سلام
من می خواستم بدونم بهترین لپتاپ برای گیم در حال حاضر چی هست،طبیعتا کاربردهای دیگه هم برام مهمه اما تاکیدم بیشتر روی این کاربرد هست
قیمتش هم همین رنجی که نوشتین باشه
مرسی
سلام
من می خواستم بدونم بهترین لپتاپ برای گیم در حال حاضر چی هست،طبیعتا کاربردهای دیگه هم برام مهمه اما تاکیدم بیشتر روی این کاربرد هست
قیمتش هم همین رنجی که نوشتین باشه
مرسی
لپ تاپ تا 2 میلیون برای رندر گرفتن چی پیشنهاد می کنید، کلا واسه کارهای گرافیکی مثل تری دی مکس و مایا و ...
مدلی از برند اپل تو این رنج قیمت ترجیحا مک بوک پرو که همچی تموم باشه و از نظر گرافیکی کم نیاره والبته ترجیحا 13 اینچ چیزی رو سراغ دارین برای ما ؟
سلام
ممنون مي شم راهنمايي بفرماييد براي خريد لپ تاپ براي كار گرافيك سنگين (gis , auto cad )
اوليت براي من اول كانفيگ سخت افزاري بعد ديزاين است .
Vaio F13LGXB
همه چیز داره حتی بلو ری
سلام
من به تازگي تبلت hp TM2-2090ي كه داشتم رو به دليل شكستن از دست دادم. حالا مي خوام يه تبلت ديگه جاش بگيرم.مي خوام پردازنده ي قدرتمندي داشته باشه و رمش 4 و هاردش 500 باشه .قيمتش هم حدود 1600 يا پايين تر .
خودم تا فوجيتسو زيمنس T-580 رو ديدم كه corei5 هستش و وزنش هم 1400 !
تبلت خوبي هست؟؟؟؟
كسي تا حالا داشته؟
داغ نميكنه ؟
سلام
قیمت این بفرمایید ممنون می شم.
ضمن این که چند مدل دیگه هم معرفی بفرمایید عالی می شه .
بین 1600 تا 1700 قیمت حدودی است
sb11fx هم هست اونم 1500 تقریبا باز اولویت اول را F13 میدونم
بعد تو ایسوس هم n53sv و sn
یکسری دیگه هم فردا بهتون معرفی میکنم الان نمیتونم
سلام دوستان من يك لب تاپ ميخوام براي برنامه نويسي ميخواستم كمكم كنيد چقدر هزينه كنم و چي بردارم خواهش ميكنم راهنمائي كنيد
اگر کاربرد شما فقط برنامه نویسی هست حداکثر تا یک میلیون تومان برای خرید کافی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)