من هم دقیقا میخوام آیپاد بخرم چون پول ندارم آیفون بخرم، حالا فقط میخوام بدونم صدای هدفون ه آیپاد در چه حدیه؟ به mp3 player کریتیو میرسه؟
من هم دقیقا میخوام آیپاد بخرم چون پول ندارم آیفون بخرم، حالا فقط میخوام بدونم صدای هدفون ه آیپاد در چه حدیه؟ به mp3 player کریتیو میرسه؟
ببنید دوست عزیز من که گفتم اگه برای گوش دادن فقط موزیک میخواهید دستگاهای حرفه ای تریم هستن
اما ipd یچیزی فراتر از این حرف هاس
خیلی چیزا میشه باهاش انجان داد
کیفیتش بعد نیست اما حرفه ای نیست
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
دوست عزیز کیفیتش بعد نیست شما میتوید براش هدفونهای حرفه ای هم بگیرید
اما شما خودتونم حرف اولتون گفتید میخوام ipod بگیرم چون هزینه ی iphone ندارید پس شما میخواهید جز موزیک کاره دیگه ای هم انجام بدید
به نظر من اگه کارتون فقط موزیکه ipod نگیرید اما نه چیزایه دیگه هم هست بهترین گزینه هستش
صد درصد کاربریم چیزای دیگه هم هست حتی اگه موزیک پخش هم نکنه بازم میخرم ولی چون من نصف عمرم رو با آهنگ سپری کردم همیشه گوشی و mp3 player همراهم هست ولی الان قراره ۱ گوشی و ۱ آیپاد همراهم باشه و میخواستم بدونم کیفیت و بلندی صداش در حدی هست که من mp3 player رو بذارم کنار؟ (اگه ۳ تاش همراهم باشه واقعا خسته کننده میشه.)
درصد مالیات توی هر کشور متفاوته من از بانکوک گرفتم 7 درصد بود و ضمنا مالیات شما باید به یه سقفی برسه که به شما پرداخت کنن....
ببنید من میگم بعد نیست منظورم این نیست که بده اتفاقا کیفیتش خوبم هست نهایتش اینه یه هدفون حرفه ای براش میگیری من خودم با همین ipod موزیک گوش میدم
به نظر من ipod مناسبه
من که بیشتر وقت روزم با ipod هست
بازی
دیکشنری
ایترنت
برنامه های اموزشی و کلی چیزه دیگه که به لطف app store هر برنامه ای براش پیدا میشه
پس با این اوصاف میتونم رو موزیکش حساب کنم هدفون حرفه ای هم خوشبختانه دارم.
راستی میشه از طریق بلوتوث گوشی از GPRS استفاده کنیم دیگه؟
ممنونم از پاسخت![]()
خواهش میکنم
واسا ببینم میشه من که تا الان ندیدم همچین برنامه ایو روش
بلــه، کاملا!
از طریق بلوتوث فکر نمیکنم بشه، گوشی تون چیه!؟
درود/
سلام. هدفون آیپاد خوب نیست. من خودم آی کلاسیک دارم. اما هدفونشو گذاشتم کنار. از aurvana in ear استفاده می کنم. و اصلا اپل روی هدفونش سرمایه گذاری نکرده. و به هیچ وجه به کریتیو نمی رسه.![]()
بد نیست هدفوناش
شما به قیمت هم توجه کن اگه یه هدفون خوب میزاشت قیمتش خیلی بالاتر میرفت
بع نظر من کار خوبی کرده شما میتونید با توجه به نیازتون بگیرید شاید یکی ipod touch بیشتر برای کارای دیگه میخواد تا موزیک پس میتونه پوله الکی و اضافه نده
توی اینجا میتونید چند نمینه از وسایل جانبی با قیمتاشو ببنید
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
بد نیست هدفوناش
شما به قیمت هم توجه کن اگه یه هدفون خوب میزاشت قیمتش خیلی بالاتر میرفت
بع نظر من کار خوبی کرده شما میتونید با توجه به نیازتون بگیرید شاید یکی ipod touch بیشتر برای کارای دیگه میخواد تا موزیک پس میتونه پوله الکی و اضافه نده
توی اینجا میتونید چند نمینه از وسایل جانبی با قیمتاشو ببنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)