با سلام منم یکی از کاربران شرکت همارا سیستم هستم که از خدمات اینترنتی آن شرکت راضی هستم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با سلام منم یکی از کاربران شرکت همارا سیستم هستم که از خدمات اینترنتی آن شرکت راضی هستم
سلام
در ضمن زیاد قطع و وصلی داره که فکر کنم ایندفعه تقصیر مخابراته
همون روزی پست قبلی رو نوشتم شبش دانلود خوبی داشتم.امشب هم وضعیت دانلود خیلی خوب بود.
فکر کنم مشکل ها منطقه به منطقه فرق میکنه.
بنده جند وقت مشترک صبا نت بودم الان اشتراک ماکس نت دارم ولی بعد از اتمام میخوام اشتراک رو از همارا بگیرم چون قیمت از نظر من مهمه وقیمت های هم ارا از دیگران مناسب تره
منم يه مدتي از سرويس 128 مكس نت استفاده ميكردم خوب بود و راضي بودم اما قيمت هاي مكس نت براي سرويس نامحدود زياده
براي محدود هم فقط بايد سه ماهه به بالا بگيري تا بصرفه بخاطر همين قيمتهاش مجبور به وداع با مكس نت شدم
من هم چنین فکری میکنم منطقه ما هم 2 ساعتی کل قطع بود . نمیدونم چمار میکنند . همارا هم خودش میگه دست ما نیست و فقط از هیلترینگ .که در این شرایط راس میگن چون وقتی من با شیلتر شکن online میشم سرعت مرور صفحاتم کمتر از 12 13 پایین نمیاد و خیلی سریعتر بالا میاد ولی در غیر این صورت برای باز کردن بلاگفا باید 10 ثانیه معلق بمونه تا برادران بلاگفا را کنترل کنند و مجوز بدن و بعدا هم با 2 تا 3 کیلوبایت در هر ثانیه سایت کم کم بالا میاد
در کل فقطی کاهش سرعت به علت همارا است همه چی تابلو است اما وقتی دست اونا نیست اتهام از اونا ساقط میشه !!!
همین پی سی ورلد رو با چند بار ریفرش کردن صفحات میتونم باز کنم.سرعت دانلود امشب هم کم بود.
تو سایت همارا یه نظر سنجی زده.بیشتر به زیاد کردن ساعات دانلود شبانه رای دادن.
فکر کنم همارا از الان داره سرعت شبانه رو کم میکنه که ساعاتش رو بیشتر کنه.شاید هم مشکل فقط برای چند روزه.
الله اعلم!!!
سلام.
دوست من، به نکته بسیار خوبی اشاره کردید.
با اجازه تون میخوام یه تحلیل عجیب بکنم
توی جلسه ای که متعاقبا برگزار شد، آقای جلیل زاده چندین بار گفتند که اگر سرعت دانلود شبانه بیشتر بشه، احتمال داره که در برخی ساعات، یوزرها با مشکل سرعت روبرو بشن (البته به نوع دیگه ای گفت... من ساده ش کردم اینجا)
شما حاضرید قبول کنید که سرعت رو یک مگ کنیم ولی با مشکلات عدیده روبرو بشید؟؟؟؟
خب جواب من قطعا "نه" بود
به نظر من الان سرعتها کاهش پیدا کرده (عمدی یا غیر عمدی مهم نیست) تا ببینن چند درصد یوزرها اعتراض میکنن.
البته من نمگیم برید اعتراض کنید.
خداییش بعضی ها حتی بلد نیستن چطور اعتراض کنند
هر چی فحش و بدو بیراه و عقده تو دلشونه خالی میکنن....![]()
ولی اگر اعتراض ها جنبه پیشنهادی داشته باشه، مثلا اینکه طوری باشه که علاوه بر انتقاد در یک مورد، یه مورد جدید هم پیشنهاد داده بشه، به نظرم کارسارتر خواهد بود
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 18-12-2009 at 23:18.
الانش هم با مشکلات روبرو شدیم.پس بگو دارن چه نقشه ای میکشن.
مگه شرکت هایی که یک مگ میدن هم همین مشکلات رو دارن؟!!!
بله....
دقیقا همین مشکلات رو دارند.
همین صبانت که سرعتش 2 مگ هست، در منظقه مخابراتی ما، اکثرا شبها، با سرعت 5 کیلوبایت میشه دانلود کرد...
و غیره....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)