تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 506 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

چک کردی که روغن ریزی نداشته باشه ؟
    جایی که ماشین رو پارک میکنی ...
    آره بابا
    همه جا رو چک کردم
    حتی چک کردم ببینم روغن سوزی هم داره یا نه دیدم نه نداره

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------

حالت نرمال این خط ها چطور هست؟
    پس به این اعتماد نکنیم و با لمس کردن روغن اونو بررسی کنیم؟
    نرمالش اینه که چراغای MAX MIN هم رنگ باشن (منظور میزان پر نوریشونه )
    بعد اینکه حتما با گیج چک بشه
    و در آخر هم باید هر 6 تا مربع وجود داشته باشن تا نشون بده اوضاع روغن خوبه
    ولی بهترینشون همینه که از گیج چک کنی

2. 3 کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من برای مشکل آمپر ماشین رفتم همه چیز و چک کرد دید سالمه اومد دیاگ کنه دید ecu وصل نمیشه گفت ارتباط شبکه bsi با شبکه van از طریق ecu برقرار نمیشه باید ببری نمایندگی . یکی میتونه توضیح بده منظورش چی بوده و چه دلیلی میتونه داشته باشه؟

4. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

سلام.دوستانی که پرسیده بودن206وی8وقتی چراغ بنزینش روشن میشه چقد راه میره.واسشون تست کردم.هرسوالی داشتیدمن درخدمتم.حتماواستون تست میکنم.206من وی8فول اپشنه که9000تاراه رفته.توی جاده تقریباکفی زمانگیری کردیم.وقتی چراغ روشن شدحرکت کردیم.2نفرسرنشین وصندوق بارکاملاپربودماشین57کیلومت ررفت.مطمئن شدیم که دیگه چیزی توباک نمونده.اولین پمپ بنزین بنزین زدیم ودقیقآ49.3لیترجاگرفت.یعنی تقریبا60کیلومترراه میره.اگه بازم سوالی بود درخدمتیم.بدرود.ازابرازهمدر دی دوستان بخاطرفوت پدرم که با ارسال پیام یا درخوده سایت داشتن بسیار سپاس گذارم.امیدوارم سایه پدرمادرتون همیشه بالا سرتون باشه.بی پدری بددردیه.بدرود.

6. 5 کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

دوست عزیز.من تازه روغن عوض کردم.پس فیلترکثیف نبوده.درثانی همه خودرها فیلترشون پلاستیکی نشده.حتی پرایدهم فلزیه.تنها206های جدید پلاستیک شده.ودرضمن.اورینگ دوراین فیلترها خیلی زودبخاطرسردوگرم شدن پلاستیکی بودن فیلترازابندی میفتن ودردسرواسه صاحبش بوجودمیاره.اینم طرح ارزان سازیشون.همین فیلترتوبازاراهنیش هست.پس حرفه طرف درسته که بخاطرارزان سازی اینکاروکردن.لطفا بدون ارزیابی حرف دوستان نظرندید.چون حداقل به اندازه سنه شما.سابقه درامورخودرودارم.لطفابامدر ودلیل حرفی روبزنیدنه فقط ازسرنظرشخصی؟ممنون میشم همی دوستان این تذکروجدی بگیرن چون دوستان زیادی رودیدم که بخاطرحرف اشتباه یکی ازعزیزان تودردسرس افتادن که کمترکسی میتونه کمکشون کنه وحالا هم نمیدونن چکارکنن.پس لطف کنیدورعایت نماید.ممنون.بدرود.

8. 2 کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

داش همی گل.مشکلی که گفتی طرف کلی گوی کرده.منظورش این بوده که احتمالا فیش رابط ای سی یو خرابه.نگران نباش کامپیوترماشینت مشکلی نداره.یه ایرادجزئی انشاالله.اگه تو تهرانی برو خوده ایرانخودرو ولی اگه توشهرستانی ببریه کسی که کاربلدباشه.چون اکثرآداداش گل توشهرستانها تعویض کاره خوبین نه تعمیرکار.پس حواستوجمع کن تودردسری که من افتادم نیوفتی.باطناب بعضی نمایندگیها توچاه نری بااا.بدرود.اگه مشکلت حل نشدبگویه اشناتوایرانخودرو دارم.شاید بشه یه راهنمای خوب بتوبکنه داداش گلم.

10. این کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

سلام دوستان
    همگی خوب هستید؟
    یه سوال داشتم اونم این بوده که این بنزین یورو 4 که تو تهران اومده برای 206 زدید ببنید تاثیری داشته یا نه؟
    چون شنیدم اکتانش خیلی بهتر شده و از اینا....
    ممنون میشم اگه کسی زده نظرش رو در رابطه با این بنزین بگه...

12. این کاربر از m.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

داش همی گل.مشکلی که گفتی طرف کلی گوی کرده.منظورش این بوده که احتمالا فیش رابط ای سی یو خرابه.نگران نباش کامپیوترماشینت مشکلی نداره.یه ایرادجزئی انشاالله.اگه تو تهرانی برو خوده ایرانخودرو ولی اگه توشهرستانی ببریه کسی که کاربلدباشه.چون اکثرآداداش گل توشهرستانها تعویض کاره خوبین نه تعمیرکار.پس حواستوجمع کن تودردسری که من افتادم نیوفتی.باطناب بعضی نمایندگیها توچاه نری بااا.بدرود.اگه مشکلت حل نشدبگویه اشناتوایرانخودرو دارم.شاید بشه یه راهنمای خوب بتوبکنه داداش گلم.
    خیلی آقایی رفیق. من تهرانم میخوام نمایندگی ایران خودرو آخر یادگار شمال ببرم . این آشنایی که گفتی تهرانه؟
    راجع به این دردسری که برات درست کردن هم میگی؟ میخوام حواسم جمع باشه!!
    این داستان ماشین من خیلی جالب شده! یهو آمپر میچسبه به سقف و آلارم استوپ میزنه. بعد هیچ چیزش مشکلی نداره!! از چی میتونه باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

سلام دوستان
    همگی خوب هستید؟
    یه سوال داشتم اونم این بوده که این بنزین یورو 4 که تو تهران اومده برای 206 زدید ببنید تاثیری داشته یا نه؟
    چون شنیدم اکتانش خیلی بهتر شده و از اینا....
    ممنون میشم اگه کسی زده نظرش رو در رابطه با این بنزین بگه...
    دوست عزیز تفاوت اکتانش اونقدر که تاثیر مهمی در شتاب یا کاهش مصرف داشته باشه نیست این بنزین بر روی عملکرد ماشین تاثیر اندکی داره ولی نکته مهمش پایین آوردن آلاینده های زیست محیطیه

15. 2 کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان

آقا یه سوال داشتم در مورد چراغ جلو 206.
    ما یه برخورد خیلی کوچیک داشتیم به سپر سمت راست 206 که باعث شد پایین چراغش یه ترک دو سه سانتی برداره، ولی نشکست،
    اون ابرو پایینش هم یه تیکه کوچیکش شکست ولی اصلا معلوم نیست.
    حالا می خواستم بدونم چراغ 206 چطوریه ؟! مثلا برای این ترک کوچیک ما باید کل چراغ رو عوض کنیم برای یارو !؟ یا اینکه مثل 405 که
    شیشه چراغش عوض میشه و سه چهار هزار تومن هم قیمتشه ، میشه شیشه اش رو عوض کرد !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Imantec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مشکل:خالی کردن باتری!

دوستان در این مدت همه جور ایراد در 206 در اینجا گفته بودین حالا این رو من بگم! از تابستون که این رو برای خانم تحویل گرفتیم بارها بیخودی باتری خالی کرده که خودم با باتری به باتری کردم راهش انداختم.
    کافیه چند روز استفاده نشه تا باتری بخوابه!
    اصلاً سوییچ روی ماشین نیست که بخواد باز باشه یا وسیله ی برقی روشن بمونه یا حتی درها بخوان باز باشن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •