درستش به نظر من هم 3 هست ...
آخه اگر درستش 3 باشه که نمیشه. حتی اگر همپوشانی هم بکنند ، باز هم ناپایدار میشه و تشکیل رادیکال میده. نمیدونم چی بگم والا .... باید 4 پیوند کوالانسی داشته باشه.من مطمئنم. من کتاب شیمی آلی موریسون و بوید رو 2 دور خوندم. این نمیتونه درست باشه. ولی خب چاره ای نداریم که همینو قبول کنیم...![]()
زیاد رو این موضوع فکر نکن چاپ جدید 3 رو نوشته و همینم ازت تو کنکور سوال میشه
جمله کتابو دقت کنین لطفا :
گرافیت دگرشکل دیگر کربن ، ساختاری لایه ای دارد . در هر لایه ، هر اتم کربن با سه پیوند و با آرایش سه ضلعی مسطح به سه اتم کربن دیگر متصل شده است .
حالا شکل سمت راست کتابتون رو ببینین . ساختار گرافیتو به صورت لایه ای نشون داده ( سه لایه رو نشون داده ) کهتوی هر لایه هر اتم کربن با سه اتم کربن دیگه پیوند کووالانسی داده ... یه پیوند دیگه واسه هر کربن میمونه که اون یکی پیوند بین لایه ها برقرار میشه ! همون که تو شکل با رنگ نارنجی نشونش داده ! )
پس هر اتم کربن کلا 4 پیوند کووالانسی داره ولی تو هر لایه هر اتم کربن 3 پیوند تشکیل داده !
مشکل برطرف شد ؟!![]()
OK ؟!![]()
درسته چون در گرافيت 3 پيوند كووالانسي در هر لايه وجود داره ولي 1 پيوند ديگه هم وجود داره كه بين 1 صفحه و صفحه ديگر هست كه پيوند ضعيفي در حد لاندون هست واسه همين گرافيت نرمه ولي الماس سخته.اين اطلاعات من بود.
Last edited by wnba; 05-05-2009 at 16:28.
ولی این جور که من یادم میاد اون الکترون آخری بیشتر باعث رسانایش میشه و چیزی شبیه رزونانس به وجود میاره که بین سه پیون تقریبا پخش میشه و اون الکترون از سر بالایی هم پوشانی میده![]()
میشه گفت اون الکترون یک الکترونه تقریبا آزاده و زیاد تو کار پیوند و اینا نیست (مجرده)
پس زیاد نمیشه بش گفت پیوند و همون سه تا به نظر من درسته![]()
Last edited by only4you_mehr; 05-05-2009 at 20:18.
میگم که : ( مخصوص رشته ی تجربی)
سراسر عصب نخاعي از دو ريشه تشکيل شده يا فقط قسمتي که مي خواد وارد نخاع شه رو بهش ميگن ريشه ؟
و اينکه آيا کپک های مخاطي - سلولي که شبيه آميب ان و همچنين اون کپک هاي مخاطی-پلاسموديومي که هاپلوييد و آميب مانندن هم پاي کاذب دارن و گوارش درون سلولي ؟
و يه سوال ديگه هم اينه که بالاخره يک يوکاريوت چند نو RNA پليمراز داره ؟
سه نوع يا 4 نوع ؟
سلام
كتابي كه تست تاليفي جامع سخت تر از كنكور رو داشته باشه چي تو بازار هست ؟
خوشخوان ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)