تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 892 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443843 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام..نظرتون در مورد این مدلهای sony چیه؟؟؟
    eb15:
    core i3 2.13 1066
    4 ram
    hdd 500
    ati 5650
    led 15.5,1920*1080
    BLURAY combo drive
    و
    cw26fg:
    core i5 2.4
    ram 4
    hdd 500
    GT330
    LED 14,1600*900

بنظر خودم هر دو خوبن..قیمت هر دو تقریبا یکیه...
    اقا یکی نیست منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟
    من یه لپتاپ همه کاره (بازی فیلم برنامه نیمه سنگین) خلاصه بشه هم باش حال کرد هم جلو اشناها پز داد
    بیشتر 1300 نمیتونم هزینه کنم از بین 2 تای بال کدوم بهتره و ایا بهتر از ایناهم چیزی گیرم میاد؟؟؟
    دمتون گرم.. مارو از نظرات خفن خودتون بی نسیب نزارید..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام..نظرتون در مورد این مدلهای sony چیه؟؟؟
    eb15:
    core i3 2.13 1066
    4 ram
    hdd 500
    ati 5650
    led 15.5,1920*1080
    BLURAY combo drive
    و
    cw26fg:
    core i5 2.4 turbo 2.93
    ram 4
    hdd 500
    GT330
    LED 14,1600*900

بنظر خودم هر دو خوبن..قیمت هر دو تقریبا یکیه...
    اقا هیچکی هیچ نظری نداره؟؟؟
    من یه لپتاپ همه کاره برای بازی فیلم برنامه های نیمه سنگین و خلاصه تو هیچی کم نیاره و بشه باهاش جلوی رفقا اشنا ماسنا پز داد..
    از این دو مدل کدوم بهتره؟؟ گرافیک 5650 که میدونم از 330gt بالاتره اما ایا با core i3 کم نمیاره؟؟
    با 1300 بهتر از ایناهم هست؟؟
    دمتون گرم.. مارو از نظرات خفنتون بینسیب نگزارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.نظرتون راجع به ASUS K42JR چیه؟CW21 بهتره یا این مدل.قیمت هر دو رو دارید؟

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نهایت بودجم 1300 .. برای همه کار..فیلم ..بازی..و میخوام یه چیزه همه کاره باشه جایگزین pc ..میدونم 5650 گرافیک بالاتری نسبت به gt330 اما میخوام بدونم با core i3 مشکل پیدا نمیکنم؟؟؟
    ببین دوست عزیز شما اگه میخوای با لپ تاپ بازیهای سنگین و با گرافیک بالا انجام بدی جفت این دو مدل بدردت نمیخوره.شما اگه میخوای که با خیال راحت یه لپتاپ جایگزین PC کنی باید یه مقدار بوجه رو ببری بالا در حد 1450 میتونی مدل لپتاپ من رو بگیری که کانفیگش تو امضام هست و در حد 1650 هم میتونی از مدلهای سری F سونی مثل 115 یا 116 بگیری.اما اگه در همین حد بوجه میخوای بگیری 5650 خیلی بهتر از 330 است و با i3 هم به مشکل خاصی نمیخوری.Core i3 تقریبآ در حد Core2Duo 2.53 است.اما حیفه به نظر شخصی من بوجه رو افزایش بده.

---------- Post added at 09:51 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------

من یه لپتاپ همه کاره برای بازی فیلم برنامه های نیمه سنگین و خلاصه تو هیچی کم نیاره و بشه باهاش جلوی رفقا اشنا ماسنا پز داد..
    از این دو مدل کدوم بهتره؟؟ گرافیک 5650 که میدونم از 330gt بالاتره اما ایا با core i3 کم نمیاره؟؟
    حالا که میخوای پز هم بدی پس حتمآ باید بوجه رو ببری بالا.

5. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من که توی فوروم های asus و nvidia سر زدم... همه فقط شاکی بودن و فحش میدادن... هیچ کس از ثاپورت تیم هیج حرفی نزده بود!
    مجبورن به زودی حلش کنن... یا این لپ تاپ های آشغالشون رو پس بگیرن

بهترین کار رو میکنی...
    من 2 سال با وایو کار کردم... بزرگترین اشتباهم اینه که هفته پیش رفتم ASUS خریدم...
    انصافا تو این 2 سال VAIO آخ نگفته بود... مرد بود... توی تابستون پارسال در حالی که روشن بود(اشتباها) گذاشتم توی کیفش و 1.5 ساعت بعد در حالی که نزدیک بود ذوب بشه درش آوردم... آخ نگفته بود

حالا این ASUS
    اون از کارت گرافیکش خنده دارش...
    توی این 3 4 روزه هم 2 بار اتفاقای عجیب توش دیدم که مجبور شدم ریستش کنم... یه بار صدای تق تق از توش میومد... یه بار گرافیکش قاطی کرد و رنگ و وارنگ نشون میداد صفحه رو!!!
    تو 2 سال کار کردن با vaio یه بار هم اذیتم نکرد... دمش گرم انصافا... تجربه شد واسم که دیگه هیچ وقت سراغ برند دیگه ای نرم...
    دوستگلم اولآ من کلی شما رو راجع به خریدت راهنمایی کردم،اما کو گوش شنوا.به هر حال شما تو خریدت عجله کردی.دومآ چون مدل لپ تاپ شما به دلیل تکنولژی ناقص و تازه کار کارت گرافیکش خوب کار نمیکنه دلیل نمیشه که همه همینجور باشه. الان من خودم و خیلی دیگر از دوستان Asus و یا برندهای دیگه غیر از سونی دارند و ازشون هم کلی راضی هستند.(من که خیلی دارم باهاش حال میکنم).شما هم اینقدر نا امید نباش Nvidia قول داده که بزودی این مشکل رو حل میکنه.

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من زياد كارشناس نيستم مثل بقيه دوستان...
    اما... مدل اول به نظر مخصوص گيم مياد...گرافيك خيلي بالا.... cpu معمولي و رزولوشن تصوير بالا...
    اما مدل دوم... يه جورايي هم بازي و هم برنامه نيمه سنگين... گرافيكش ضعيفتر، اماCPU قوي تر...
    اين CPU i5 تا 2.93 هم بوست ميشه كه خوب توي برنامه هاي نيمه سنگين... خيلي موثرتر از i3 ميتونه عمل كنه

با توجه به نيازهاي شما... به نظر ميرسه مدل دوم گزينه مناسبتري باشه واسه شما

---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------

دوستگلم اولآ من کلی شما رو راجع به خریدت راهنمایی کردم،اما کو گوش شنوا.به هر حال شما تو خریدت عجله کردی.دومآ چون مدل لپ تاپ شما به دلیل تکنولژی ناقص و تازه کار کارت گرافیکش خوب کار نمیکنه دلیل نمیشه که همه همینجور باشه. الان من خودم و خیلی دیگر از دوستان Asus و یا برندهای دیگه غیر از سونی دارند و ازشون هم کلی راضی هستند.(من که خیلی دارم باهاش حال میکنم).شما هم اینقدر نا امید نباش Nvidia قول داده که بزودی این مشکل رو حل میکنه.

بله... من تا 1350 ميتونستم N61jQبخرم...بيشتر از 1300هزينه كردن واسم سختبود...
    اگه از قبل ميدونستم اين مدل اين مشكلو داره امكان نداشت ميرفتم سراغش...

در مورد asus و vaio منتجربه شخصي ام روگفتم
    اما اگه دوستان با vaio‌كار كنن و بعد برن سراغ يه برند ديگه، احتمالا همين نظر رو داشته باشن

داره خودمونی میشه omid_o2o3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نظر دوستان درباره ی لپ تاپ های hp تو این رنج قیمت چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد asus و vaio منتجربه شخصي ام روگفتم
    اما اگه دوستان با vaio‌كار كنن و بعد برن سراغ يه برند ديگه، احتمالا همين نظر رو داشته باشن
    کاملآ با شما مخالفم.من یه عمر با VAIO کار کردم و ازش هم راضی بودم اما الان از این مدل اسوس خیلی راضی ترم.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.نظرتون راجع به ASUS K42JR چیه؟CW21 بهتره یا این مدل.قیمت هر دو رو دارید؟
    قیمت مدل Asus K52jr در حدود 930.000 و مدل سونی حدود 1.050.000 است این دو مدل هر دو خوبند.اما اگه شما نوع کاربردت از لپ تاپ رو بگی بهتر میشه راهنمایی کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

قیمت مدل Asus K52jr در حدود 930.000 و مدل سونی حدود 1.050.000 است این دو مدل هر دو خوبند.اما اگه شما نوع کاربردت از لپ تاپ رو بگی بهتر میشه راهنمایی کرد.
    سلام
    K52 و K42 یک رنج قیمت رو دارن؟من در زمینه ی خاصی کار حرفه ای نمی کنم.کار گرافیکی می کنم برنامه نویسی انجام میدم اینترنت هم که دیگه هست.اما هیچ کدوم خیلی حرفه ای انجامم نمیدم3dmax,maya,photoshop کار می کنم اما نه خیلی زیاد و حرفه ای .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •