از اونجایی که برست رو برداشته اند، یه مقدار بیشتر از 350 مگ باید بشه داونلود کرد.
از اونجایی که برست رو برداشته اند، یه مقدار بیشتر از 350 مگ باید بشه داونلود کرد.
دوستان مکس نتی احساس نمی کنید سرعت یه مقدار اومده بالا؟
من تو یک و نیم ماه گذشته هر شب می تونستم 1 و نیم گیگ دانلود کنم ولی الان سه - چهار روزه هر شی 2 گیگ رو دارم.
چرا . پینگ هم خوب شده . فقط این 2-3 روز لاس فجیعی داره نمیدونم جریان چیه
از دوستان کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه و بگه الان بهترین شرکت واسه گرفتن adsl چیه؟ هم سرعت و هم قیمت مناسب داشته باشه
به نظرم بهترین آپشن تو کل ایران این نامحدود 3 ماهه مکس نت هست (128) . انصافا سرویس خوب و به صرفه ایه
یه هفته ای بود که مکس نت شبا وضعش خیلی خراب بود دو شبه بهتر شده تا ساعت 12 میشد هی قطع هی وصلنمیدونم باز چه خبره
آخه توی نظرات شما دیدم که زیاد شکایت میکردین ازش، سرعت دانلود با دانلود منیجر چنده؟
این تست رو الان گرفتم
128 نامحدود سه ماهه مکس نت
ببین مکس نت ارومیه خیلی فراز و نشیب داره یه روز خوبه یه روز بدهیه روز میبینی خیلی خوب دانلود میکنه یه روز در حد کیلوبایت
شرمنده من تو این چیزا تخصص ندارم، الا یعنی دانلود چنده؟ شما خودتون از همین سرویس استفاده میکنن؟ راستی پشتیبانیش چطوره؟
یعنی حدود 25 kb/sec دانلود دارم در حالی که باید 16 بود یعنی بیشتر از حد معمول دانلود دارم که این خوبه ولی میگم که این رقم ها همیشگی نیست ممکنه یه ماه زیر 16 دانلود داشته باشم تو چند پست بالاتر هم گفتم الان یه هفته است مکس نت شبا مشکل داره و هی قطع و وصل میشه که خیلی آزار دهنده است .
آره از همین سرویس 3 ماه 128 نامحدود دارم که سال گذشته 36 بود که الان شده برای سه ماه 39 تومن . پشتیبانیش هم در حد معموله یعنی یه چیزیه که کارت راه می افته
خلاصه تو ارومیه باید این چیزا رو تحمل کنی سرویس ها در حد اینترنت تبریز نیست کیفیتش خیلی پایینتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)