داداش من از اینکارا خوشم نمیاد.نه از چت واز این حرف مفتا.سوالت خفن یا تایپیک بپرس یا توپروفایلم سوالات خود را بگو.چاکرشما.امیر
داداش من از اینکارا خوشم نمیاد.نه از چت واز این حرف مفتا.سوالت خفن یا تایپیک بپرس یا توپروفایلم سوالات خود را بگو.چاکرشما.امیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان من یه مشکل دارم
license من درست شده و 30 روز مونده ازش
ولی خود kasper پیغام داده که آنتی ویروس تو Obsolete
چیکار کنم؟
خوب باید اپدیتش کنی.چه انلاین وچه افلاین. شما با کی کسپر را فعال کردید یا تریال ورژن انلاین
دقیقا اینه Kaspersky Internet Security 2011 v11.0.0.232
حالا چیکار باید کنم؟
تا اینجا هم چی درست است وسیستم من مشکلی نداره .ربطی به سیستم نداره. قطعا آپدیت هارو به طور کامل دریافت نمیکنید.
این مراحل رو برای آپدیت انجام بدید:
تاریخ سیستم رو میلادی و دقیق کنید. بر حسب کشور انتخابی شما در time zone ( مهم )
توی تنظیمات آپدیت برید و ------ سرور اگه براش خورده خاموش کنید.
درایو ویندوز باید کمی خلوت کنید. از برنامه ccleaner میتونید استفاده کنید. سعی کنید 15 درصد فضای خالی داشته باشید.
ببخشید دیر تونستم جواب بدم .تا به اینجا باید مشکل شما حل بشه اما اگر نشد کاری که پایین مینوسم رو انجام بدین وگرنه اصلا این کارو نکنید.
وارد پوشه file:///C:/ProgramData/
وشاخه کسپرسکی بشید. یک فایل به نام u0607g هست با پسوند xml که یعنی میشه u0607g.xml این فایل رو پاک کنید. سیستم رو ریست کنید . و بار آپدیت رو تست کنید.
================
================
کسپرسکی تا زمانی که آپدیت نشه نمیتونه key شما بلوک کنه. بلک لیست با آپدیت ها میاد.
اگر نمی خواهید اپدیت کنید مراحل بالا رو انجام ندید.
موفق باشید
اما در اینجا من نتونستم این فایل رو پیدا کنم show hiden زدم اما پیدا نشد نمیدونم الان باید چیکار کنم لطفا راهنمایی فرمائید .
باتشکر
داداش شما باید این نسخه را پاک کنید چون از نظر کسپرسکی از رده خارج شده.اگر خواستید لینک اخرین ورژنش را رات بگذارم.چون این پوسته را هم به یکی از کاربران که نسخه 11.0.1.400 بود پیشنهاد کردم والان همراضی است
نیکی و پرسش؟
ممنون
تریال ورژن آنلاین
چرابا کی فعال نکردید.من که به شما گفته بودم.چی کارکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)