تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 1045 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443843 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

با سلام
    من در وورد یک فایلی دارم که فرمولهای اون در 2003 تایپ شده و حالا هم داره در یک کامپیوتر دیگه روی 2003 ویرایش می شه .
    اما وقتی که یک فرمول رو تغییر میدهم ، بعد از ذخیره کردن ، تمام فرمولهای فایل به عکس تبدیل می شوند.
    در ضمن فایل دیگری در این کامپیوتر وجود داشت که در آن فرمول وجود داشت و تغییرات در آن ذخیره نمی شد و فرمولهای آن هم به عکس تبدیل می شد در حالی که این فایل در یک کامپیوتر دیگر غیر از دوتای اول تایپ شده بود .
    آیا کسی هست که سریع جواب این سوال من رو بده ؟
    خیلی حیاتیه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

سلام...من میخوام صفحاتم رو شماره گذاری و کادربندی کنم...ولی مشکلم اینه که نمیخوام 2 صفحه ی اول و صفحه ی آخر شماره گذاری و کادربندی بشه....چکار باید بکنم؟خواهش میکنم یکی جواب بده تا 1 شنبه بیشتر وقت ندارم...من آفیس 2003 دارم...
    برای اینکار باید فصل بندی کنید به این صورت :
    ابتدا یک کپی از فایلتان تهیه کنید تا در صورت درست عمل نکردن راه حل های ارائه شده راه برگشت داشته باشید.
    سپس در انتهای صفحه ی دوم رفته و در منوی insert ، گزینه ی break را و سپس گزینه ی next page را بزنید.
    به این وسیله شما دارای دو فصل می شوید و در نوار وضعیت که در انتهای وورد به صورت خاکستری رنگ است نوشته می شود sec2 یعنی section 2 .
    سپس به صفحه ی قبل از صفحه ی آخر رفته و این کار را انجام دهید در این صورت شما 3 فصل دارید
    به منوی veiw/Header and footer بروید و از راست گزینه ی پنجم ، link to previous را غیرفعال کنید. سپس به صفحه ی سوم رفته (یعنی sec2 ) ، و دوباره view/Header and footer را انتخاب کرده و دکمه ی insert page number را بزنید. (از چپ اولین گزینه) و ابتدا format page number را زده و مشخص کنید که شماره صفحه تان از چند شروع شود .
    سپس به sec3 بروید و در view/header and footer ، گزینه ی link to previous را غیرفعال کنید. و شماره صفحه ی زده شده را حذف کنید.
    همین طور می توانید کادر جدید ایجاد کنید.

3. این کاربر از nedajon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

6 شماره سریال و ورژن اخر

شما اگه از اول كه سوال ميكنيد نسخه افيس رو بگيد اين مشكلات پيش نمياد

از اين نرم افزار هم ميتونيد استفاده كنيد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون نرم افزار عالی بود مشکل حل شد

فقط شماره سریالشو نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی اخرین ورژنش چنده؟؟؟

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ممنون نرم افزار عالی بود مشکل حل شد

فقط شماره سریالشو نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی اخرین ورژنش چنده؟؟؟
    نه هنوز متاسفانه دنبال كرك و شماره سريال براش نرفتم

ولي پيدا كردم حتما ميذارم

6. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    دو تا مشکل با word2007 دارم
    1-همه ي کارهايى که گفته شده رو انجام دادم ولى باز توحالت فارسى اعداد رو انگليسى تايپ ميکنه!!!
    2-نميتونم با خو word فايل pdf بسازم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براي مورد دوم هم ميتوني اينو بگيري و نصب كني تا مشكلت رو خود ورد 2007 حل كنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید.
    لطفا اگه ممکنه آموزش درست کردن بروشور را هم بگذارید.
    خیلی ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

4

سلام دوستان خسته نباشید.
    لطفا اگه ممکنه آموزش درست کردن بروشور را هم بگذارید.
    خیلی ممنون.

ضمن خوشآمد گويي به شما دوست عزيز :
    من معمولا‌ً اين کار رو انجام مي دهم :
    ابتدا صفحه رو افقي مي کنم .
    بعد منوي Format/ Columns ، سه ستونه يعني Three رو انتخاب مي کنم. اگه بخواهين که بين ستونها خط باشه تيک line between رو مي زنيم. اگه بروشور فارسي باشه تيک Right to left رو مي زنيم. اگه بخواهيم که خود سيستم به طور هوشمند عرض هر ستون و فاصله ي بين ستون ها رو مشخص کنه ،‌ تيک Equal column width رو مي زنيم ولي اگه نخواهيم تيک اون رو بر مي داريم و در قسمت width عرض هر ستون و در قست spacing فاصله بين ستون ها رو مشخص مي کنيم.
    بعد از اينکه تايپ ها انجام شد ، ابتدا به دور يکي از ستون ها يک کادر قرار مي دهم سپس آن را cut کرده و به View / Header and footer رفته و آنجا paste مي کنم و سپس همان کادر را براي دو ستون ديگر نيز paste مي کنم.
    فقط لازم به ذکر است که بهتر است تمامي متن هاي داخل بروشور در صفحه هاي 1 و 2و 3و 4و 5 باشد و صفحه ي آخر يعني صفحه ي ششم که همان ستون سمت چپي و آخري صفحه ي دوم ورود مي باشد ، را به عنوان صفحه ي اصلي يا Home page ، عکس و نوشته هاي زيبا مي گذارم.
    براي شماره صفحه هم در همان Header and footer ، در انتهاي هر ستون و قسمت وسط آن يک text box ايجاد مي کنم و شماره صفحه مي دهم و سپس فايلم را save as گرفته و صفحه ي اول ورود که شامل 3 صفحه ي اول است را در يک فايل و بقيه را در فايل ديگري ذخيره مي کنم.
    در هنگام پرينت کردن هم ، اگر پرينتر hp است ، ابتدا صفحه ي اول پرينت و سپس کاغذ را به صورت افقي در دست قرار داده و از سمت چپ برگردانده و وارد پرينتر مي کنيم و صفحه ي دوم را پرينت مي کنيم.
    بايد دقت کنيم که فاصله ي بين ستون ها در هر دو صفحه بر هم منطبق باشد و جاي تا کردن کاغذ به اندازه کافي باشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

4

با سلام
    من در وورد یک فایلی دارم که فرمولهای اون در 2003 تایپ شده و حالا هم داره در یک کامپیوتر دیگه روی 2003 ویرایش می شه .
    اما وقتی که یک فرمول رو تغییر میدهم ، بعد از ذخیره کردن ، تمام فرمولهای فایل به عکس تبدیل می شوند.
    در ضمن فایل دیگری در این کامپیوتر وجود داشت که در آن فرمول وجود داشت و تغییرات در آن ذخیره نمی شد و فرمولهای آن هم به عکس تبدیل می شد در حالی که این فایل در یک کامپیوتر دیگر غیر از دوتای اول تایپ شده بود .
    آیا کسی هست که سریع جواب این سوال من رو بده ؟
    خیلی حیاتیه .
    راه حلش رو به سختي پيدا کرديم ، مي ذارم شايد به درد بشريت بخوره :
    ابتدا Ctrl + A گرفته و Style همه ي متن را به نرمال تبديل مي کنيم. و style هاي بدون استفاده را پاک مي کنيم.
    سپس به Tools/ Template رفته و در تب Template ، زير قسمتي که نوشته شده Document template بايد Normal باشد و سپس تيک گزينه ي زيري آن (Automatically update document style ) را مي زنيم .
    سپس به Tools/Autocorrect option رفته و در تب Auto format as you type ، تيک آخرين گزينه يعني Define style based on your formatting را مي زنيم
    سپس از فايلمان يک save as تهيه مي کنيم.
    به اين ترتيب ديگر فرمولهاي نوشته شده از طريق equation در وورد ، به عکس تبديل نمي شود.

11. این کاربر از nedajon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

این مشکل رو چجوری حل کنم
    مثل اینکه میگه یه فایلی باید نصب باشه قبلش
    از کجا پیدا کنم اونو؟

ممنون.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام

این مشکل رو چجوری حل کنم
    مثل اینکه میگه یه فایلی باید نصب باشه قبلش
    از کجا پیدا کنم اونو؟

ممنون.
    سلام عزيز

اين چه ورژني از آفيس هست كه ميخواي نصب كني!! ؟؟؟

14. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •