سلام دوستان. من بیشتر از یه ساله که از اندیشه سرویس میگیرم و کلا به فکر عوض کردنش نبودم ولی به نظر میرسه نسبت به بقیه شرکت ها خیلی دیر قیمت هاشو میاره پایین. یعنی همیشه شرکت های دیگه یه کاری میکنن بعد اندیشه هم به خودش یه تکونی میده. هیچ وقت خودش شروع کننده نیست. مثلا همین کاهش قیمت ها که فکر کنم هر 100سال یه بار اتفاق میوفته، آخرین شرکتی که قیمت ها رو میاره پایین اندیشه هست. یا تو حجم رایگان شبانه بازهم این اندیشه جزء آخرینها بود.
متاسفانه الان به نظر میرسه تو سرعتهای بالا قیمتش هم خیلی بالاتر از بقیه شرکت ها هست. حالا کی قیمتهای سرویس های بالاترشو میاره پایین، خدا میدونه.
من فکر میکنم به دلیل بزرگ بودن و تعداد زیاد کاربر خیلی به دنبال این نیست که قیمت هاشو تغییر بده. به نظر میرسه واسشون مهم نیست. یه چیز تو مایه های انحصار.
اینو ببینید:
مقایسه بین اندیشه و دامون :
اندیشه
128 1 گیگابایت 10900 تومان *
128 3 گیگابایت 14900 تومان *
128 نامحدود 40000 تومان *
256 نامحدود 120000 تومان *
512 20 گیگابایت 60000 تومان *
دامون
128 1 گیگابایت 9000 تومان *
128 3 گیگابایت 14000 تومان *
128 نامحدود 28000 تومان *
256 نامحدود 60000 تومان *
512 20 گیگابایت 850000 تومان *
اگه دقت کنیم فقط تو مورد 512 کیلوبیت اندیشه از دامون ارزونتره و تو بقیه موارد قیمت اندیشه خیلی بالاست مخصوصا 256
از لحاظ کیفیت هم که به تجربه کاربرها مربوط میشه، حداقل من این دو رو شبیه هم دیدم چون خودم اندیشه دارم و دوستم دامون و انواع تست ها رو انجان دادیم. از تست پینگ گرفته تا تست سرعت دانلود و سرعت لودینگ صفحات سنگین (صبح،ظهر، شب) . بعضی مواقع هم سرعت دامون بیشتر (مخصوصا سرعت لودینگ) و پینگش کمتر بود.
اینو هم اضافه کنم که دیر آپدیت شدن بزرگ ترین تامین کننده اینترنت استان گیلان واقعا شرم آوره. هنوز آخرین خبری که تو سایتش هست مربوط به ساعات کاری کارکنان تو ایام نوروز هست.
به هر حال بنده فکر میکنم که اندیشه چون خوب داره پول در میاره یه جورایی بیخیاله کاربرهای معمولی شده. شما ببینید واسه سرعت 50 مگابیت که فقط به دانشگاه گیلان میده، ماهیانه چقدر میگیره.
از دوستانم تو دانشگاه گیلان شنیدم که سرعت اینترنت دانشگاه قبلا خیلی خوب بود و الان واقعا افتضاح شده. منظورشون از قبلا هم همون موقعی بود که اندیشه شروع به سرویس دهی به دانشگاه گیلان کرد (فکر کنم سال 86 بود) چون روزهای اول سرویس دهی بود، عالی بود ولی بعد از مدتی هر ماه بدتر از ماه قبل. تا جایی که دانشگاه تصمیم داشت که شرکت رو عوض کنه ولی معلوم نشد که چرا عوض نکرد. شاید و شاید بعضی از دانشگاهیان تو شرکت اندیشه سهامدار شدن!!به هر حال تنها خدا داند و بس
منابع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید