بچه ها بعد از نصب CFW3.55 و کپی خور کردن PS3 بازم بازی های اورجینالو میشه انجام داد دیگه ؟
اگه آره من میخوام یه PS3 320 Slim بگیرم که بعنوان یه بلوری پلیر خوب میتونم ازش استفاده کنم
500 تومن خوبه فقط امیدوارم ارزون تر بشه اما گرون نشه
بچه ها بعد از نصب CFW3.55 و کپی خور کردن PS3 بازم بازی های اورجینالو میشه انجام داد دیگه ؟
اگه آره من میخوام یه PS3 320 Slim بگیرم که بعنوان یه بلوری پلیر خوب میتونم ازش استفاده کنم
500 تومن خوبه فقط امیدوارم ارزون تر بشه اما گرون نشه
نه دیگه بازی های جدید به فریم ور های جدید هم نیاز دارن ... و فریم ور 3.55 فعلا برا کپی بازهاست ... البته یه خبرایی شده ... یهو دیدی یه مدت دیگه فریم ور جدید -- حک شد یهو هم دیدی نشد ...
و شما باید یا کپی کار باشی یا اوریج ... هردو نمیشه ...
اره عزیزمیتونی بازکنی تافریمر3.55 وقبل از اون میتونی با بازهای اورجینال بازی کنی
تابازی انچارتد3 که انچارتد 3 هم جز بازی هایی هست که احتیاج به فریمر 3.55 داره میتونی بازی کنی اما بعداز اون نه نمیشه زیرا وقتی بازی مثل assassins creed revoltion که احتیاج به فریمر 3.72 داره توی ps3 بزاری برای بازی پیغام میده که ابدیت کن و وقتی ابدیت کنی دیگه نمیتونی بازهای کپی خور بازی کنی
ودیگه نمیتونی فریمر3.55 بهش بزنی
نه خیر نیومده هنوزم دارن روشش کار میکنن و یه خبرایی هست.
خبرای بعدی در این مورد رو خواهشا تو تاپیک خودش بررسی کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کنسولو از ترکیه یا آمریکا سفارش بدم یکی از آشناها بخره بعد پست کنه مشکل پیش نمیاد که؟ ( گمرک و کپی کردنش ) اون باندل هالووین خوبه برا خرید؟
اینجا ازت گمرکی میگیرن.
تازه باید ریجن اش همpalباشه که آمریکاpalنیست و فکر کنم ترکیهpalباشه.
کپی کردنشم دو تا درایو جدید اومده و ممکنه که از اونها باشه پس نمیشه 100%گفت
از اینجا بخری بهتره با توجه به گمرگ و کپی خور و..
خرید از اینجا با این وضع قیمت اصلا نمیصرفهباید یه ماه صبر کنم اگه قیمتا پایین اومد که هیچ اگه نیومد مجبورم که سفارش بدم برام بیارن ، نمیشه خودم مستقیم از آمازون بخرم؟ واسطهای چیزی؟
مطمئن باش پایین نمیاد...
یه سری سایت هایی هستن مثل ایران دلیور که این کارو میکنن ، ولی پول واسطه زیادی میگیرن...
از ترکیه بگیر... فقط باندل نگیر... کنسول معمولی بگیر... ضمنا بگو از نمایندگی و... نگیرن واست ، از جاهایی که کمتر فروش دارن و احتمال اینکه جنساشون قدیمی تر باشن بگیرن...
کاملا موافقم............
قیمت ها روز به روز داره میره بالا...................
ایران دلیور سایت مطمئنی هستش،ولی خوب برای آووردن جنس خیلی پول میگیره.....................
از دبی بگیری بهتره.........
چون هم بیشتر کسانی که تویه کار کنسولن ایرانی هستن و هم بیشتر اوونجا کپی بازی میکنن،ما خودمون جنسامون رو میگیم همونور کپی میزنن میارن....................
نمایندگی رو هم موافقم،چون تویه نمایندگی ها جنس به روز هستش و ممکنه درایو کپی خور نباشه.................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)