تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 343 از 482 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای منم چیزپیان مشکلی نداره چند روزه ساعتی 113 مگ میگیره که البته دوبل حسای میکنه میشه همون 56-57 مگ در ساعته 128
    چرا دوبل حساب میکنه خوب تنظیم کن فقط یک Interface رو بگیره

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برای منم چیزپیان مشکلی نداره چند روزه ساعتی 113 مگ میگیره که البته دوبل حسای میکنه میشه همون 56-57 مگ در ساعته 128
    من هیچ مشکلی ندارم.فقط مشکلی قیلتر دارم.دانلودم مثه قبله
    الان دو تا کامپیوتر دارم .رو یکیش قیلتر شکن مثه بنز کار میکنه اما رو کامپیوتر اصلیم که بهش بیشتر نیاز دارم کار نمیکنه

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان محدودیت حجمی، آیا حجم باقی مانده از یک ماه، به ماه بعد منتقل میشه؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

چرا دوبل حساب میکنه خوب تنظیم کن فقط یک Interface رو بگیره
    والا تنظیمات دیفالتش رو دستکاری نکردم
    خیلی با برنامش ور نرفتم فقط یه گوشه افتاده با ویندوز میاد بالا میگه چه قد مصرف شده
    این یه خوبی داره اینه که مثلا یه موقع میشه چند روز خونه نیستم میفهمم کیا با اون گرفته کیا دی سی شده معمولی گرفته
    من هیچ مشکلی ندارم.فقط مشکلی قیلتر دارم.دانلودم مثه قبله
    الان دو تا کامپیوتر دارم .رو یکیش قیلتر شکن مثه بنز کار میکنه اما رو کامپیوتر اصلیم که بهش بیشتر نیاز دارم کار نمیکنه
    چرا؟ میخوای بیا از این یارو که من میگیرم بگیر دو تومنه چند ماهه دارم میگیرم انصافا هم خوب بوده
    البته اگه به کارت میاد

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی داریوش جان
    اما نمیدونم چرا اینجوری میکنه
    قیلتر شکن مشکلی نداره.نمیدونم دقیقا مشکل چیه

6. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

والا تنظیمات دیفالتش رو دستکاری نکردم
    خیلی با برنامش ور نرفتم فقط یه گوشه افتاده با ویندوز میاد بالا میگه چه قد مصرف شده
    این یه خوبی داره اینه که مثلا یه موقع میشه چند روز خونه نیستم میفهمم کیا با اون گرفته کیا دی سی شده معمولی گرفته
    تنظیمات خاصی نداره اصلا برای هر کدوم از Connection ها به صورت خودکار جدا حساب میکنه احتمالا.
    فکر کنم شما DU meter داری ، من خودم از یه برنامه دیگه استفاده میکنم ولی فکر کنم از این لحاظ فرقی با هم نداشته باشن.

چرا؟ میخوای بیا از این یارو که من میگیرم بگیر دو تومنه چند ماهه دارم میگیرم انصافا هم خوب بوده
    البته اگه به کارت میاد
    پیشنهاد میکنم فقط در صورتی بگیرین که کاملا طرف رو بشناسید در غیر این صورت اصلا نمیشه به این ایرانی هاش اعتماد کرد.

اگر خیلی استفاده ازش دارید پول بیشتر بدید ولی یکی از این خارجی های درست حسابی رو بگیرید که چندین پروتکل رو هم ساپورت میکنه ، به هزینه اش میصرفه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پیشنهاد میکنم فقط در صورتی بگیرین که کاملا طرف رو بشناسید در غیر این صورت اصلا نمیشه به این ایرانی هاش اعتماد کرد.

اگر خیلی استفاده ازش دارید پول بیشتر بدید ولی یکی از این خارجی های درست حسابی رو بگیرید که چندین پروتکل رو هم ساپورت میکنه ، به هزینه اش میصرفه.
    دوست عزیز
    به ایرانیش هم میشه اطمینان کرد.
    من دو نفر رو میشناستم که از خارجی هاش خیلی بهتر کار میکنن و واقعا سرویس خوبی داره
    البته من خودم از سرور شخصی خودم استفاده میکنم اما میگم ایرانی خوب هم پیدا میشه
    اما با حرف شمام موافقم که اکثرشون هم اصلا قابل اطمینان نیستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز بعداظهر واسه 5 دقیقه چراغ dsl خاموش شد و از اون موقع تا حالا کیفیتش شده مثل روز اولش, با یک کانکشن فول دانلود میکنه و سرعت آپلودش هم درست شده و متقارن شده.
    بالاخره یک تکونی به خودشون دادن.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مرسی داریوش جان
    اما نمیدونم چرا اینجوری میکنه
    قیلتر شکن مشکلی نداره.نمیدونم دقیقا مشکل چیه
    خواش کاری نکردم که برادر
    آره برای منم بازی در میاره نمیدونم هم به کی گیر بدم معلوم نیس از داتکه یا این ولی اوضاع الان همچین ثابت شده برام بدک نیس

تنظیمات خاصی نداره اصلا برای هر کدوم از Connection ها به صورت خودکار جدا حساب میکنه احتمالا.
    فکر کنم شما DU meter داری ، من خودم از یه برنامه دیگه استفاده میکنم ولی فکر کنم از این لحاظ فرقی با هم نداشته باشن.

نه برادر من bw meter دارم رو هم کله ترافیک کانکشن ها رو میگه که چون دو تاس دوبرابر حساب میکنه

در کل این داتک هم یه نمه حساسه من از خیلی جاها گرفتم سرعتاشون با داتک در حده دایال بود

امروز بعداظهر واسه 5 دقیقه چراغ dsl خاموش شد و از اون موقع تا حالا کیفیتش شده مثل روز اولش, با یک کانکشن فول دانلود میکنه و سرعت آپلودش هم درست شده و متقارن شده.
    بالاخره یک تکونی به خودشون دادن.
    برادر این چیزا منطقه ای و بعضی اوقات مخابراتیه، اونطوری الان مشکل سرتاسری ای وجود نداره فقط بعضی مخابرات ها میپکن و چند ساعتی ممکنه داون شن که برای همه پیش میاد
    حالا داریم میریم سمته پاییز و زمسشتون بارون و برف که بشه تازه مشکلاتمون شروع میشه البته ایشالله من تا اون موقع دیگه از مخابرات میگیرم

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

دوستان محدودیت حجمی، آیا حجم باقی مانده از یک ماه، به ماه بعد منتقل میشه؟
    من که خودم نامحدود دارم اطلاعی ندارم! خودشون میگن که نه منتقل نمیشه! ولی خلافش هم ثابت شده مثلا تا 3ماه هم شده که ماله 2ماه قبلیها را داشت. حالا رویه الآنشو نمیدونم

دوستانی که حجمی دارند بگند

12. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •