اگه از ورژن 5.1 استفاده کنید و پروتکل رو روی socket بزاری مشکل حل میشه شهاب جان.من الان با اپرا دارم پست میدم.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
اگه از ورژن 5.1 استفاده کنید و پروتکل رو روی socket بزاری مشکل حل میشه شهاب جان.من الان با اپرا دارم پست میدم.
Last edited by Lord007; 27-03-2011 at 09:45.
مرسی ، یه مدت کار کرد اما فکر میکنم دوباره دچار مشکل شده و کار نمیکنه ، نه؟؟
من تا دیروز باهاش وصل میشدم.البته تهران نبودم.ببین با این روش کار می کنه یا نه :
اول اپرا رو باز کن بعد یه سایت قوی که مطمئنی خودش هیچ وقت مشکل پیدا نمی کنه رو سعی کن بازش کنی(مثل همون بی بی سی یا سی ان ان).اگه بعد 7 8 ثانیه دیدی اتفاقی نمیفته اپرا رو ببند و سریع دوباره بازش کن.این کارو انقد تکرار کن تا صفحه رو بالاخره باز کنه(معمولا با 6 5 بار تکرار باز میشه)
اگه یه صفحه رو بتونی باز کنی تا وقتی که به اینترنت وصلی صفحات دیگه رو بدون مشکل و مثل گذشته باز می کنه ولی هر بار که قطع بشی دوباره باید این کارارو تکرار کنی.
Last edited by Lord007; 02-04-2011 at 11:36.
میبینیم که، این گوشی اواخر عمرش رو داره می گذرونه.
هایپر اکس که خیلی به این گوشی لطف داشته تا الان، دیگه کارش تموم شده.
دیگه برای این گوشی کاری نمی کنه.
فقط فنیل فکر کنم باشه که هنوز داره رو یه فرمویر جدید کار می کنه.
می خواید دوستان، هر کی برنامه هایی که خیلی براش مهمن رو بگه با کاربردش، بلکن دیگران هم ببینن و شاید تونستن استفاده ی بهتری از گوشیشون ببرن...
آره عمرش تمومه . دوران خوبی داشتیم باهاش. کم کم باید فکر یه گوشی دیگه باشیم
البته تا وقتی که نرم افزار و بازی واسه ورژن 5(و حتی سیمبین 3) میاد میشه با این گوشی هم سر کرد.مخصوصا که هنوز معلوم نیست گلکسی اس 2 و آرک و اپتیموس و... در عمل چقدر حرف واسه گفتن دارن.![]()
سرعت اومدن نرم افزار جدید که خیلی کم شده. کیفیت بازی های ورژن سه هم که خداییش زیاد خوب نیست.
و اون گوشی هایی که گفتین چرا معلوم نیست چند مرده حلاجند؟ اندروید که دیگه امتحانش رو پس داده
درسته ولی من هر سری به موبایلستان سر می زنم یه چند تایی نرم افزار جدید می بینم که اومده.بازیای ورژن 3 چرا خوب نیستن؟مثلا PES2011 یا تنیس روی میز(که مشابه نسخه آیفونه) یا بیلیاردش که خوبن.
آندروید که آره قطعا از سیمبین بهتره،من منظورم سایر امکانات اون گوشی ها بود که هنوز معلوم نیست نسبت به قیمتشون می ارزن یا نه.مثلا موقعی که 8910 اومد همه از امکان ضبط HD ایش میگفتن ولی در عمل این امکان با مشکلات عجیب و غریبی مثل عدم تطبیق صدا و تصویر و کیفیت بد ضبط صدا همراه بود.
من که از روز اول این گوشی رو بخاطر کیفیت صدای هندزفی گرفتم
حالا حالاها برام زندس
آقا من خبر نداشتم این بازی هارو. تاپیک بازی های سیمبین هم توی p30 و هم موبایلستان با تاپیک سیمبین 3 ادغام شده آدم حوصله اش نمیگیره دنبال بازی هاش بگرده.
میگم اگه بازی یا برنامه ی خوبی اومد اگه دوستان زحمت بکشن بذارن توی تاپیک خوبه، اینجوری تاپیک هم زنده میمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)