در ضمن به مشکل قبلی من هم دچار میشوید. در بخشهائی که لازم است در کادری اطلاعات وارد کنید ،نمیتوانید . مثل owner information .
در ضمن به مشکل قبلی من هم دچار میشوید. در بخشهائی که لازم است در کادری اطلاعات وارد کنید ،نمیتوانید . مثل owner information .
سلام
آیا علاقمند به ورزشهائی مانند راهپیمائی ، دویدن و دوچرخه سواری هستید؟
خوب اگر هستید از اکسپریا و گارمین ایکس – تی استفاده های خوبی در این زمینه میتوانید داشته باشید.
هر بار که میخواهید ورزشهای فوق را انجام دهید ، بخش trip را ریست کنید و موارد ذیل را پس از ورزش ثبت کنید(میتوانید به map source انتقال دهید).
Total time, driving time, stopped time, max speed, overall avg speed, driving avg speed
و هربار با بهبود آنها کیفیت ورزش خود را ارتقا دهید.
سلام
آیا برنامه ای هست که بتوان sms را به کامپیوتر ( ms outlookمثلا) منتقل و نگهداری نمود . و همچنین مجددا به ppc انتقال داد؟
اين دو برنامه كه معرفي شده هيچكدوم لينك دانلود ندارند
لطفا بررسي شود
دوستان هنوز كيف ارجينال براي گوشي نيومده؟؟؟؟؟؟؟؟ اون دوستي كه كيف خريده بودن، كيفش جوري هست كه بدون در آوردن از توش ، بشه با گوشي كار كرد؟؟/
سلام.
دوستان اگه میخواهین task manager بهتر و حرفه ای تر از خود ویندوز موبایل داشته باشین پیشنهاد میکنم اینو به مموری خود گوشی نصب کنین.
لینک دانلود:
یا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اينو نصب كردم
يه مقدار ايون تسك منيجر بزرگ شده
تين برام كمي اذار دهنده هست
همچنين Always On Top هست و كمي مشكلسااز ميشه
ولي خوبيهايي داره از جمله ميشه گزينه هاي اضافه كرد مثلا ريستارت
سلام
تو ویندوز چه طوری میشه عمل "Mark" کردن رو انجام داد و با بلوتوس چند تا فایل رو بفرستی
ممنون
سلام.
برنامه رسکو اکسپلورر رو نصب کنید این امکان رو به شما میده.(به همراه امکانات بسیار دیگه)
سلام ...
می خواستم نظر دوستان رو در مورد انتخاب بین X1 و Pro2 بدونم . به چه دلیل کدوم یکی رو انتخاب خواهید کرد ؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)