داداش مجتبی
حالا من معدلم رو نمیدونم چیکار کنم؟چند بزنم؟پایین تره یا بالاتر ؟
داداش مجتبی
حالا من معدلم رو نمیدونم چیکار کنم؟چند بزنم؟پایین تره یا بالاتر ؟
دقیقا این سوال من هم هست . فکر کنم بیشتر دانشگاههای المان و اتریش مثل علمی کاربردی هستند. بعید میدونم مسکلی باشه از خودسایت دانشگاه هم سوال کنید
سرفصل دروس کاردانی علمی کاربردی با آزاد یکی هست. فقط توی بعضی موارد اسم درسها فرق میکنه اما محتوا یکی هست. با دانشگاه دولتی هم بیشتر واحدها یکی هست.
پایین تر بزن.
سلام
من یه ریاضی گسسته را سر کلاس نرفتم . آموزش گفت که می تونی مونده به امتحان ها حذفش کنی . بعد مراجعه کردم گفتن باید نامه پزشکی بیاری عمه ننه ها.
نامه پزشکی بردم گفتن زمانش گذشته![]()
سوالم این آیا چیزی به نام حذف درس در علمی کاربردی وجود دارد ؟ اگر هست زمانی دارد؟ .
با این اوصاف نمره من صفر رد می شه تو کارنامه(امتحان ندادم) ؟
ممنون
Last edited by jorj; 30-06-2014 at 15:45.
بله دوستان اینگونه شد نمره ریاضی ما صفر رد شد تو کارنامه . ترم بعد این ریاضی پاس کنم نمره معدلم اصلاح می شه ؟
کاردانی رو اطلاع ندارم.. ولی کارشناسی ناپیوسته که من الان دارم میخونم با کارشناسی آزاد یا دانشگاه های دیگه زمین تا آسمون فرق میکنه.. در واقع خیلی از رشته های علمی کاربردی رو دانشگاه های دیگه ندارن.. مثلا رشته بنده یعنی مهندسی شبکه های کامپیوتری اصولا زیر مجموعه فناوری اطلاعات هست، ولی سرفصل دروسش با درس کارشناسی رشته IT دانشگاه آزاد یا دانشگاه های دیگه کاملا فرق میکنه..
اصولا به این نوع دانشگاه ها، تو کشورهای دیگه پلی تکنیک یا اکول گفته میشه.. دانشگاه ها به دو دسته آکادمیک یعنی دانشگاه های عمومی و عادی، و همین پلی تکنیک ها تقسیم میشه.. از حیث بازار کار و اینا دسته دوم بهتره اما خیلی از دانشگاه های عادی، فارغ التحصیلان ی پلی نکنیک هارو در مقاطع بالا پذیرش نمیکنن..
علمی کاربردی از 2 سال پیش اومد کارشناسی نرم افزار رو حذف کرد و اونو تقسیم به 6 تا زیرشاخه مدیریت فناوری کرد.
این 6 تا رشته هر کدوم دروس تخصصی خودشون رو دارن که دانشگاه های دیگه برای کارشناسی فقط نرم افزار دارن.
علت تفاوت داشتن سیلابس ها همین هست، شما 1 رشته از آزاد رو دارین با 6 تا رشته از علمی کاربردی مقایسه میکنید.
Last edited by mojtaba2321; 30-06-2014 at 22:56.
دوستان کدوم دانشگاه الان ثبت نام ترم تابستانی داره برای رشته حسابداری
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)