سلام
من توی چین به یه مشکلی بر خوردم
ممنون می شم اگه کمک کنید
سلام
من توی چین به یه مشکلی بر خوردم
ممنون می شم اگه کمک کنید
سلام من میخوام ویندوز عوض کنم کسی میدونه saveهای بازی کجاهست که یک back upازش بگیرم وقتی ویندوز رو عوض کردم چیز هایی که saveکردم از بین نره؟
سیو های بازی تو این مسیره:
C:\Documents and Settings\User\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Saves
والا تا جایی که من میدونم همون زمان علنا گفتن که آنلاین نمیشه بازی کرد، ولی عوضش بازیکن ها می تونن چیزایی که میسازن رو روی سایت بازی به اشتراک بذارن و از این خزعبلات!سلام بچه ها یه سوال داشتم اون روزهای اول که داشت بازی سیمز3 می امد می گفتند میشه انلاین بازی کرد حالا میشه واقعا یا نه اگه میشه یه توضیحی بدهید.
تبره تو کجای چینه؟سنگ ها و خرده سنگهای کوچیک رو خود سیم ها کنار میزنن سنگ های بزرگ رو باید با یه تبر مخصوص که توی چین پیدا میشه از بین ببری
سلام
من اینجا رو رفتم
انجل درست گفت
شما اون مجسمه وسطیه رو بکش جلو و اون مشعل رو دیوار رو بکش
دوتا جا روی اون مربع های قرمز و آبی ظاهر میشه که اون دوتا مجسمه رو باید بزاری روش تا در باز بشه
(جدا" از این که سیمز اینقدر فکری شده خوشم میاد ... تغییر جالبی توش ایجاد شده ...)
خوب این ماموریت از شما مس ذوب شده میخواد ...
فکر کنم emperor's tomb باید یه مکان باشه ... بگردید ببینید همچین جاییی پیدا میکنید ؟
باید اونجا بتونید 7 تا از این مس های ذوب شده ( که به شکل یه مستطیل نقره ایی هست) پیدا کنید !!!
منم همین سوالو دارم
کجاس انجل؟ تو پیداش کردی ؟!!!
به به خدارو شکر بلا خره تونستم شمارو پیدا کنم عروسک جان لطفا یه سری به تا پیک harvest moon بزنید ببینید چه خبره لطفا یه پست هم بدید بابا ما هم آدمیماااااااااااااااااااا اااااااااا
با تشکر![]()
این معبدی که می گید برم توش مس ذوب شده پیداکنم وجود نداره
واسه اون تبره اسمش axe هست و برای این که بتونید به معبدی که axe در اون هست برید باید کلید مخصوص معبد را داشته باشید که وقتی برید دنبال ماجراهای چین یکی از ماجرا ها همین است .
عکس معبدی که axe در اون است :
![]()
Last edited by alireza_gaming; 07-02-2010 at 14:03.
کسی نیست کمک کنه ؟این معبدی که می گید برم توش مس ذوب شده پیداکنم وجود نداره
سلام بچه ها من بار اولمه که نواین سایت اومدم و به خاطر بحث داغش عضو شدم سریع
منخ واستم سیمزم رو update کنم از طریق launcher این کارو کردم به ورزن 1.9.22.004002 ولی بعدش انگار کرک بازیم پرید و میگه سی دی رو بزار تو دستگاه
و یه سوال دیگه اینکه چطوری میتونم بازی رو به اخرین ورزن update کنم و همیشه جدید ترین امکاناتو داشته باشم
خیلی توی سایت کردم ولی تعداد صفحات فوق العاده زیاد و دارای موضوعات مختلف هست برا همین به چیزه زیادی نرسیدم جز یه فایل از سایت تورنت که تو سایت اپ شده بود برا update
لطفا راهنمییم کنین
to alireza gaming:
ببین 2 تا اتاق کوچک کنار معبد هست؟ توی یکیشون یه پله رو پایینه می ری پایین ADVENTURE شروع میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)