سلام من وقتی دیشب خواستم ورژن 6.19 با build 6 رو نصب کنم موقع دانلود ارور زیر رو میده حتی آنتی ویروسمم پاک کردم فایروال ویندوزم خاموشه نمیدونم چه مرگشه که اینطوری شده حتی چندبار هم پاک کردم و دوباره نصبیدم ولی درست نشد.
![]()
سلام من وقتی دیشب خواستم ورژن 6.19 با build 6 رو نصب کنم موقع دانلود ارور زیر رو میده حتی آنتی ویروسمم پاک کردم فایروال ویندوزم خاموشه نمیدونم چه مرگشه که اینطوری شده حتی چندبار هم پاک کردم و دوباره نصبیدم ولی درست نشد.
![]()
شما اخیرا از چیلترشکن استفاده نکردید "؟ :S
تو این نسخه فقط مشکل رو دارید ؟
چرا استفاده کردم.ورژن قبلی مشکلی نداشت ولی از وقتی اونو پاک کردم و اینو زدم مشکل شروع شد.
چطور باید چند لینک مختلف دانلود رو در اینترنت دانلود منجیر قرار بدم که باهم شروع به دانلود نکنه و یکی یکی دانلود کنه؟
فکر کنم مشکل از همین باشه !
شما این رو پاک کن تنظیمات پرو کسی رو هم ریست کن یعنی انگار چیلترشکن باز نکردی بعدش اونو نصب کن و بعدش با چیلتر شکن برو d
بلدی از کجا ریست بدی یا بگم ؟
اگه اشتباه نکنم شما باید دنبال این باشید:
بخش Scheduler از تولبار یا منوی Downloads ، تب Files in the queue ، عدد قسمت Download files at the same time (تعداد دانلود هم زمان) را 1 قرار بدین
درضمن شما میتونید در پایین این پنجره ترتیب فایل ها رو واسه دانلود مشخص کنید
Last edited by " M e H r D a D "; 12-04-2014 at 22:53.
نه بلد نيستم اگه ممكنه بگين.ولي مشكلي هم هست كه من قبلا با ورژن قبلي هم از چيلتر استفاده مي كردم مشكلي نداشتم
دوتا نکته اول اینکه ای دی ام رو با نرم افزار your unistaller حذفش کن دوم
این کار هارو بکن من امیدوارم درست بشه اگه نشد نسخه قبلی رو دوباره نصب کن و اگه مشکلی نداشت باید به مساله های دیگه فک کرد ! مشکل جای دیگه ای !
بعد از حذف نرم افزار دانلود منیجر
اینترنت اکسپلورر رو باز کنید و از منوی
tools >> internet option
از تب
connection >>lan settings
و تیک همشونو بردارید یعنی نباید تیک داشته باشن
بعدش تب
advanced
دو دکمه
restore advanced settings
va
reset..
رو بزن و ای دی ام رو نصب کن و با چیلتر هم بری مشکلی نخواهد داشت![]()
حل شد آقا دستت درد نکنه ممنون
دوستان اخیرا idm واسه بعضی فایل ها تا 99% پیش میره بعد یهو یه ایرادی میگیره میگه از اول . چجوری این مشکلو میشه حل کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)