سلام
یه صدای سوت خیلی بلند همراه با جیر جیر خفیف که اول صبح ها بیشتره،درسته؟
اگه این باشه احتمالا از تسمه دینام یا یه تسمه ای تو همین مایه ها باشه!
قبلا که پراید داشتم،یه مدت اینجوری شده بود که تسمه دینام رو عوض کردم درست شدش.
سلام
یه صدای سوت خیلی بلند همراه با جیر جیر خفیف که اول صبح ها بیشتره،درسته؟
اگه این باشه احتمالا از تسمه دینام یا یه تسمه ای تو همین مایه ها باشه!
قبلا که پراید داشتم،یه مدت اینجوری شده بود که تسمه دینام رو عوض کردم درست شدش.
ممنون از شما
فن اره کار میکنه و وقتی کولر میزن و وایسادم بخار رو میزنه بیرون از پشت رادیات
رله رو خودم خریدم نمیدونم چه مدلی بود
ترموستات رو هم عوض کردم
وقتی روشن میشه چراغه کولر خنک نمیکنه و معمولا وقتی وایسادم روشن میشه حرکت که میکنم خاموش میشه
در مورد قسمت رنگی هم ممنون میشم توضیح بدید
سلام خدمت همه دوستان
اگه اجازه بدید مختصری از مشکل خودروی سمند خودم رو توضیح بدم
سمند ال ایکس مدل 89 ماشین به صورت دوره های نامعلوم زمانی چه ساکن و یا در حال حرکت خاموش می شه این دوره بطور متوسط هر 2 ماه یکبار پیش می یاد ولی هیچ تضمینی نیست و شده که در عرض یک هفته دوبار هم پیش بیاد
ماشین خاموش شده در حالی که کلیه سیستم برقی ماشین وصله و چراغهای پشت آمپر روشن ، ولی هر چقدر استارت می زنی روشن نمی شه تا اینکه حداقل 15 تا 30 دقیقه بعد از خاموش شدن با نیش استارت روشن می شه
برای رفع این عیب تا حالا به چندین نمایندگی و تعمیر گاه مراجعه کردم و حاصل این شد که تنها به این نتیجه رسیدم که در زمان خاموشی بنزین ماشین قطع است و از شیلنگ بنزین خارج نی شه ( پمپ کار نمی کنه ) یکبار هم به طور تصادفی زمانی که دیاگ وصل بوده ماشین خاموش شد که با پیغام خطای پایدار افت ولتاژ باطری مواجعه شدیم در حالی که باطری کاملا سالم است
کارهایی که قبلا بر روی ماشین انجام دادم
تعویض پمپ بنزین
تعویض رله دوبل
تعویض باطری
تست قطع کن بنزین
تست ایموپلایزر در زمان خاموشی ( سوئیچ شناخته می شود )
برنامه ریزی مجدد ای سی یو
حتی استارت ماشین هم تعویض شده
ولی هیچ کدام فایده نداشته آخرین راه حل از یک مهندس ایران خودرو تعویض ای سی یو بوده سئوالم اینست که به نظر شما با تعویض ای سی یو این مشکل حل خواهد شد و یا با مشکلی مشابه روبه رو شده اید ؟
چسبیده و احتمال شکستن داره
اون پیچ ها هم مال تنظیم هست
وقتی چراغ روشن شه فکر میکنه که جوش اورده و کولز رو خاموش میکنه
رله رو به چه اسمی و شکلی خریدید
چون این ماشین ها و کلا برفی هیچ حسابی نداره بعد از چک کردن دوباره پمپ بنزین که اگه دارید و می تونید موقتی عوض کنید و سیم کشی تا پمپ رو چک کمید که مطمئن شید بعد به ای سی یو برسید
سلام.شما مدار يكسو ساز دينام رو از نظر سالم بودن ديودها نيز بررسي كن.(كم وزياد شدن ناگهاني ولتاژ رو ecuتاثير ميزاره).در يكي از نمايندگي هاي ايران خودرو بنده خدايي مشكلي تقريباشبيه به مشكل شما داشت بعد از كلي هزينه عيب كار پيدا شد .2تا از مادگي هاي سوكتهاي ecu سولفاته شده بود كه بعداز تميز شدن مشكل حل شد.به هر حال به هر طريقي كه راه حل پيدا شد لطفا اطلاع بده تا بقيه دوستان از اين تجربه بهرمند بشند.
اکثرن صبح ها ایجور میشه
وقتی هم یه مصافتی حرکت میکنم خاموش میشه بیشتر وایسادم روشن میشه
رله رو نمیدونم اما فنها کار میکنند
اگه چسبشو باز کنم و بدون چسب بزنم سرجاش مشکلی پیش میاد؟
کلا واسه جدا کردن تلق ار بدنه ش تنها مانعش همون چسبیه که چسبیده یا پیچی چیزی هم داره؟
راستش نورپایین ماشینم خیلی کمه و اذیت میکنه که یکی از عاملاش همین کثیف شدن شیششه،میخوام تمیزش کنم شاید بهتر شه
اون پیچ هایی که گفتین واسه تنظیم نوره،اگه با اونا بازی کنم نور بهتر میشه؟
میشه راهنمایی دقیقتر کنید
ممنون
متوجه هستم منظور ایننه که به هر دلیلی که چراغ چک و آب روشن شه برا ماشین معنی خاموش کردن سیستم ها اضافی مثل کولر رو میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)