اقا اگه کسی جایی رو بلده که دمو رو می فروشن ادرس بده.ما که adsl نداریم تو کفش موندیم!
اقا اگه کسی جایی رو بلده که دمو رو می فروشن ادرس بده.ما که adsl نداریم تو کفش موندیم!
من از فوتبالي كه سرعتش بيشتر باشه خوشم مياد
كامپيوتر معمولا فوتبالش از ps كند تره
اگه در اين وژن چنين آهسته باشه كه كلي مايوس شدم
راستي يكي از بچه ها ميگفت صداي تماشاگران خوب نيست
ميگفت در موقعيتها مختلف عكس العمل چنداني ندارند
در حالي كه شما خلاف اينو ميگين
حالا كدومش راسته ؟
در مورد مالكيت توپ منظورت چيه ؟
من كه نميدونم از اينكه عجيب غريب عوض ميشد منظورت چيه
بلاخره بعد از دانلود ونصب ، وقت شد که منم یه 1 ساعتی بازی کنممواردی که برام پیش اوده و نظراتم رو میگم :
1-بازی چیزی بین PES 2009 و PES 6 هست !!
2-توپ گویا خیلی سنگینه !!
3-تماشاگران بیشتر شبیه میت هستن تا تماشاچی !!
4-بازی دمو پر از باگ ، برای نمونه بازیکن حریف رفت نزدیک کرنر تا سانتر انجام بده ، تا پایان نیمه همونجا موند و تلاش من برا گرفتن توپ بی نتیجه بود !! و یا هنگام تکل ، بازیکنان مرحمت فرموده از درون هم رد میشن !!
5-دفاع ها خیلی عجیب هستن !! بعضی زمانها هوش ،قوی و بعضی وقتها هم مزخرف !!
6- گرافیک و فیزیک بازی خیلی بهتر شده
7-سیستم مدیریت تیم و تاکتیکهایی که میشه برا تمیم ها در نظر گرفت خیلی خوبن
8-فعلا برا من تو این دمو صدای تماشاگران دلچسب و جذاب نبود و چنتام مورد داشت !! گل زده شده بود ، خبری از صدای شادی نبود !
9-زدن گل به واقعیت نزدیک تر شده
.......
در هر صورت من خیلی امیدوارم به PES 2010 و به شدت منتظر نسخه ی اصلی و کامل
Last edited by mf.designing; 20-09-2009 at 12:25.
دوست عزيز گزينه Wait for Vsync فعاله در ضمن تو ي بخش 3D گزینه Wait For Vertical Refresh همچين گزينه اي رو پيدا نكردم البته ريفرش ريتم 60 هست
عكس گرفتم
كه قسمت بالايي نشون ميده كه تو سيتينگ ساكر گزينه Wait for Vsyn فعاله
و عكس زيري بخش 3D برنامه ATi catalyst هست كه گزينه Wait For Vertical Refresh درش وجود نداره
با نهايت تشكر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين گزينه معنيش چي بود ؟
در سيستم من تيك نداشت
اما موردي هم نداشتم
البته اين مشكلي كه دوستمون گفت قبلا با مانيتور crt اين مشكلو داشتم
مخصوصا وقتي گرافيك رزوليشن را بالاتر ميذاشتم
الان در اين سيستم مشكلي ندارم
گرافيم 8600 جي تي 1 گيگ مانيتور WLED AOC V22
اتفاقا صدای تماشاگران خیلی عالیه
اين دو تا عكس خيلي باهم فرق دارند
در يكي چمن بزرگ هست چند سانتي ميشه
و در يكي چمن كوتاه هست
البته اينطوري به نظر ميرسه
در عكس اولي مشخصه كه كيفيت بازي خيلي بالاتره ...
bebakhshid english type kardam chon windows ro taze avaz kardam va fonte farsi nadare
agha man windows ham avaz kardam vali dorost nashod
chikar konam dge in errore data1.cab dahane maro service kard
torokhoda komak konid
جناب پویا بد دانلود شده شما باس دوباره دانلود کنی این لینک هم مستقیم هم ریزوم داره از نظر من بهترین لینک همینه دانلود کن دوباره:
در ضمن من خیلی می ترسم این مشکل توپ از پا جدا شدن توی نسخه نهایی حل نشه آخه اگه اینطور هست چرا برای ما اینطوره و مکث های طولانی در زمان دیرافت توپ یا کنترل توپ و عدم توانایی در کنترل توپ ها برای جلوگیری از خارج شدن کنترلشون از دست فقط برای ما اتفاق می افته نه برای حریف اگه کد وارد نشده پس باید حریف هم این مشکل رو داشته باشه کلا اگه گیم پلی بازی همین باشه بی تعصب می گم بچه ها نمره خوبی نمی تونه بگیره این خط این نشون ببین کی زدم این حرف رو. دریبل ها هم یه حالت رندوم پیدا کرده خیلی راحت می تونست مثل فیفا کل دریبل ها رو به آنالوگ راست انتقال بده. در هر صورت هر چه قدر زور میزنم که گیم پلی رو بپسندم نمی تونم خدا به خیر کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم باهات موافقم.
ولی نمیدونم چرا هر چی بازی میکنم خسته نمیشم !البته این بر میگرده به سختر گل زدن که وقتی گل میزنیم خیلی شاد میشیم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)