تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 502 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    به انجمن ما خوش آمديد
    از نظر كانفيگ 6080 نسبت به بقيه لپ تاپ هاي هم سطح خودش توي برند هاي مختلف هم ارزونتره هم قويتر نسبت به برخي برند ها هرچند كه يه سري از برند ها فقط پول ماركشون رو ميگيرن.

من خودم جديدا 6080 گرفتم همين 1 يا 2 ماه پيش تا الان شكر خدا اصلا مشكلي نداشته نيازي به معرفي كانفيگ هم كه نميبينم ،حتما خودتون در موردش ميدونيد كه چه كانفيگ بالايي داره
    در مورد داغ كردن اصلا نگران نباش نه واسه اين مدل يا اين سري بلكه شركت hp جديدا لپ تاپ هايي كه به بازار ارائه داده اصلا اين مشكل رو ندارن
    از نظر زيباييي عالييه بدنه قهوه ايي سوخته طرح چوب با منحني هاي زيبا و نورپردازي بدنه با چراغ led كه واقعا توي شب ديدن داره
    اينا رو نميگم بخاطر اينكه خودم اين مدل رو دارم
    آخه چند روز پيش براي خريد cool pad به همون فروشگاهي كه خريدم سر زدم گفت توي 1ماه گذشته خيليي فروش كرده خوده فروشگاه نمايندگي dell رو داره اما خدا ميدونه ويترينش 50% شده hp 6080
    من با گارانتي هماهنگ خريدم كه از معتبرترين شركت هاي وارد كننده قطعات كامپيوتري و لپ تاپ هست و همچنيين با 1 سال بيمه قابل تمديد ايران كه بپرسي شرايط بيمه عاليه شامل ضربه و آب خوردگي هم ميشه بيمش
    خلاصه اين توضيحات فكر كنم كافي بوده باشه
    سوالي بود پست بذاريد
    دقت = خريد خوب
    ممنون از راهنماییت
    من تهران نیستم(بوشهرم) بخاطر همین قیمت ها یکم بالاس
    دیروز رفتم پاساژ کامپیوتری یه مغازه داشت 1350000 میداد بدون گارانتی با این شرایط به نظر شما میتونم اعتماد کنم و سفارش بدم از تهران بیاد
    شما چقد باهاتون در اومد؟
    توی سایت یاس لپتاپ با گارانتی زده 1205000 به نظر شما چیکار کنم من؟
    از کجا بگیرم
    ممنون میشم کمکم کنید

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    به انجمن ما خوش آمديد
    از نظر كانفيگ 6080 نسبت به بقيه لپ تاپ هاي هم سطح خودش توي برند هاي مختلف هم ارزونتره هم قويتر نسبت به برخي برند ها هرچند كه يه سري از برند ها فقط پول ماركشون رو ميگيرن.

من خودم جديدا 6080 گرفتم همين 1 يا 2 ماه پيش تا الان شكر خدا اصلا مشكلي نداشته نيازي به معرفي كانفيگ هم كه نميبينم ،حتما خودتون در موردش ميدونيد كه چه كانفيگ بالايي داره
    در مورد داغ كردن اصلا نگران نباش نه واسه اين مدل يا اين سري بلكه شركت hp جديدا لپ تاپ هايي كه به بازار ارائه داده اصلا اين مشكل رو ندارن
    از نظر زيباييي عالييه بدنه قهوه ايي سوخته طرح چوب با منحني هاي زيبا و نورپردازي بدنه با چراغ led كه واقعا توي شب ديدن داره
    اينا رو نميگم بخاطر اينكه خودم اين مدل رو دارم
    آخه چند روز پيش براي خريد cool pad به همون فروشگاهي كه خريدم سر زدم گفت توي 1ماه گذشته خيليي فروش كرده خوده فروشگاه نمايندگي dell رو داره اما خدا ميدونه ويترينش 50% شده hp 6080
    من با گارانتي هماهنگ خريدم كه از معتبرترين شركت هاي وارد كننده قطعات كامپيوتري و لپ تاپ هست و همچنيين با 1 سال بيمه قابل تمديد ايران كه بپرسي شرايط بيمه عاليه شامل ضربه و آب خوردگي هم ميشه بيمش
    خلاصه اين توضيحات فكر كنم كافي بوده باشه
    سوالي بود پست بذاريد
    دقت = خريد خوب
    سلام دوست گرامی

یه سؤال ازتون داشتم . با زاویه دید و کلا" صفحه نمایشش مشکلی ندارید ؟ در کل قابل قبول هست یا نه ؟

لطف میکنید شماره تماس شرکتی رو که گفتی برام PM کنید ؟

موفق باشید

داره خودمونی میشه gba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام دوست گرامی

یه سؤال ازتون داشتم . با زاویه دید و کلا" صفحه نمایشش مشکلی ندارید ؟ در کل قابل قبول هست یا نه ؟

موفق باشید
    زاویه افقی اش خوبه ولی عمودیش خیلی بده یعنی در حد لپتاپ های 600 تومنی. با حدود 10 درجه چرخش سریع رنگ ها عوض می شود. حتی به نظرم ایسر 4750 صفحش از این بهتر بود. یه حالت مه مانند هم رنگ های صفحش دارند که احتمالا به خاطر کنتراست کم صفحه است و بعید می دونم با کالیبره شدن درست بشه.

4. این کاربر از gba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

زاویه افقی اش خوبه ولی عمودیش خیلی بده یعنی در حد لپتاپ های 600 تومنی. با حدود 10 درجه چرخش سریع رنگ ها عوض می شود. حتی به نظرم ایسر 4750 صفحش از این بهتر بود. یه حالت مه مانند هم رنگ های صفحش دارند که احتمالا به خاطر کنتراست کم صفحه است و بعید می دونم با کالیبره شدن درست بشه.
    بعقیده ی من این میتونه مشکل اکثر LED LCD ها بازار باشه. حداقلش توی نمایشگرهای CCFL LCD لپتاپهای HP این قضیه وجود نداره.

6. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

مشکل من واسه خرید این لپتاپ فقط همینه !

نمیدونم میتونم مدل های DV6tqe یا DV6-6190 رو که هر دو Full HD 1920x1080 هستن رو گیر بیارم یا نه.

ممنون .

موفق باشید

8. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gba

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

در چه رنج قيمتي؟
    و اينكه هدف استفاده از لپ تاپ براي شما چيه؟
    برندي كه مد نظر شما هست hpهه يا نه از هر برندي؟
    قیمتش میخوام زیر 2میلیون باشه،
    کانفیگش مثل 6090 یا بهتر باشه،
    چون میخوام خیلی حملش کنم، 15 اینچ باشه بهتره (مثل6090)
    بردنش فرق نمی کنه ، فکر نکنم برند لپ تاپی با این کانفیگ و چنین قیمتی بهتر از HP تو بازار باشه
    بنظر شما 6100 بهتره یا 6090 ؟
    بسیار ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه malayeru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

ممنون از راهنماییت
    من تهران نیستم(بوشهرم) بخاطر همین قیمت ها یکم بالاس
    دیروز رفتم پاساژ کامپیوتری یه مغازه داشت 1350000 میداد بدون گارانتی با این شرایط به نظر شما میتونم اعتماد کنم و سفارش بدم از تهران بیاد
    شما چقد باهاتون در اومد؟
    توی سایت یاس لپتاپ با گارانتی زده 1205000 به نظر شما چیکار کنم من؟
    از کجا بگیرم
    ممنون میشم کمکم کنید
    سلام مجدد
    اين قيمتي كه شما ميگيد واقعا گرونه من 2 ماه پيش با گارانتي و بيمه 1.320.000 گرفتم قيمت چند روز پيش همون فروشگاهي هم كه خريدم 1.270.000 بود بازم ميگم با 1 سال گارانتي هماهنگ و 1 سال بيمه ايران خدمات پس از فروش گارانتي هم 5 ساله

شما ميتونيد به يكي از نمايندگي هاي بوشهر بگيد كه از همانگ براتون سفارش بده مطمئن باشيد به اندازه كافي هولوگرام و بسته بندي ايمني داره كه تقلبي نفرستن

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

سلام دوست گرامی

موفق باشید

سلام دوست عزيز
    زاويه ديد افقي كه تا 150 درجه ديده ميشه زاويه عمودي هم 60درجه اما بنظرم زاويه ديد افقي خيلي بيشتر اهميت داره
    درضمن مدل 6080 نمايشگرش full hd نيست پيكسلش هم 1368*798 هست (دقيق عددش يادم نيست)اما پيكسلش همين حدوده شما اگه full hd بگيرين مطمئنا از اين بهتره
    در كل 6080 لپ تاپ مناسبيه
    در مورد شماره تماس الان ندارم اما توي پست بعدي كه گذاشتم حتما بهتون اطلاع ميدم

12. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

قیمتش میخوام زیر 2میلیون باشه،
    کانفیگش مثل 6090 یا بهتر باشه،
    چون میخوام خیلی حملش کنم، 15 اینچ باشه بهتره (مثل6090)
    بردنش فرق نمی کنه ، فکر نکنم برند لپ تاپی با این کانفیگ و چنین قیمتی بهتر از HP تو بازار باشه
    بنظر شما 6100 بهتره یا 6090 ؟
    بسیار ممنون

سلام
    اگه ميتوني سرمايه بذاري پس اولين مشكل كه هزينه است رو نداري
    براي حملش حق با شماست با توجه به اينكه "15.6 مدل hp از vaio سبكتره پيشنهاد hp
    اگه براي كارهاي رزوليشن بالا و مهندسي ميخواي پيشنهاد vaio سري F
    اگه ميخواي كانفيگ مناسب با قيمت كمتر نسبت به بقيه برند ها بگيري پيشنهاد hp
    توي 2تا مدل بالا كه گفتي من 6100 رو نميدونم درموردش هم تحقيق نكردم اما 6090رو تاييد ميكنم
    البته اينم بگم كه تفاوت 6090 با 6080 در رم و هاردش هست كه اگه با مدل 6080 مقايسه كني و اين دو مورد زياد برات اهمييت نداشته باشه ميتوني 6080 بخري و 200-300 هزار تومن صرفه جويي كني

14. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام مجدد
    اين قيمتي كه شما ميگيد واقعا گرونه من 2 ماه پيش با گارانتي و بيمه 1.320.000 گرفتم قيمت چند روز پيش همون فروشگاهي هم كه خريدم 1.270.000 بود بازم ميگم با 1 سال گارانتي هماهنگ و 1 سال بيمه ايران خدمات پس از فروش گارانتي هم 5 ساله

شما ميتونيد به يكي از نمايندگي هاي بوشهر بگيد كه از همانگ براتون سفارش بده مطمئن باشيد به اندازه كافي هولوگرام و بسته بندي ايمني داره كه تقلبي نفرستن
    بازم ممنون از اینکه با حوصله جواب میدی دوست عزیز
    اره الان تو سایت هماهنگ زده 1270000 با شرایطی که شما گفتید
    مشکل اینه اگر به مغازه دار ها بگم با گارانتی برام بیارن بازم کلی میکشن روش و همون در میاد
    به نظر شما زنگ بزنم به شرکت و مستقیم خرید کنم بهتر نیست؟
    گارانتیش پاسخگو هست اگر مشکلی داشته باشه؟چقدر معتبره این گارانتی؟
    اصلا میشه تلفنی ازشون خرید کرد؟

یک دنیا ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •