به خاطر اینکه نفست تموم میشه دیگه نمیتونی بدوی برای دیدن نفس بازیکن توی بازی باید گذینشو روشن کنی که
نفس بازیکن رو زیر اسمها میاره برای این کار برو تو سیسستم ستینگ بعد دیسپلی آن بعد استامینو ستینگ رو آن
بکنش
به خاطر اینکه نفست تموم میشه دیگه نمیتونی بدوی برای دیدن نفس بازیکن توی بازی باید گذینشو روشن کنی که
نفس بازیکن رو زیر اسمها میاره برای این کار برو تو سیسستم ستینگ بعد دیسپلی آن بعد استامینو ستینگ رو آن
بکنش
سلام
اقا ما این پچی را که چند صفحه قبل mosolim جان گذاشتن دانلود کردیم و کپی کردیم به فولدر بازی ولی ایشون میگفت دموها حذف میشه ولی برای من نشد جریان چی هست!!!
ایا باز هم کرش میکنه بازی؟؟؟
من همین الان 3 تا گل توی نیمه ی اول زدم دقیقه ی 42 تعویض شدم stamina روی 30 درصد بود .من راضی هستم چون بازی بعدی stamina زیاد هستش
سلام
یه پچی می خوام که اسم استادیوما ردیف بشه
بعدش چرا با گیم پد بازی می کنم اسپرینت یا سرعت نداره ؟! اصلا نمی دوان اسپید مسپید یختی !!!![]()
بچه ها من تازه گيم پد گرفتم..ميشه بگين فرق حالات آنالوگ چيه؟ و کدوم بهتره ؟
یکی از مهمترین نکات بازی استقامت بازیکنان است ........
برای مثال در 8 با eto o هر چی میدویدیم خسته نمیشد اما در 9 استقامت بازیکن بسیار واقعی شده و دیگه مثل 8 نیست .
اگه از یه بازیکن بیش از حد استفاده کنی و اون بازیکن رو زیاد بدوونی دیگه دقیقه 60 بازی تمام استقامتش تموم میشه .
Last edited by google_boy07; 29-10-2008 at 23:56.
آقا کسی به ما نگفت آخر با چه دکمه ای روی گیم پد میشه توپ رو از حریف گرفت البته بدون تکل؟
و دوم اینکه دریبل با چه دکمه هایی است؟؟
ممنون
اين كار تجربي هست
يعني بايد خودت ياد بگيري
روشش هم بدين صورته
ابتدا تا يه حدي توپگيري را بزار اتوماتيم
يعني دكمه R1 و ضربدر را بايم بگيري(ميشه همون سرعت و پاس)
بعد وقتي بازيكنت اتوماتيك اومد نزديك بازيكن صاحب توپ حريف، اون موقع دكمه پاس را رها كن
و با دكمه سرعت و جهتها بازيكن خودت را ببر بطرف توپ
و بعد لحظه اي كه احساس كردي ميتوني توپ را بگيري ضربدر را بزن و يا بزن و نگهدار تا توپ را بگيره
خيلي بايد سعي كني
دريبل هم كه راحته وقتي صاحب توپ هستي با دكمه ها جهت دريبل كن اينم نياز به تمرين داره واسه شما
موقي باشي
راستي بچه ها روش دريبل زيداني را پيدا كردم خواستين بگم
کسی مسترلیگ رو رفته؟؟؟؟؟
میدونید چه تغییراتی کرده؟؟؟؟
ممنون از پاسخ خوبتون، ولی من منظورم دریبل های خاص و زیباتر هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)