[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتش عالیه امین
واقعا دستت درد نکنه
در مورد سرعت اینترنت بهترین پینگ و سرعت رو وایرلس داره از اینترنت وایرلس و رادیو استفاده کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتش عالیه امین
واقعا دستت درد نکنه
در مورد سرعت اینترنت بهترین پینگ و سرعت رو وایرلس داره از اینترنت وایرلس و رادیو استفاده کنید
سلام
راه حل مشکل ساعت ویندوزرا یافتم!البته خوب باید تست بشه.روی ویندوز 7 و هشت قابل استفادستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از سازندشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا از این مسیرها هم پشتیبان بگیرید تا اگه خواستید برگردونید. امکانش برگشت باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من از پاس آنلاین اشتراک 256 نامحدود دارم آره سرعت دانلودم تقریبا روی 450 kb می باشد اما تا ترافیک 20g بعد از اون سرعتم حدود 30 kb می شود یعنی همان 1 به 8 درکل راضیم ولی قبلا از مخابرات سرویس نامحدود داشتم تا قبل از پایین آوردن سرعتاشون خیلی خوب بود
آقا من در به در دارم دنبال یک کیس با ترافیک نامحدود مثل کیس شما می گردم.. چند تا سوال دارم
شما اراک هستید؟
برای این سوریس نامحدود پارس انلاین ماهانه چقدر می دید؟
وضعیت پینگ سرویس چطوریه؟
دوستان می گن مخابرات اینترنت نامحدود آورده.....
می خواستم ببینم حقیقت داره؟
سلام
مخابرات جشنواره پاییزه نمیزاره ؟؟؟
اینترنت شبانه بنده دقیقا از ساعت 1 شب به بعد دچار افت شدیدی میشه .. برای شما دوستان هم همین اتفاق می افته ؟
از دوستانی که از مخابرات اینرنت دارن، کَسی میدونه حجم اضافه ای که خریداری میشه، (برای اکانتای محدود حجمی ماهیانه)،، اگه کامل مصرف نشه به ماه بعد منتقل میشه یا نه ؟
از منم همینطوریه .
بعضی وقتا اینطوری میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)