چرا دوبل حساب میکنه خوب تنظیم کن فقط یک Interface رو بگیره
چرا دوبل حساب میکنه خوب تنظیم کن فقط یک Interface رو بگیره
من هیچ مشکلی ندارم.فقط مشکلی قیلتر دارم.دانلودم مثه قبله
الان دو تا کامپیوتر دارم .رو یکیش قیلتر شکن مثه بنز کار میکنه اما رو کامپیوتر اصلیم که بهش بیشتر نیاز دارم کار نمیکنه
دوستان محدودیت حجمی، آیا حجم باقی مانده از یک ماه، به ماه بعد منتقل میشه؟
والا تنظیمات دیفالتش رو دستکاری نکردم
خیلی با برنامش ور نرفتم فقط یه گوشه افتاده با ویندوز میاد بالا میگه چه قد مصرف شده
این یه خوبی داره اینه که مثلا یه موقع میشه چند روز خونه نیستم میفهمم کیا با اون گرفته کیا دی سی شده معمولی گرفته
چرا؟ میخوای بیا از این یارو که من میگیرم بگیر دو تومنه چند ماهه دارم میگیرم انصافا هم خوب بوده
البته اگه به کارت میاد
مرسی داریوش جان
اما نمیدونم چرا اینجوری میکنه
قیلتر شکن مشکلی نداره.نمیدونم دقیقا مشکل چیه
تنظیمات خاصی نداره اصلا برای هر کدوم از Connection ها به صورت خودکار جدا حساب میکنه احتمالا.
فکر کنم شما DU meter داری ، من خودم از یه برنامه دیگه استفاده میکنم ولی فکر کنم از این لحاظ فرقی با هم نداشته باشن.
پیشنهاد میکنم فقط در صورتی بگیرین که کاملا طرف رو بشناسید در غیر این صورت اصلا نمیشه به این ایرانی هاش اعتماد کرد.
اگر خیلی استفاده ازش دارید پول بیشتر بدید ولی یکی از این خارجی های درست حسابی رو بگیرید که چندین پروتکل رو هم ساپورت میکنه ، به هزینه اش میصرفه.
دوست عزیز
به ایرانیش هم میشه اطمینان کرد.
من دو نفر رو میشناستم که از خارجی هاش خیلی بهتر کار میکنن و واقعا سرویس خوبی داره
البته من خودم از سرور شخصی خودم استفاده میکنم اما میگم ایرانی خوب هم پیدا میشه
اما با حرف شمام موافقم که اکثرشون هم اصلا قابل اطمینان نیستند
امروز بعداظهر واسه 5 دقیقه چراغ dsl خاموش شد و از اون موقع تا حالا کیفیتش شده مثل روز اولش, با یک کانکشن فول دانلود میکنه و سرعت آپلودش هم درست شده و متقارن شده.
بالاخره یک تکونی به خودشون دادن.![]()
خواش کاری نکردم که برادر
آره برای منم بازی در میاره نمیدونم هم به کی گیر بدممعلوم نیس از داتکه یا این ولی اوضاع الان همچین ثابت شده برام بدک نیس
نه برادر من bw meter دارم رو هم کله ترافیک کانکشن ها رو میگه که چون دو تاس دوبرابر حساب میکنه
در کل این داتک هم یه نمه حساسه من از خیلی جاها گرفتم سرعتاشون با داتک در حده دایال بود
برادر این چیزا منطقه ای و بعضی اوقات مخابراتیه، اونطوری الان مشکل سرتاسری ای وجود نداره فقط بعضی مخابرات ها میپکن و چند ساعتی ممکنه داون شن که برای همه پیش میاد
حالا داریم میریم سمته پاییز و زمسشتون بارون و برف که بشه تازه مشکلاتمون شروع میشهالبته ایشالله من تا اون موقع دیگه از مخابرات میگیرم
من که خودم نامحدود دارم اطلاعی ندارم! خودشون میگن که نه منتقل نمیشه! ولی خلافش هم ثابت شده مثلا تا 3ماه هم شده که ماله 2ماه قبلیها را داشت. حالا رویه الآنشو نمیدونم
دوستانی که حجمی دارند بگند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)