control panel /region and language /administerative/change system local برو و persian انتخاب کن
بعد از ریست مشکل حله
control panel /region and language /administerative/change system local برو و persian انتخاب کن
بعد از ریست مشکل حله
شما نیتونید رنگشو عوض کنید.
سلام
من هم 2 مشکل دارم یکی با همین فایلهای srt ولی متاسفانه windows 7 من persian نداره
2 سیستم من وقتی دارم تو web می گردم هنگ میکنه و کل لب تابم قفل میکنه البته لب تابم sony و ویندوزشم ارجینال خودش هست
نمیدونم ولی اگر راهی گیر نیارم احتما لا ویندوزش رو عوض کنم
راستی از کجا می تونم نوع ویندوز 7 رو که رو سیستمم نصب هست بفهمم
من از مدم وایر لس استفاده می کنم می تونه از اون باشه
خلاصه یه راهنمایی ممنونم
سلام
نخیر نصب نمیشه.
2007 میشه.
سلام
من gtaiv رو روی ویندوز 7 اجرا میکنم تو زمانی که دارم بازی میکنم گاهی موقعی گیر میکنه هی درست میشه هی گیر میکنه هی درست میشه تا....
من روی xp راحت اجرا میکردم.ولی روی ویستا کند میاره.
چیکار کنم تا بهتر بشه اینم سیستمم:
گرافیک 9400 512 gt
ram 2
cpu:4600 amd
سلام من میخوام ویندوز ویستای خودم رو به ویندوز 7 آپگرید کنم. آپگرید کردن باعث از دست رفتن برنامه ها یا آپ دیت های نرم افزاری
میشه یا نه ؟ چون من همیشه ویندوز رو به صورت کامل نصب کردم و هیچ وقت آپگرید نکردم میخواستم ببینم که شما این کار رو توصیه
میکنید یا اینکه ویستا رو پاک کنم و 7 رو نصب کنم؟
مگه میشه هیچ رنگ دیگه ای نگیره !!!؟؟؟؟
ویندوز xp با اون حالش رنگ تم عوض میکنه ولی این seven با این یال وکوپالش قابلیت این کارو نداره !!!!؟؟؟
با سلام خدمت اساتید فن !
متاسفانه این لپ تاپ من از این کارت گرافیک هایی داره که aero رو ساپورت نمیکنه ! (WDDM) نداره چون برا xp ساخته شده !!!
سرتونو درد نیارم فقط میخواستم ببینم هیچ راهی نداره که لااقل بشه این رنگ تم ویندز 7 رو از این آبی فیروزه ای زاقارت به یه رنگ دیگه تغییر داد !!؟؟؟
(مثلا مثل تم مشکی ویستا وقتی رو حالت غیر aero هستش)
پیشاپیش از راهنماییهاتون متشکرم !!!
مگه میشه هیچ رنگ دیگه ای نگیره !!!؟؟؟؟
ویندوز xp با اون حالش رنگ تم عوض میکنه ولی این seven با این یال وکوپالش قابلیت این کارو نداره !!!!؟؟؟
Last edited by yasinknn; 04-01-2010 at 17:34.
desktop-->right click-->personalize-->window color
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)