تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 432 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

تا دو هفته دیگه توی سایت سنجش دفترچش میاد.
    داداش مجتبی
    حالا من معدلم رو نمیدونم چیکار کنم؟چند بزنم؟پایین تره یا بالاتر ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دقیقا این سوال من هم هست . فکر کنم بیشتر دانشگاههای المان و اتریش مثل علمی کاربردی هستند. بعید میدونم مسکلی باشه از خودسایت دانشگاه هم سوال کنید

3. این کاربر از mahyank750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان، کسی در مورد اعتبار مدارک علمی کاربردی برای پذیرش در مقطع فوق لیسانس از کشورهای دیگه اطلاعی داره؟ این مورد رو با توجه به متفاوت بودن سیلابس دروس رشته های دانشگاه علمی کاربردی با بقیه دانشگاه ها عرض می کنم.. سرفصل دروس رشته های علمی کاربردی با تمام دانشگاه های دولتی و آزاد و پیام نور و غیرانتفایی و در نتیجه با سرفصل های استاندارد رشته های دانشگاهی در دانشگاه های کشورهای دیگه فرق میکنه.. ممکنه با توجه به این موضوع نتونیم پذیرش بگیریم؟ البته می دونم که مدارک علمی کاربردی مورد تایید وزارت علوم هست! ولی خواستم ببینم عملا کسی در این مورد به مشکل برخورده؟
    یه سوال دیگه هم دارم.. آیا علمی کاربردی در مقطع فوق لیسانس مثل دانشگاه های دیگه از دانشجوهایی که معدل بالا دارن، بدون کنکور پذیرش میکنه؟ معدل بالای 17 فقط برای کارشناسی ناپیوسته لحاظ میشه یا اینکه میانگین مقاطع کاردانی و کارشناسی باید بالای 17 باشه؟ شرط سه سال سابقه کار برای این دانشجویان هم اعمال میشه؟ این سابقه کار حتما باید شرایط خاصی داشته باشه؟ مثلا اگر توی شرکت خودم برای خودم 3 سال بیمه رد کنم مورد قبوله؟ یا اینکه حتما باید دولتی باشه؟
    سرفصل دروس کاردانی علمی کاربردی با آزاد یکی هست. فقط توی بعضی موارد اسم درسها فرق میکنه اما محتوا یکی هست. با دانشگاه دولتی هم بیشتر واحدها یکی هست.

5. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

داداش مجتبی
    حالا من معدلم رو نمیدونم چیکار کنم؟چند بزنم؟پایین تره یا بالاتر ؟
    پایین تر بزن.

7. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من یه ریاضی گسسته را سر کلاس نرفتم . آموزش گفت که می تونی مونده به امتحان ها حذفش کنی . بعد مراجعه کردم گفتن باید نامه پزشکی بیاری عمه ننه ها .
    نامه پزشکی بردم گفتن زمانش گذشته
    سوالم این آیا چیزی به نام حذف درس در علمی کاربردی وجود دارد ؟ اگر هست زمانی دارد؟ .
    با این اوصاف نمره من صفر رد می شه تو کارنامه(امتحان ندادم) ؟
    ممنون
    Last edited by jorj; 30-06-2014 at 15:45.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بله دوستان اینگونه شد نمره ریاضی ما صفر رد شد تو کارنامه . ترم بعد این ریاضی پاس کنم نمره معدلم اصلاح می شه ؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سرفصل دروس کاردانی علمی کاربردی با آزاد یکی هست. فقط توی بعضی موارد اسم درسها فرق میکنه اما محتوا یکی هست. با دانشگاه دولتی هم بیشتر واحدها یکی هست.
    کاردانی رو اطلاع ندارم.. ولی کارشناسی ناپیوسته که من الان دارم میخونم با کارشناسی آزاد یا دانشگاه های دیگه زمین تا آسمون فرق میکنه.. در واقع خیلی از رشته های علمی کاربردی رو دانشگاه های دیگه ندارن.. مثلا رشته بنده یعنی مهندسی شبکه های کامپیوتری اصولا زیر مجموعه فناوری اطلاعات هست، ولی سرفصل دروسش با درس کارشناسی رشته IT دانشگاه آزاد یا دانشگاه های دیگه کاملا فرق میکنه..

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دقیقا این سوال من هم هست . فکر کنم بیشتر دانشگاههای المان و اتریش مثل علمی کاربردی هستند. بعید میدونم مسکلی باشه از خودسایت دانشگاه هم سوال کنید
    اصولا به این نوع دانشگاه ها، تو کشورهای دیگه پلی تکنیک یا اکول گفته میشه.. دانشگاه ها به دو دسته آکادمیک یعنی دانشگاه های عمومی و عادی، و همین پلی تکنیک ها تقسیم میشه.. از حیث بازار کار و اینا دسته دوم بهتره اما خیلی از دانشگاه های عادی، فارغ التحصیلان ی پلی نکنیک هارو در مقاطع بالا پذیرش نمیکنن..

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کاردانی رو اطلاع ندارم.. ولی کارشناسی ناپیوسته که من الان دارم میخونم با کارشناسی آزاد یا دانشگاه های دیگه زمین تا آسمون فرق میکنه.. در واقع خیلی از رشته های علمی کاربردی رو دانشگاه های دیگه ندارن.. مثلا رشته بنده یعنی مهندسی شبکه های کامپیوتری اصولا زیر مجموعه فناوری اطلاعات هست، ولی سرفصل دروسش با درس کارشناسی رشته IT دانشگاه آزاد یا دانشگاه های دیگه کاملا فرق میکنه..
    علمی کاربردی از 2 سال پیش اومد کارشناسی نرم افزار رو حذف کرد و اونو تقسیم به 6 تا زیرشاخه مدیریت فناوری کرد.
    این 6 تا رشته هر کدوم دروس تخصصی خودشون رو دارن که دانشگاه های دیگه برای کارشناسی فقط نرم افزار دارن.
    علت تفاوت داشتن سیلابس ها همین هست، شما 1 رشته از آزاد رو دارین با 6 تا رشته از علمی کاربردی مقایسه میکنید.
    Last edited by mojtaba2321; 30-06-2014 at 22:56.

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان کدوم دانشگاه الان ثبت نام ترم تابستانی داره برای رشته حسابداری
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •