تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 458 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 4574

نام تاپيک: Travian

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خنثی. اتحاد وتران، بهم حمله نمیشه.

گول دیگه.

رتبه 500 - هجومی 1500 - من یه دوال میخوام که غارتگر این اکانت باشه!

حدود 5 هفته

یه عده غیر فعال، یه عده متحد یه دونه هم شاخ، اما باحاش ( منظورشون باهاش بود ) طی کردم.باهام کاری نداره. البته متحد ما هم هست

متوسط

-------------------------

درسته که توتن بهترین غارت گره. اما با این مخالفم که گول فقط مال آماتورهاست. بازیکنا دو دستن. یه عده فقط بازی میکنن. یه عده هم خوب بازی میکنن.
    با گول راحت میشه فقط بازی کرد. اما اگه حرفه ای باشی میشه یکی از شاخای سرور شد. الانم که ماشالله همه توتن بازن به قول خودشون (خدمت دوستان جسارت نمیکنما، اونای رو میگم که تو سرورای دیگه با نژادای دیگه کم میارنو تو سرور بعدب توتن بر میدارن اما بازم... )
    به هر حال. بازی های استراتژیک یه قانونی دارن به اسم مساوات. یعنی هیچ تیمی بهترین نیست. میانگین همشون یکیه.تو تراوینم اگه خوب بازی کنید دیگه حرفی نمیمونه.

من اولین بار تو سرور 1 قدیمی بازی کردم. با گول. باور کنید اینقدر با تراوین نا آشنا بودم که... نمیدونستم مخفیگاه چیه.اینقد ازم غارت میشد که وقتی هم که فهمیدم مخفیگاه چیه نمیتونستم بسازمش . اما خوب از یه بازیکن با تجربه کمک گرفم(که گول بود) خودم هم خوب بازی کردم. یه اکانت فارم خالصو رسوندم به رتبه450 (یا همین حدودا)

ببخشید زیاد حرفیدم...
    از شما که با تجربه اید همچین حرفی بعیده !
    در ضمن اگه شما متن بنده رو کامل بخونید صواب داره !
    من گفتم برای کسایی که آماتور هستن + کسایی که به هر دلیلی نمیتونن همیشه آنلاین بشن !
    گول اول کار نژاد افتضاحیه !
    اما بعدا که تونستی رعد پرورش بدی اتفاقا نژاد خیلی خوبیه !
    اما اگه از بزرگان تراوین بپرسی همشون نژاد توتن رو پیشنهاد می کنن !
    این جملتون خیلی مشکل داره ! هرکسی که میخاد توی تراوین بمونه مجبوره خوب بازی کنه !
    رمز موفقیت توی تراوین داشتن 2 تا اکانت با نژاد های توتن و گول هست ... !
    من به شخصه چندین سرور تموم کردم ! تجربه ی من میگه شما باید با اکانت توتن غارت کنید و با اکانت گول نیروی دفاعی واسه اکانت توتن بفرستید تا اکانتتون پا بگیره !
    من وقتشو ندارم که با 2 تا اکانت بازی کنم وگرنه با این روشی که میگم مطمئن باش نفر اول سرور میشم !
    شاد باشید

تو سرور های خارجی بازی کردن مشکله؟یعنی اون جا تقلب نمیشه؟
    چطوری تو اون بلاد کفر()اتحاد پیدا می کنین؟
    ============================\
    .
    بستگی به سرور داره !
    خوب مثلا سروری مثل سرور اسپد US یا اسپید COM مطمئنا کسایی که توش بازی میکنن همه با گلد بازی میکنن !
    خوب مسلما اونجا دوام نمیاری ! مگر اینکه 24 ساعته هوای اکانت رو داشته باشی !
    اونجا هم تقلب میشه ! اما نه به شدت سرورهای ایران !
    توی سرورهای ایران سرور تازه 5 ساعته شروع شده ! نفر اول Top Raider حدودا 20 هزار منابع غارت کرده !
    من به شخصه اکثر کسایی که توی سرورهای خارجی دیدم که تقلب میکنن یا عرب بودن یا ایرانی !
    اتفاقا توی بلاد کفر اتحاد پیدا کردن خیلی خیلی راحته !
    بدون هیچ شرایط خاصی عضو اتحاد میشی !
    اما توی ایران باید فرم پر کنی !
    نام و نام خانوادگی : ...
    نام پدر : ...
    شماره شناسنامه : ...
    اسم پدربزرگ : ...
    اسم پدر پدربزرگ : ...
    اسم جد کبیر : ...
    اسم جد صغیر : ...
    شورشو در میارن ! کاری میکنن که آدم از عضو شدن توی اتحادها منصرف بشه !
    شاد باشید

2. این کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

از شما که با تجربه اید همچین حرفی بعیده !
    در ضمن اگه شما متن بنده رو کامل بخونید صواب داره !
    من گفتم برای کسایی که آماتور هستن + کسایی که به هر دلیلی نمیتونن همیشه آنلاین بشن !
    گول اول کار نژاد افتضاحیه !
    اما بعدا که تونستی رعد پرورش بدی اتفاقا نژاد خیلی خوبیه !
    اما اگه از بزرگان تراوین بپرسی همشون نژاد توتن رو پیشنهاد می کنن !
    این جملتون خیلی مشکل داره ! هرکسی که میخاد توی تراوین بمونه مجبوره خوب بازی کنه !
    رمز موفقیت توی تراوین داشتن 2 تا اکانت با نژاد های توتن و گول هست ... !
    من به شخصه چندین سرور تموم کردم ! تجربه ی من میگه شما باید با اکانت توتن غارت کنید و با اکانت گول نیروی دفاعی واسه اکانت توتن بفرستید تا اکانتتون پا بگیره !
    من وقتشو ندارم که با 2 تا اکانت بازی کنم وگرنه با این روشی که میگم مطمئن باش نفر اول سرور میشم !
    شاد باشید

من کامل خوندم. اتفاقا تنها نژادی که اول بازی زیاد آسیب پذیر نیست گول هست. رومن که همون اول... توتن هم از اول تا آخر اسیب پذیر. 
    نمیدونم شاید نتونستم منظورمو خوب برسونم.
    اتفاقا هیچ  کسی توتنو به تنهای توصیه نمیکنه. اگه اینطور بود(توتن بهترین بود) مطمئن باشید یا تراوین فقط توتن داشت، یا همه توتن بر میداشتن. 
    منم موافقم که سه نژاد اگه باهم کار کنن توپ میشه.اما گول نباید ماست باشه و فقط دفاع بسازه.
    توتنها اول بازی مدیون گرزی هستن.وگرنه...
    بله. رعد که وارد سرور میشه لرزه به تن همه میندازه. 
    مشخصه که اونایی که میتونن زیاد آن باشن توتن بردارن بهتره. اما فرض بر این که هم میتونین زیاد آن شین هم علاقه به گول دارین. مطمئنا اگر یه گول زیاد آن باشه از وسطای سرور به بعد شاخ میشه..
    بعد یه نکته دیگه. توضیحات صفحه اول تراوین درباره نژادها خیلی تو طرز فکرا تاثیر گذاشته.گولها اونقدراهم که نوشته دفاعی نیست. الان شما شوالیه گول و شوالیه سزارو مقایسه کنید.
                  گول          سزار
    حمله       140           180
    دفاع        215           185
    قیمت     1965         2170
    سرعت    13             10

خوب میبینید که اونقدراهم تو حمله با توجه به قیمت و سرعتشون تفاوتی ندارن.
    درسته؟

راستش زیاد دقت نکرد چی مینوشتم. شاید بعضی جاها غلط باشه.
    ممنون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من کامل خوندم. اتفاقا تنها نژادی که اول بازی زیاد آسیب پذیر نیست گول هست. رومن که همون اول... توتن هم از اول تا آخر اسیب پذیر.
    نمیدونم شاید نتونستم منظورمو خوب برسونم.
    اتفاقا هیچ کسی توتنو به تنهای توصیه نمیکنه. اگه اینطور بود(توتن بهترین بود) مطمئن باشید یا تراوین فقط توتن داشت، یا همه توتن بر میداشتن.
    منم موافقم که سه نژاد اگه باهم کار کنن توپ میشه.اما گول نباید ماست باشه و فقط دفاع بسازه.
    توتنها اول بازی مدیون گرزی هستن.وگرنه...
    بله. رعد که وارد سرور میشه لرزه به تن همه میندازه.
    مشخصه که اونایی که میتونن زیاد آن باشن توتن بردارن بهتره. اما فرض بر این که هم میتونین زیاد آن شین هم علاقه به گول دارین. مطمئنا اگر یه گول زیاد آن باشه از وسطای سرور به بعد شاخ میشه..
    بعد یه نکته دیگه. توضیحات صفحه اول تراوین درباره نژادها خیلی تو طرز فکرا تاثیر گذاشته.گولها اونقدراهم که نوشته دفاعی نیست. الان شما شوالیه گول و شوالیه سزارو مقایسه کنید.
    گول سزار
    حمله 140 180
    دفاع 215 185
    قیمت 1965 2170
    سرعت 13 10

خوب میبینید که اونقدراهم تو حمله با توجه به قیمت و سرعتشون تفاوتی ندارن.
    درسته؟

راستش زیاد دقت نکرد چی مینوشتم. شاید بعضی جاها غلط باشه.
    ممنون.
    یه سوال دارم !
    شما اول بازی با گول میتونید غارت کنید ؟!
    تموم شد ! جواب این که گفتید اول بازی نژاد خوبیه !
    توتن تا زمانی که فقط گرزدار میسازید نژاد آسیب پذیریه ! نمیدونم تا حالا با نژاد توتن دلاور ساختید یا نه ! اما بعد از این که دلاور و شوالیه ی توتن ساختین بهترین و مناسبترین نژاد ، نژاد توتنه !
    رومن از نظر من یه نژاد فوق العادس ! تنها مشکلش اینه که خیلی دیر پا میگیره ! اما اگه پا گرفت دیگه کسی جلو دارش نیست ! شوالیه ی توتن قدرت حملش 150 ــاس ولی شوالیه ی سزار 180 ــه !
    رعد درسته نیروی خوبیه اما به پای دلاور توتن نمیرسه !
    شما هر سروری رو نگاه کنی ( منظورم سرورهایی که دارن تموم میشن ) توی 40 نفر اول اصلا نژاد گول وجود نداره !
    بحث علاقه یه چیز دیگست !
    توی خود توضیحات هم گفته ! شما میتونی مهاجم بارشون بیاری ! میتونی مدافع ! بستگی به سبک بازی داره !
    در کل من توی پست قبلی هم گفتم ! برای کسایی خوبه که مبتدی اند یا کسایی که زیاد نمیتونن آنلاین بشن !
    شاد باشید

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

یه سوال دارم !
    توتن تا زمانی که فقط گرزدار میسازید نژاد آسیب پذیریه ! نمیدونم تا حالا با نژاد توتن دلاور ساختید یا نه ! اما بعد از این که دلاور و شوالیه ی توتن ساختین بهترین و مناسبترین نژاد ، نژاد توتنه !
    رومن از نظر من یه نژاد فوق العادس ! تنها مشکلش اینه که خیلی دیر پا میگیره ! اما اگه پا گرفت دیگه کسی جلو دارش نیست ! شوالیه ی توتن قدرت حملش 150 ــاس ولی شوالیه ی سزار 180 ــه !
    شما هر سروری رو نگاه کنی ( منظورم سرورهایی که دارن تموم میشن ) توی 40 نفر اول اصلا نژاد گول وجود نداره !
    بحث علاقه یه چیز دیگست !
    توی خود توضیحات هم گفته ! شما میتونی مهاجم بارشون بیاری ! میتونی مدافع ! بستگی به سبک بازی داره !
    در کل من توی پست قبلی هم گفتم ! برای کسایی خوبه که مبتدی اند یا کسایی که زیاد نمیتونن آنلاین بشن !
    شاد باشید

دوست عزیز. منم گفتم توتن غارتگره و بس.

رومن هم بله، یا نابوده یا غول!
    اینو همه میدونن که بهترین غارتگر بازی رعده نه دلاور! غارتگر بودن فقط به قدرت حمل منابع نیست! به سرعت هم هست. 
    اگه اینو قبول ندارین من از ادامه گفتگو انصراف میدم
    شوالیه توتن؟ فقط 440 تااز شوالیه گول ارزون تره. اما فقط 10تا حمله بیشتر داره. سرعتش کمتره ودفاعشم ضعیفتر! پس اصلا با شوالیه سزار و گول و حتی شوالیه رومن قابل مقایسه نیست.

شما شوئالیه رومن و توتنو مقایسه کنید. چه تفاوتی دارن؟ رومن 85 تا ارزونتره. 30تا حمله کمتر داره ولی سرعتش بیشتر از توتنه. اینطور نیست؟
    بله.  تو 50 تا نیست چون پشت صحنه داره به بقیه کمک میکنه. 
    Last edited by metana; 24-08-2010 at 17:45.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یه سوال دارم !
    بحث علاقه یه چیز دیگست !
    شاد باشید
    اگه میخوای زود پیشرفت کنی باید توتن برداری واما جز سربازات دیگه هیچی نداری.اگه یهو یه سادیسمی پیدا بشه کل نیروهات رو به فنا بده می خوای چی کار کنی؟
    گول هم در اوایل بازی اصلا قوی نیست.چون نیرو های قویش گرون هستند.اما گول نژاد مطمئن تری هست.
    به این مثال توجه کنید:
    شما یه گول هستی برای اینکه خوب غارت کنی و بتونی رعد رو تحقیق کنی باید سطح منابع رو ببری بالا.ما "فرض" می کنیم 1 هفته.خب بعد از مثلا یه هفته شما صبر کردی اما حالا هم رعد داری و هم سطح منابعت بالاست.
    حالا یه توتن هستی از اول بسم الله باید سرباز بسازی.یعنی اگه بخوای وایسی تا سطح منابع بره بالا فارم شدی.
    فوقش بعد از "فرضا" سه روز اگه همه رو فارم کنی بهترین نیرو رو بدست میاری.حالا فرض کن یکی بهت حمله کنه.اگه آدم قدرتمندی باشه تو سه سوت دودمانت رو به باد میده.و اونوقت دیگه شما هیچی نداری برا جبران چون سطح منابع رو بالا نبردی.
    (البته اینایی که گفتم رو بازیکن های حرفه ای راحت حل میکنن.من برا مبتدی ها گفتم)
    اما انصافا رومن برا مبتدیا اصلا خوب نیست.همون اول فارم میشن معمولا.
    -==================================
    حالا یه سوال سرور دوم us تازه ریست شده.به نظرتون بدون گلد اونجا دووم میارم؟

آخه تو ایران همش تقلبه.

7. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خیلی از بحش هارو میخواستم پاسخ بدم دیدم خیلی طولانی میشه حس تایپش هم نیست
    فقط یه قسمتی از این پست رو پاسخ بدم فعلا

دوست عزیز. منم گفتم توتن غارتگره و بس.

رومن هم بله، یا نابوده یا غول!
    اینو همه میدونن که بهترین غارتگر بازی رعده نه دلاور! غارتگر بودن فقط به قدرت حمل منابع نیست! به سرعت هم هست.
    اگه اینو قبول ندارین من از ادامه گفتگو انصراف میدم
    شوالیه توتن؟ فقط 440 تااز شوالیه گول ارزون تره. اما فقط 10تا حمله بیشتر داره. سرعتش کمتره ودفاعشم ضعیفتر! پس اصلا با شوالیه سزار و گول و حتی شوالیه رومن قابل مقایسه نیست.

شما شوئالیه رومن و توتنو مقایسه کنید. چه تفاوتی دارن؟ رومن 85 تا ارزونتره. 30تا حمله کمتر داره ولی سرعتش بیشتر از توتنه. اینطور نیست؟
    بله. تو 50 تا نیست چون پشت صحنه داره به بقیه کمک میکنه.
    توتن برای افرادی خوبه که میخوان از همون ابتدا استارت غارت رو بزنن.
    رومن برای افرادی خوبه که وقت و حوصله بیشتری دارن و میخوان تا آخر سرور برن وگرنه اگر نوع بازیت متوسط رو به پایین باشه تا 2 ماه اول هیچی!و اگر بازیت درست باشه و انلاین زیاد باشی خیلی راحت میتونی شاخ باشی!تو همون سرور فیلیپین دو نفر بودن tempe rassasin و phantom assasin یکیشون گول بود فکر کنم و یکشون هم رومن بود ... اونی که رومن بود رنکش زیر 50 بود اتکی که داد به یکی از بچه های ما هفته سوم 80 تا شوالیه سزار داشت چیزی حدود 1000 تا شمشیر زن.
    پس درست بازی کردن خیلی مهمه.

گول هم که ارمان متخصصه میتونید ازش بپرسید با یه مقداری پوشینگ از طرف acc اصلی ظرف 2_3 روز 20 تا رعد ساخت و از اول با 2 رعد شروع به غارت کرد.

برای غارت چنتا فاکتور مهم هست

1-نیروی غارت تا حدی باید سریع باشه
    البته بستگی به نوع غارت هم داره
    مثلا میخوای 14*14 رو غارت کنی مبینی چیز زیادی گیرت نمیاد در حالی که میدونی تولید منابع طرف بیشتر از این حرفاست
    خوب دو مورد پیش میاد یا طرف مخفیگاه داره
    یا یه غارتگر دیگه تو منطقه هست که داره میزنه
    تو این حالیت بهترین مورد برای غارت نیرویی که سرعت بیشتری داشته باشه
    میتونید دو سری نیرو به فاصله 10 دقیقه بفرستید منابع طرف رو حساب کنه و با ضرب و تقسیم تولید ساعتیش رو بدست بیارید.که در زمان ها رعد گزینه خوبیه
    .همچنین رعد یکی از بهترین قهرمان هاست و در اکثریت مواقع از شوالیه گول بهتره بعدا اگه نیاز شد توضیح میدم.
    من خودم بعضی فارم هام رو اینطوری میزدم:
    همون اول 5 تا دلاور و وقتی ارسال شد همون لحظه 6 تا گرزدار....و بعد ارسال همون لحظه 5 تا گرزدار و یک تبر زن.تا با فاصله حدود 10_15 دقیقه به فارم برسن.

2-نیروی غارت باید توانایی حمل خوبی داشته باشه که اینجا دلاور میاد وسطتوانایی حمل 110 تا داره سرعتش هم مناسبه
    نیروی غارت حتما نیاز نیست قدرت هجومی زیادی داشته باشه
    همین دلاور در ابتدای بازی کملی کمک میکنه برای غارت
    مثلا اگر میخواید بدون وقفه 30*30 رو بزنید بهترین کار زدن با دلاوره
    مثلا لیستی از فارم ها دارید تو 30*30 مثلا 50 تا فارم هست از ابتدا شروع میکنید 50 تا رو میزنید....
    خوب این کار مثلا 10 دقیقه طول بکشه
    دوباره قبل اینکه گذارش ها بیاد همین عمل رو تکرار کنید
    تو این حالت معمولا چیزی دست بقیه نمیرسه یا خیلی کم میرسه.

دلاور در ابتدای بازی گزینه خوبیه و میشه ازش زیاد ساخت
    خوبیش اینه که مدتی بعد میتونه بجای نیروی دفاعی هم استفاده بشه.دفااع خوبی داره.

در مرود قهرمان گول یه توضیحی بدم البته همش نظر شخصیه منه میتونه فرق داشته باشه به نظر سایرین
    بهترین قهرمان برای نزاد گول (گل درست حالا ما اشتباه تایپ میکنیم گول) رعده!
    در ابتدای بازی شما توانایی ساخته شوالیه رو ندارید
    خوب 2 هفته بعد شروع هم هم اونقدر قدرت قهرمان رعدتون بالا رفته که ارزش نداره شوالیه رو جایگزین کنید
    در اواسط بازی هم قدرت قهرمان خیلی حساب نمیاد و بیشتر اینکه قدرت کل سربازان افزایش پیدا کنه مهمه.

حالا اصلا فرض رو بر این بگیریم در یک سطح
    قهرمان شوالیه قدرتش 2000 تا از قهرمان رعد بالاتره و این اصلا ارزش تایی که برای احیا نیازه رو نداره.حالا منابع به کنار چون تو اواسط بازی اونقدر منابع اصلا به چشم نمیاد.
    ولی سرعت رعد خیلی مهمه.
    گاهی اوقات نیازه شما قهرمانتون رو از یک دهی به ده دیگه اتون ارسال کنید تا با اون یکی ده اتک بدید اینجا سرعت حرف اول رو میزنه.
    هر چند در نصف مواقع قهرمان با تروپس حرکت میکنه و سرعتش زیاد مطرح نمیشه ولی در نصف دیگر مواقع سرعت فاکتور مهمیه.
    پس نتیجه میگیریم رعد یکی از بهترین سواره های بازیه که قیمتش نسبت به سایر سواره های هجومی فوق العاده کمتره.

=====
    شما دوست عزیز مقایسه کردین سزار رو با شوالیه تون و شوالیه گول
    حالا من پایین تر یه مقایسه دیگه انجام میدم

خوبه همه چیز فقط هزینه نیست!یک فاکتوری به نام سرعت ساخت هم اینجا میاد وسط که برای ساخت همر و اصطبل هایی که 24 ساعت روشن هستن خیلی مهمه.در اواسط بازی اونقدر منابع دارید که بدون وقفه حتی اصطبل های بزرگتون که 3 برابر منابع بیشتری میخوان برای هر شوالیه روشن باشه.
    در لول 20 اصطبل و لول 20 اسلحه سازی (میشه زره سازی رو هم 20 در نظر گرفت ولی فعلا محاسبه نمیشه)

هر 400 ثانیه یک شوالیه توتن ساخته میشه و قدرتش 191.7
    هر 421 ثانیه یک شوالیه گول ساخته میشه و قدرتش 180.2

من بازه زمانی 400 هزار ثانیه معادل 4 روز و نیم رو در نظر میگیرم که بخش پذیر بر عدد 400 ثانیه شوالیه توتن باشه

هر 400 هزار ثانیه 1000 شوالیه توتن ساخته میشه که قدرتش معادل 191700 هست
    طی همون زمان یعنی هر 400 هزار ثانیه 950 شوالیه گول ساخته میشه که قدرتش برابره 171211 هست

یعنی طی یک بازه زمانی مساوی از منابع نا محدود قدرت شوالیه تون بیشتر از شوالیه گول هست.
    حالا این وسط فاکتور سرعت حرکمت هم ممکنه سوال باشه برای دوستان..در اتک همر فقط نیروی سواره وجود نداره و 100 درصد نیروی پیاده هم هست پس اینجا سرعت سواره یکار نمیاد.
    همچنین یک نیرو در بازی در انتها فقط برای دفاع یا برای حمله استفاده میشه
    مثلا شوالیه گول رو اگر برای همر استفاده میکنید دیگه ارزش نداره همرتون رو به عنوان مدافع جلوی هجومی دشمن قرار بدید. و همرتون رو نصف کنید!
    پس اینجا دفاعش مطرح نمیشه و یا اگر قدرت دفاعش رو بخوایم حساب کنیم دیگه قدرت هجومش معنا نداره.
    در رابطه با شوالیه سزاز و شوالیه توتن و....تو پست بعدی توضیح میدم.

9. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در رابطه بادغرت این مرد رو هم اضافه کنم.
    این طرز فکر هم وجود داره که زندیک هارو با گرزی بزنیدم و دور هارو با دلاور که نیرو ها همزمان بیان.
    این برای شخصیه که زمان کمتری نسبت به اون شخصی داره که بدون وقفه با دلاور 30*30 یا 50* 50 رو میزنه.

خوب برسیم سراغ مقایسه شوالیه سزار و شوالیه توتن

هر 400 ثانیه یک شوالیه توتن با قدرت 191.7 ساخته میشه
    هر 475 ثانیه یک شوالیه سزار با قدرت 232.6 ساخته میشه
    حالا میخوایم محاسبه کنیم ببینم این 75 ثانیه ارزش اون 41.1 قدرت اضافی رو داره یا نه.

(اینجا من عدد 400 هزار رو در نظر میگیریم چون به یکی از این ها تقسیم بتونه بشه)

هر 400 هزار ثانیه 1000 شوالیه توتن ساخته میشه که قدرتش معادل 191700 هست
    و هر 400 هزار ثانیه 842 شوالیه ساخته میشه که قدرتش معادله 195849 هست

پس طی یک زمان مساوی از منابع نا محدود قدرت شوالیه سزار کمی بیشتر از شوالیه توتن هست.

حالا مقایسه شوالیه سزار با شوالیه گول

هر 421 ثانیه یک شوالیه گول با قدرت 180.2 ساخته میشه
    هر 475 ثانیه یک شوالیه سزار با قدرت 232.6 ساخته میشه

هر 421 هزار ثانیه 1000 شوالیه گول ساخته میشه که قدرتش معادل 180200 هست
    هر 421 هزار ثانیه 886 شوالیه سزار ساخته میشه که قدرتش معادل 206157 هست.

پس طی یک زمان مساوی از منابع نا محدود قدرت شوالیه سزار رقم قابل توجهی بیشتر از شوالیه گول هست.

پس میشه اینطوری طبق بندی کرد قدرت شوالیه هارو

شوالیه سزار
    شوالیه توتن
    شوالیه گول

یعنی در پایان بازی قدرت هجومی رومی ها از طریق سواره خیلی بیشتر نسبت به سایر نژاد هاست
    حالا اگر خواستین میتونی سری بعدی قدرت هجومی پیاده نظام و قدرت دافعی رو هم محسابه کنیم.
    البته مشخصا در انتها به یک تعادلی خواهیم رسید.

شوالیه توتن رو با شوالیه عادی رومن رو هم جدا مقایسه کردم و طی یک بازه زمانی قدرت شوالیه توتن 13892.25 بیشتر از شوالیه رومن بود.
    همه اینومواردی هم که عرض کردم در شرایطیه که اونقدر منابع داشته باشید که به مشکل کمبود منابع برنخوردید.
    در این حالت هایی که گفتم اگر کتیبه جنگ اموز رو هم داشته باشید اعدادی که محاسبه شده همه بیشتر خواهند شد مثلا اختلاف قدرت شوالیه سزار و شوالیه گول در یک بازه زمانی 26 هزار تاست.
    وقتی کتیبه رو داشته باشین سرعت ساخت بالاتر میره و احتمالا این اختلاف در یک بازه زمانی مساوی به حدود 40 هزار تا برسه.

خب دوستان اگر اشتباهی در محاسبات و.... پیش اومده به بنده بگید تا تصحیح کنم.

11. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا توی بلاد کفر اتحاد پیدا کردن خیلی خیلی راحته !
    بدون هیچ شرایط خاصی عضو اتحاد میشی !
    اما توی ایران باید فرم پر کنی !
    نام و نام خانوادگی : ...
    نام پدر : ...
    شماره شناسنامه : ...
    اسم پدربزرگ : ...
    اسم پدر پدربزرگ : ...
    اسم جد کبیر : ...
    اسم جد صغیر : ...
    شورشو در میارن ! کاری میکنن که آدم از عضو شدن توی اتحادها منصرف بشه !
    شاد باشید
    البته یه موردی هست
    اینی که شما میگید راحت توی سرور های خارجی عضو میشید اتفاقا بده!
    هر چا که سخت تر گزینش کنه معمولا سختگیر تر هم هست و توی این بازه زمانی که شما درخواست میدین در حال چک کردن شما هستن
    مثلا من روز 8_9 ام به اتحاد رنک 1 پیغام دادم اصلا پاسخ ندادن(البته تعداد اعضاش خیلی کم بود ولی چون خوب کار کرده بودن جکیعت هاشون بالا رفته بود و رنک 1بودن توی همه چیز...غارت اتک و....)
    چندین بار فرم گنده پر کردم کلی صحبت کردم با یوزر های بالای سرور و....
    تاآخرش با کلی شرط و شروط عضو شدم.
    تازه شرایطم از خیلی از کسایی که آخر اتحاد بودن بهتر بود.

ولی اتحاد هایی که همینطوری الکی عضو میگیرن خیلی کارشون سخت میشه برای هماهنگی و....
    مثلا اتحاد هایی هستن که اصلا کاری به چیزی ندارن فقط عضو میگیرن چون ضرب تعداد اعضا در میانگین جمعیت اتحاد میشه امتیاز اتحاد و باعث بهتر شدن رتبه اتحاد میشه در اویل.
    (مثل اتحاد های ایرانی که تو سرور های خارجی اوایل تا 8 مدال هم میگیرن ولی بعدش افتظاح از هم میپاشن)

یه موردی هم هست که اکثریت در موردش اشتباه فکر میکنن!

فعالیت در فروم هیچونه امتیازی نداره.اینرو فقط لیدر برای اینکه فعالیتتون زیاد باشه میگه.
    ولی خوب اگر فعالیت زیاد داشته باشید فوق العاده کارتون بهتر و سریعتر میشه.همچنین میتونید یک فروم جدا هم داشته باشد یعنی خودتون جدا بسازید یا لیدر بسازه.
    +
    چراغ ها هیچگونه تاثیری روی امتیاز ندارن!
    مثلا میگن چراغ ابی امتیاز رو میبره بالا یا قرمز و زرد میاره چایین همش الکیه!

13. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

عزیز 4 ساعت تایپ کردی
    منم که از اول همینو میگم !
    شوالیه ی توتن بهترین گزینس !
    هرچند شوالیه ی سزار خیلی قویتره !
    اما رومی ها خیلی دیر پا میگیرن ! اما اگه راه افتادن دیگه کسی جلو دارشون نیست !

15. این کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیخواستم انقدر تایپ کنم دیگه وقتی دستم میره رو کیبرد خودش تایپ میکنه
    اون مقایسه رو هم در پاسخ اون دوستی گذاشتم که شوالیه گول رو برتر میدونست.
    توی نژاد گول شاید گزینه خوبی باشه ولی درمقایسه با شوالیه سایر نژاد ها قدرت کمتری داره.

17. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •