تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 1178 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443843 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام می خاستم بدونم این لپتاپا کدومش بهتره ؟در موردش توضیح بدین:قیمتشم آگه تونستید بگید::::::
    اگه خودتونم یه لپتاپ خوب جدید hpیا dell که حالا حالا قدیمی نمیشه سی پی یو بالا سراغ داشتین بگین با قیمت حدود یک و دویست ممنون hp یا dell یا toshiba یا sony کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشیدا این همه سوال می پرسم >
    اولیش: DELL > INSP 1525 ========= دومیش: HP > 2860
    سومیش: HP > 6799

سلام دوست عزیز

( اخه مثلا 2860 قیمتش 1.450000 تا 1.550000 هست و دل 1525 چندین کانفیگ متفاوت داره )

شما کلمه ی " زیگورات " رو برای دل - " ایران اچ پی " رو برای اچ پی و "امرتات " رو برای سونی سرچ کن تو گوگل . برو تو سایتهاشون مدل ها رو ببین و بعد که 2 تا مدل رو نشون کردی بیا در خدمتیم.

2. این کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوستان من می خوام از دبی لپ تاپ بخرم . از کجا بخرم که مطمئن و ارزون باشه و آدرس سایتش رو هم بدین بهم . ممنون میشم
    ببین من از اونجا میخرم اما جای خاصی نه ... دوستم اونرو میگرده کف قییمت رو پیدا میکنه .... حالا چه بازار مرکزی شارجه ، چه خود دبی بازار کامپیوتر پلازا ...

اما چیزی که هست باید بگردید اونی رو پیدا کنی که پک صفر بهت میده که حتی باز نشده بهمراه تخفیف و هدایای خوب ...

این فروشگاه عالیه ... من خودم از این میخرم البته HP ...

computer care dubai در بازار AL-Plaza

4. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با تشکر از REGISTERED USER
    من این سایت رو دیدم ولی متاسفانه زیاد ازش سردرنیاوردم که کدوم پارامتر به چه دردی میخوره.
    اگه ممکنه بطور خلاصه بگید که در مقایسه پردازنده این مدل(p8400) در مقایسه با پردازنده hp 2860 (یا xps1530) :
    برای اجرای نرم افزارهای مهندسی نظیر Matlab,... کدوم بهتر جواب میده؟(سریعتر run میکنه.)
    برای انجام کارهای معمولی (Multimedia,Internet,...) چطور؟
    ودر نهایت کدوم برای اجرای بازی مناسب تره؟(فقط از نظر cpu)

ضمنا این تنها مدل 15 اینچی hp است که با گرافیک 9600 در ایران موجوده. در مقایسه با xps1530 از نظر قیمت 200000ارزونتره و گرافیکش قویتره. حالا به نظر شما cpu موجود در 1530 در مقایسه با dv5-1060 ارزش این پول اضافه رو داره؟(اگه بشه از finger print صرفنظر کرد.)
    بهتر ؟ برای کارهای مهندسی من قویتر رو انتخاب میکنم :

intel core2 dou Peryn - 2.6 GHZ - 6 MB L2 cache

این قویترین پروسسور حاضر در ایران هست ...

برای انجام کارهای معمولی (Multimedia,Internet,...) چطور؟
    وقتی یه چیزی قویترین باشه برای کارهای پاییین تر هم کار میده

بازی فرق زیادی نداره مثل هم هستند

ضمنا این تنها مدل 15 اینچی hp است که با گرافیک 9600 در ایران موجوده. در مقایسه با xps1530 از نظر قیمت 200000ارزونتره و گرافیکش قویتره. حالا به نظر شما cpu موجود در 1530 در مقایسه با dv5-1060 ارزش این پول اضافه رو داره؟(اگه بشه از finger print صرفنظر کرد.)
    یعنی چی FP رو صرف نظر کرد ؟ بخوای نخوای روشه ...!

به نظرم همیشه به سراع تکنولوژی و سری های جدید برید ... همین eSATA که روشه بهمراه توسعه ای که در آینده داره و سنسورهای جدید یک چیز خاصه ... فکرتون رو به بازی بسته نزارید ...

DV5t اگر مدل بالاش گیرم بیاد حتما خودم میخرم و به شما هم پیشنهاد میدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سرعت پیشروی این تاپیک خیلی زیاده! در مدت 5 ساعت 3 صفحه به تاپیک اضافه شد و سوال من قبل از اینکه جواب داده بشه رسما رفت تو آرشیو!

جواب این سوالات رو هیچ کس بلد نبود؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

در بین محصولات توشیبا با قیمت حدودا 1 میلیون تومان می گشتم که به این مدل برخوردم:
    Satellite M305-S4835

مشخصاتش به همراه مقایسه با دو مدل هم قیمتش توی این صفحه است: (سمت راستیه اینه که دارم در موردش می نوسیم)
    کد:
    نقطه ضعف این مدل نسبت به دو تای دیگه توی همون صفحه، پردازنده هست. این نوت بوک از پردازنده T7350 استفاده می کنه. ولی اون دو تا T8100 دارند. ولی در بقیه موارد برتری با این لپتاپ هست:

- صفحه نمایش 14 اینچی داره. + وزن کم
    - 4 گیگابایت رم داره
    - نوع رمش از اون 2 تا بهتره: باس 800
    - هارد: 320 گیگابایت (اون 2 تا 250 هستند)
    - باتری: 7200 mAh
    - ویندوز ویستا 64 بیتی

- کارت گرافیکی: Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD
    با اینکه آنبورده ولی توی تصویر زیر در همه تست ها بهتر از 3100 INtel عمل کرده و در تست 3DMARK06 حتی اختلافش با 8400 GS هم ناچیزه. (البته در کل قابل مقایسه با اون نیست... ولی خوب باید به مبلغ هم توجه کنیم.)

کد:
    منبع عکس: notebookcheck.net

ولی نقطه ضعف بزرگ برای ما: مودم نداره!

حالا سوالات زیر برام پیش اومده:
    1- نداره!
    2- 7200 mAh یعنی باتری 9 سلولی؟ اختلاف قیمت این باتری با باتری های معمولی چقدره؟
    3- تفاوت پردازنده T7350 و T8100 چیه؟ فرکانسشون تقریبا یکیه ولی FSB اولی بیشتره. هرچند فکر می کنم دومی 45 نانومتری باشه و مصرفش کمتر باشه ولی تفاوت دیگری هم دارند؟ (با وجود باتری 9 سلولی نوت بوک اول دیگه مصرف برق پردازنده اهمیتی نخواهد داشت.)
    4- قیمت هر یک گیگابایت رم برای لپتاپ چنده؟ مدل های PC6400 DDR2 800MHz SDRAM و PC2-5300 DDR2 667MHz SDRAM
    5- مودم اکسترنال برای نوت بوک قیمتش چنده و از نظر وزن و اندازه چه طوره؟ نوت بوکی که مودم نداشته باشه، آیا نمی شه مودم اینترنال بهش اضافه کرد
    6- تفاوت Tecra با Satelite ؟
    7- آیا قیمت ویندوز ویستا 64 بیتی از 32 بیتی بیشتره؟
    8- برای اون دو مدل دیگه نوشته:
    Operating System **
    Genuine Windows Vista® Business (32-bit) with downgrade media for Windows® XP Professional
    یعنی می شه با همین لایسنس ویندوز XP روش نصب کنیم و ویندوزمون هم اوریجینال باشه؟

با توجه به موارد فوق نظرتون درباره این لپتاپ چیه؟ (آیا نسبت کارایی به قیمتش خوبه؟ یا با همین پول می شه چیز بهتری خرید؟)

می دونم که هر کدوم از این سوالات رو تا الان 15-16 بار پاسخ دادید ولی نمی تونم 300 صفحه تاپیک رو بخونم چون عجله دارم. (البته از صفحه 300 به بعدش رو خوندم ولی همش بحث hp و dell بود. دلیل خاصی داره که کسی از Toshiba حرفی نمی زنه؟ آیا قیمت هاش مناسب نیست؟ کیفیتش خوب نیست؟ یا...؟)

1- جهنم USB بگیر

2- بین 30 تا 40 دلار ... اینجا هم اینطوره

3- چرا اهمیت نداره ؟ واقعا فرق داره مصرف سی پی یو بیشتر روشنایی مانیتور در خالی کردن باتری تاثیر داره

4- هر 1 گیگابایت : بین 15 تا 20 دلار ... توی ایران هم همینطوره

5- مودم ؟ اصلا توی فکر کن ADSL بخوای بگیری ... مودم نهایت 30 تومنه اندازه USB ... گرون نیست ... مودم اینترنال هم نمیشه اضاف کرد چون جاش تعبیه نشده غیر از اینکه PCMCI کارت بگیری که توی شکاف بخوابه

6- مثل تفاوت SZ و FZ سونی ، ضریفتره ، قوی تره و بدنه اش محکم تره ، تکنولوژی جدید داره و فول پورته و ...

7- نه یک قیمت هستند

8- خیر یعنی درایورهای XP و سیستم های دانگریدی رو راحت میشناسه و لپ تاپ شما ساپورت میشه ... فکر نکنم لایسنس رایگان داشته باشه مثل سونی برای XP

9- کلا توشیبا پیشنهاد نمیشه ( لپ تاپ های بروزی توی ایران داره و بازار خبی نداره اما از لحاظ جهانی برای کارهای سبک و پرتابل عالیه بخصوص tecra که کیفیتش فوق العاده است یا سری Qosmio که بجای دسکتاپ محشره یا سری های P جدید و X جدید که برای گیمر هاست)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    چند روزه پیش یه لپ تاپ مدل Toshiba Satellite A305-S6848
    کد:
    کد:
    کد:
    رو به من هدیه دادن که دستگاه خوبیه فقط گرافیک ضعیفشه که منو اذیت میکنه از طرفی برادرم برایه کاری طولانی مدت عازمه به من گفته لپ تاپ رو بهش بدم تا هفته دیگه که میخواد حقوق بگیره 1 ملیون برام میفرسته تا برایه خودم یه چیز دیگه بگیرم
    بودجه من حدود 1200 تومنه حد اکثر1300
    گیمر خفن نیستم که بخوام 24 ساعت باهاش بازی کنم ولی بازی هم میکنم به یه گرافیک در حد 8400 هم راضیم
    و چون کاره ها یه گرافیکی و طراحی هم انجام میدم و فیلم زیاد میبینم کیفیت LCDو تصویر هم برام مهمه
    حالا با این اوصاف برایه من چی پیشنهاد میکنید ؟ بهتر نیست همون توشیبا رو نگه دارم؟
    خوده من این دو مدل رو بد ندیدم
    SONY FZ 490NBB
    HP PAVILION DV6850
    که البته اون سونیه با اون مشخصات و اون قیمت خیلی عالی به نظر میرسه انقدر عالیه که کمی مشکوک میزنه من که تو وبسایت سونی و یا سایت ها معتبره دیگه اثری ازش ندیدم
    البته این مدل هم بد نیست ولی کمی گرونه FZ 340 E5

نه سری FZ با این کانفیگ هست ... لپ تاپ خوبیه اگر واقعا طرفدار سونی هستید ... اما HP کاملتر و بهترشه ... از هر لحاظ

توشیبا رو بده اگر واقعا نیاز داری به لپ تاپ جدیدتر و بهتر و قوی تر ... بازار زود داره تغییر میکنه و نیاز به تکنولوژی روز هست والا عقب می مونید

راستی من تو اهواز هستم در جواب پ.خ شما اما اصلا خرید از اینجا رو توصیه نمیکنم چون همشون کلاه بردارند

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

نظرتون راجع به لپ تاپ ACER 5720 چیه؟فروشنده میگفت 720 تومن با کیفش.میگفت که ویندوز هم روش نصب نیست..خوبه با این قیمت؟مشخصاتش هم اینه:
    cpu:intel core duo 1.7GHz
    ram:1024 mb
    H.D.D:160gig
    LCD:15.4
    VGA:intel358
    DvD/RW-web cam-WI-Fi-BT-Reader-TV out

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

نظرتون راجع به لپ تاپ ACER 5720 چیه؟فروشنده میگفت 720 تومن با کیفش.میگفت که ویندوز هم روش نصب نیست..خوبه با این قیمت؟مشخصاتش هم اینه:
    cpu:intel core duo 1.7GHz
    ram:1024 mb
    H.D.D:160gig
    LCD:15.4
    VGA:intel358
    DvD/RW-web cam-WI-Fi-BT-Reader-TV out
    من تو سايتها اينو تا 630.000 تومان هم ديدم
    رجيستر كه ميگه ايسر آشغاله... lcd شون هم خو ني

تازه اون با رم دو گيگ بود و فكر كنم با ويندوز ويستا پرميوم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام دوستان.راستش كل پست هاي قبلي رو خوندم ولي به نتيجه اي در مورد سوالاتم نرسيدم.راستش من ميخواستم dv-6880 و يا xps m1530 رو از دوبي بگيرم كه تصميم گرفتم dell رو بگيرم.اما حالا يه گزينه ي ديگه هم وارد شده و اون hp dv5 هست.چند سوال داشتم:1.قيمت اين مدل اچ پي در دبي چنده؟؟؟؟ 2.اين كه ميگن cpu hp dv5 نسبت به xps m1530 ضعيفتره تا چه حده؟؟؟(ارزششو داره اچ پي رو بگيرم؟؟؟) 3.تا اونجايي كه شنيدم قيمتش 200 تومن از دل ارزونتره/واقعيت داره؟؟؟؟؟ 4.ميشه crysis رو باهاش مثل dell اجرا كرد؟؟؟؟؟؟
    Last edited by ebi66_boukan; 20-08-2008 at 22:31.

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

1330 نگیر توصیه نمیشه ( خودم دارم )

نمیگم بده ولی ارزش 1.500000 دادن رو نداره , ولی شده 150 $ قرض کن بذار روش یه sz 740 n7 بگیری واقعا ارزشش رو داره .

.

چرا اررزششو نداره ؟؟؟ مگه مشكلي داره ؟ يا اين سوني چه مزيتهايي نسبت به 1330 داره كه پيشنهاد دادي ؟

--------------------------------------------

regester جان ، اگه ميشه شما هم راهنماييم كنين . واقعا من بين اين همه لپتاب گير كردم ... بيرونم نميتونم بيام .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •