefender Total Security یک بسته کامل هست که دارای فایروال هم هست. بنابراین نه تنها نیازی نیست در کنارش از یک فایروال دیگه استفاده بکنید، حتی این کار باعث بروز مشکل هم میشود.

بنابراین از همون بیتدفندر استفاده بکنید و فایروال کمودو را حذف بکنید.

7. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

یک نکته از کمودو (فایروال)

کمودو برای امنیت بیشتر در فضای واقعی اینترنت، و برای ایجاد فضای امنتر و حتی سریعتر برای کاربرانش، دست به راه اندازی DNS امن زده است. و همواره سایتهای واقعی خطرناک را شناسایی و وارد لیست سیاه خودش در دی-ان-اس میکند. و یکی از مزیتهای این امکان این است که علاوه بر یک وبگردی ایمن تر، کاربر هیچگونه تاثیر منفی در سرعت اینترنت و وبگردی و دانلود خود نخواهد داشت. هنگام نصب CIS میتوانیم استفاده از Comodo SecureDNS را انتخاب کنیم و شاید بعد این سوال پیش آید که اگر بخواهیم بفهمیم که واقعا در وبگردی کامپیوتر ما از دی-ان-اس کمودو استفاده میکند چیکار باید بکنیم. بنابراین با سوالی مثل سوال زیر روبرو میشویم:

سوال: از طریق فایروال کمودو چگونه بفهمیم که Comodo Secure DNS کار میکند و ارتباط کامپیوتر ما با آن برقرار است؟

جواب:

باید IP دی ان اس کمودو را بدانیم ،آی-پی سابق سرورهای کمودو :
    156.154.70.22
    156.154.71.22
    و آی-پی جدید هم اضافه شده است:
    8.26.56.26
    8.20.247.20

و باید بدونیم که پورت مورد استفاده جهت برقراری با DNS همواره پورت 53 است. خب با این اطلاعات حالا کمودو را باز میکنیم و به پنجره Active Connections نگاهی میندازیم و .....همینطور که در عکس زیر میبینید ارتباط با DNS کمودو برقراره ،عکس:

یعنی با این DNS ها با خیال راحت میشه وب انتی ویروس رو غیر فعال کرد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یعنی با این DNS ها با خیال راحت میشه وب انتی ویروس رو غیر فعال کرد؟
    نه به هیچ وجه ! فرضا اگر یک صفحه آلوده رو یک هاست که جزو بلک لیست این DNS Server ها نیست قرار داشته باشه راحت میتونه به شما صدمه بزنه !

10. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

نه به هیچ وجه ! فرضا اگر یک صفحه آلوده رو یک هاست که جزو بلک لیست این DNS Server ها نیست قرار داشته باشه راحت میتونه به شما صدمه بزنه !
    دقیقاً

درست مثل این میمونه که من در یک تصور اشتباه بگم با داشتن وب گارد همه چیز اوکی هست و خیالمون راحت.....

هیچ چیز 100% نیست.

12. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dara0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام

با dns جدید ورود به انجمن امکان پذیر نیست البته برای من دوستان این مشکل برای شما هم وجود داره؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با dns جدید ورود به انجمن امکان پذیر نیست البته برای من دوستان این مشکل برای شما هم وجود داره؟؟
    عموما اگر ip آدرس درخواست شده در بانک Dns Server مورد نظر نباشه یک صفحه با پیغامی مثل Host Not Found مشاهده میشه + اسم Dns Server چه پیغامی به شما داده میهش ؟

داره خودمونی میشه dara0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

عموما اگر ip آدرس درخواست شده در بانک Dns Server مورد نظر نباشه یک صفحه با پیغامی مثل Host Not Found مشاهده میشه + اسم Dns Server چه پیغامی به شما داده میهش ؟
    باسلام

تنها پیغام مربوط به مرورگر هست که از ناموفق بودن جستجو اطلاع میده در صورتی که با تعویض dns مشکل برطرف میشه کلیر کولد هم dns خود را غیر فعال کرده فعلا با ip قدیم درانجمن هستم

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •