سلام به آشناهای قدیم و کارشناسای جدید
حتما متوجه شدید 3-2 ماهیه نبودم. الان که لاگین کردم همین جور لیست پ.خ ها و آف های نخونده بود. سر همین گفتم یه خبری بدم که دیگه برنامه دارم چند روز یه بار حداقل یه سر بیام. البته اگه مشکلی پیش نیاد.
این سری یکم تعادل می خوام ایجاد کنم تو جواب دادنا، نه مثل این 3-2 ماه که یه جوابم ننوشتم نه مثل قدیم که روزی تا 4-3 ساعت اینجا وقت صرف تاپیک می کردم (که خب البته اولین ضررش اینه که بعد چند هفته کارت بی ارزش به نظر میاد).
در هر صورت. چه دوستانی که تو این مدت اینجا سوال پرسیدن و جواب نگرفتن، چه دوستانی که سوالشون خیلی ضروریه، لینک سوالی که اینجا دادنو برام پ.خ کنن. اگه بلد بودم تو همین تاپیک جواب می دم. البته وقتی رسیدم. دلیلشم اینه که فعلا نمی رسم مرتب تاپیکو دنبال کنم. هر چی باشه خیلی کمتر از قدیم میام، و خودمونیم، تاپیک هم درصد اسپمش رفته بالای 50.
یه سری چیزا هم یادم رفته این مدت پس همه جور سوالیو نمی تونم جواب بدم. البته رو حسابش که دیگه الان نصفتون باید استاد خفن شده باشید. دیگه فک کنم وقتش باشه بیام سوالامو بپرسم ازتون. نه؟
راستی اینم بگم. دوستای قدیمی می دونن، دوستای جدید هم در جریان باشن. من فقط سوالی فنی جواب میدم. مقایسه ی انجین و ... از من نپرسید.
ادیت - اینو از قلم انداختم. دیگه جوابا مثل قدیم با مخلفات نیستا. در حد امکان کوتاه و حتی اگه شد فقط با یه لینک.
خب به یاد قدیما، فعلا بای.
.gif)