تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 343 از 465 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ژ
    نكته : همه ي اين فايل ها رو بايد داخل پوشه ي Download كه در فايل EA Games كه سيو بازيتون قرار داه unzip كنيد... اگر پوشه ي دانلود وجود نداشت خودتون بسازيد و اين آيتم ها رو داخلش unzip كنيد.
    وقتي وارد بازي شديد يه صفحه مياد كه ميگه يه سري آيتم جديد وارد بازي و ليست اون آيتم ها رو نوشته...
    پايين صفحه يه گزينه داره كه براي فعال كردن اين آيتم ها بايد اونو انتخاب كنيد ...

اگر باز مشكلي بود بپرسيد... اميدوارم ازاين آيتم ها لذت ببريد

عروسك
    ممنون بابت پك ها ، اما توي نكته شما يك ايراد وجويد داره و اونم اينه كه نبايد پوشه ي دانلود رو خودتون بسازيد چون اونوقت كار نميكنه خودم يك بار امتحان كردم كه اينو ميگم
    بهتره از همون روش قبلي بريد :

Program Files\EA GAMES\The Sims 2\CSBin
    و بعدش اينو اجرا كنيد تا پوشه ي دانلود درست بشه :
    TS2BodyShop

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

اینم یک آهو که شاید بشه به عنوان حیوون خونگی حسابش کرد ( و البته شاید بشه گفت در ادامه ی پست 2944 ) :::

دانلود با حجم 8.7 کیلوبایت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید مگی جان که این آیتم رو گذاشتم. گفتم شاید برای دوستان جالب بشه

_____

اون ماشین که میخوام رو کسی ندیده Aston martin
    ببین همین ماشینه :

اگر همین ماشین منظورته ، میتونی در 16 رنگ مختلف از صفحه ی زیر با حجم 3 مگابایت دانلود کنی : البته باید اول تو سایتش عضو بشی تا بتونی دانلود کنی. )

کد:
    Last edited by mohrd; 19-08-2008 at 19:49.

3. 3 کاربر از mohrd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت tania_magicer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلامممممممممممممممممممممم محمدرضا به خاطر زحمات بی شائبه ات(!!!!!!!!!!!)ممنون!هول نشین ...مواظب قلب هاتون هم باشین ....اسپم نیست !!!!!!!!!!!بچه ها خواهش می کنم اینقدر گیر ندین فایلهایی که دوستان میذارن شاید بعضی هاش به درد شما نخوره ولی ممکنه یکی دیگه دوست داشته باشه ...ما که نمی دونیم اون دقیقا چی داره ...اونم که نمی تونه همش نظر خواهی کنه....فقط می شه گفت چیزهایی که به نظر خودش قشنگه بذاره ما سیمز باز ها از نظر فکری و حسی به هم نزدیکیم(از لحاظ علمی ثابت شده) حتما خوشمون میاد..ok?

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

12

ممنون بابت پك ها ، اما توي نكته شما يك ايراد وجويد داره و اونم اينه كه نبايد پوشه ي دانلود رو خودتون بسازيد چون اونوقت كار نميكنه خودم يك بار امتحان كردم كه اينو ميگم
    بهتره از همون روش قبلي بريد :

Program Files\EA GAMES\The Sims 2\CSBin
    و بعدش اينو اجرا كنيد تا پوشه ي دانلود درست بشه :
    TS2BodyShop
    ممنونم Maggy جان از تذكرت ...

من اين راهي رو كه شما ميگيد نرفتم اما خودم پوشه ي دانلود رو نداشتم ..ساختمش و آيتم هام رو ريختم داخلش و درست كار كرد ... اگر اين راه رو امتحان نكرده بودم چنين جسارتي نمي كردم كه اينجا بگم .

اينم آدرس سايتي كه من ازش كمكگرفتم ... دقيقا"نوشته چي كار كنيد...

کد:
    How do I add Furniture to my Sims 2 game?

کد:

بالا توضيح دادم .. فرق مي كنه كه نوع آيتمتون چي باشه ... بسته به نوعش بايد اون هارو در اون دو تا پوشه بريزيد.

مثلا وسايل خونه ووسايل آشپز خونه ... آيتم هاي كه براي ساخت خونه به كار ميبريد ... مثل رنگ ديوار و زمين و غيره بايد در پوشه ي Download ريخته بشند.
    اما وسايل كه مربوط به خود سيمز هاست ... مثل رنگ چشم ...مدل مو و رنگ موي همراهش ...انواع آرايش ها .... لباس و .... بايد در پوشه ي SavedSims ريخته بشند.
    Last edited by aroosak_kooki; 20-08-2008 at 04:05.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم Maggy جان از تذكرت ...

من اين راهي رو كه شما ميگيد نرفتم اما خودم پوشه ي دانلود رو نداشتم ..ساختمش و آيتم هام رو ريختم داخلش و درست كار كرد ... اگر اين راه رو امتحان نكرده بودم چنين جسارتي نمي كردم كه اينجا بگم .

اينم آدرس سايتي كه من ازش كمكگرفتم ... دقيقا"نوشته چي كار كنيد...

کد:
    How do I add Furniture to my Sims 2 game?

کد:

بالا توضيح دادم .. فرق مي كنه كه نوع آيتمتون چي باشه ... بسته به نوعش بايد اون هارو در اون دو تا پوشه بريزيد.

مثلا وسايل خونه ووسايل آشپز خونه ... آيتم هاي كه براي ساخت خونه به كار ميبريد ... مثل رنگ ديوار و زمين و غيره بايد در پوشه ي Download ريخته بشند.
    اما وسايل كه مربوط به خود سيمز هاست ... مثل رنگ چشم ...مدل مو و رنگ موي همراهش ...انواع آرايش ها .... لباس و .... بايد در پوشه ي SavedSims ريخته بشند.
    خوب سيستم با سيستم فرق ميكنه منم قبلا جايي خونده بودم كه بايد پوشه ي دانلود رو ساخت ولي وقتي خودم ساختم كار نكرد براي همين راه من مطمئن تره چون براي تمامي سيستم ها جواب ميده

نه تمامي آيتم ها توي پوشه ي دانلود جواب ميدن من كه همه رو ريختم اونجا همشون جواب دادن مشكلي نداره
    البته فرق آنچناني نداره چون وقتي آيتم هايي از داخل بازي سيو ميشه ميرن به اون پوشه و يا بعضي از پكيج ها رو وقتي دانلود ميكنيد توي اون پوشه ريخته ميشن
    هر دو جواب ميده

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من اینا رو تو پوشه ی دانلود گذاشتم... تو بازی رفتم گزینه ی اینیبل رو هم زدم...
    فقط نمیدونم چیو باید on کنم!!! بعد اگه اینا تو بازی بیان کجاش میرن؟؟؟ یعنی از کجا باید بخریمشون؟؟؟

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من اینا رو تو پوشه ی دانلود گذاشتم... تو بازی رفتم گزینه ی اینیبل رو هم زدم...
    فقط نمیدونم چیو باید on کنم!!! بعد اگه اینا تو بازی بیان کجاش میرن؟؟؟ یعنی از کجا باید بخریمشون؟؟؟
    تو(options)برو سمت راست بالا اونو on كنش.
    كدومارو دانلود كردي؟
    آتمايي مثل ماشين سر جاش ميره.
    مثلا فكر كنم اسبه جاي ماشينا بره يا جايي مثل اونجا كه حيوون ميسازي(pet)

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

12 Thanks

خوب سيستم با سيستم فرق ميكنه منم قبلا جايي خونده بودم كه بايد پوشه ي دانلود رو ساخت ولي وقتي خودم ساختم كار نكرد براي همين راه من مطمئن تره چون براي تمامي سيستم ها جواب ميده

نه تمامي آيتم ها توي پوشه ي دانلود جواب ميدن من كه همه رو ريختم اونجا همشون جواب دادن مشكلي نداره
    البته فرق آنچناني نداره چون وقتي آيتم هايي از داخل بازي سيو ميشه ميرن به اون پوشه و يا بعضي از پكيج ها رو وقتي دانلود ميكنيد توي اون پوشه ريخته ميشن
    هر دو جواب ميده
    درسته .
    راه شما هم مطمئن تره هم آسون تر .. آخه من بعد دانلود كردن يه آيتم ... بايد مينشستم و فكر مي كردم كه خوب حالا اين آيتم و تو كدوم پوشه بايد بريزم ...

بازم ممنون از راهنماييت ... اين بار كه خواستم آيتم دانلود كنم حتما" از راه شما ميرم

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیزم ماشین چیه ؟؟حیوون چیه؟؟؟
    من بازیم اینه :The Sims™ Life Stories
    بعد اپشنشم یه جور دیگه است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم ماشین چیه ؟؟حیوون چیه؟؟؟
    من بازیم اینه :The Sims™ Life Stories
    بعد اپشنشم یه جور دیگه است
    توي اون بازي شما اگر پك ها رو ريخته باشي اگر وسايل باشه ميره توي قسمت وسايل خانه
    اگر مو و ... باشه ميره توي اون قسمتي كه آدم ميسازين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •