من یه سوال دارم دوستان 360 جواب بدن
چطوری میشه دو نفره این بازی رو انجام داد . با دو تا دسته و صفحه از وسط نصف بشه و تو یه محیط قرار بگیریم و هدف کشتن همدیگه باشه؟؟ به نظرم باید بشه.
من یه سوال دارم دوستان 360 جواب بدن
چطوری میشه دو نفره این بازی رو انجام داد . با دو تا دسته و صفحه از وسط نصف بشه و تو یه محیط قرار بگیریم و هدف کشتن همدیگه باشه؟؟ به نظرم باید بشه.
من ایکس باکس ندارم ولی فکر نمیکنم که این کار بشه. تازه اگر هم بشه زیاد جالب به نظر نمیاد چون محل و موقعیت همدیگرو میتونین ببینین و این باعث میشه که حواس آدم پرت بشه و در نتیجه بازی زیاد نمیچسبه و همش باید حواست به تقلب کردن باشه![]()
Last edited by Squall Leonhart; 24-03-2010 at 10:41.
سلام
چطور میشه این نسخه رو انلاین بازی کرد؟
برای من این ارور رو میده
![]()
برای آنلاین بازی کردن باید بازیت اصل باشه (قیمت : فکر میکنم 50 هزار تومن!) یا اینکه باید منتظر بمونیم تا تکنوگاد واسمون امولاتور راه اندازی سرورش رو در بیاره چون توی این نسخه اینفنیتی وارد خسیس بازی در آورده!
سلام
وقتی میخوام وارد مرحله Act 3 بشم از بازی پرت میشه بیرون!
نیاز به کرک یا پچی هست؟
شما اول با هر دو تا دسته sign in می شی ( البته نشی هم عیب نداره ! ، برای ثبت لول هایی که میگیرید و تفنگ آزاد میشه میگم )
بعد میرید تو قسمت مولتی پلیر و بعد فکر کنم split screen ( تا حالا دقیق نخوندم ببینم چیه سریع ردش می کنم)
بعد با هر دو تا دسته استارت رو میزنی و رد می کنی و تنظیماتو انتخاب زمینو اینا !
البته اول یه سری تو تنظیمات بکش که خیلی چیزای مهمی داره !
زمین پیشنهادی من اسمش فکر کنم rush باشه یه جای خاکیه
توی تنظیمات زمان و مقدار امتیاز مورد نیاز که سرش کل میندازینو ( مثلا هر کی زود تر به 5000 برسه ) و ... رو انتخاب می کنید .
موفق باشید
بله دوست عزیز به پست اول مراجعه کن و پچ رفع ایراد کپی های boysteam نسخه PC را دانلود کن آخرای پست اول لینک دانلودش هست!
سلام اگه ممکنه نحوه استفاده از این پچ رو هم بگید
ممنون
بعد از دانلود و اکسترکت کردن، اون رو اجرا کنید و در مسیر بازی نصب کنید(مسیر بازی در فایل تکس موجوده فقط درایوی رو که بازی درش هست رو اولش کپی کنید)
سلام
اهه
این چه زود تموم شد؟
پریروز خریدم بازیو
محتوای مخفی:
البته من که داستان بازیو نمی دیدم همرو skip کردم
نفهمیدم Roach که مرد رمیرز چی شد؟
Last edited by V i r u s e r; 31-03-2010 at 13:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)