تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 343 از 2403 اولاول ... 2432933333393403413423433443453463473533934438431343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان. من بیشتر از یه ساله که از اندیشه سرویس میگیرم و کلا به فکر عوض کردنش نبودم ولی به نظر میرسه نسبت به بقیه شرکت ها خیلی دیر قیمت هاشو میاره پایین. یعنی همیشه شرکت های دیگه یه کاری میکنن بعد اندیشه هم به خودش یه تکونی میده. هیچ وقت خودش شروع کننده نیست. مثلا همین کاهش قیمت ها که فکر کنم هر 100 سال یه بار اتفاق میوفته، آخرین شرکتی که قیمت ها رو میاره پایین اندیشه هست. یا تو حجم رایگان شبانه بازهم این اندیشه جزء آخرینها بود.
    متاسفانه الان به نظر میرسه تو سرعتهای بالا قیمتش هم خیلی بالاتر از بقیه شرکت ها هست. حالا کی قیمتهای سرویس های بالاترشو میاره پایین، خدا میدونه.
    من فکر میکنم به دلیل بزرگ بودن و تعداد زیاد کاربر خیلی به دنبال این نیست که قیمت هاشو تغییر بده. به نظر میرسه واسشون مهم نیست. یه چیز تو مایه های انحصار.
    اینو ببینید:

مقایسه بین اندیشه و دامون :
    اندیشه

128 1 گیگابایت 10900 تومان *
    128 3 گیگابایت 14900 تومان *
    128 نامحدود 40000 تومان *
    256 نامحدود 120000 تومان *
    512 20 گیگابایت 60000 تومان *

دامون

128 1 گیگابایت 9000 تومان *
    128 3 گیگابایت 14000 تومان *
    128 نامحدود 28000 تومان *
    256 نامحدود 60000 تومان *
    512 20 گیگابایت 850000 تومان *

اگه دقت کنیم فقط تو مورد 512 کیلوبیت اندیشه از دامون ارزونتره و تو بقیه موارد قیمت اندیشه خیلی بالاست مخصوصا 256

از لحاظ کیفیت هم که به تجربه کاربرها مربوط میشه، حداقل من این دو رو شبیه هم دیدم چون خودم اندیشه دارم و دوستم دامون و انواع تست ها رو انجان دادیم. از تست پینگ گرفته تا تست سرعت دانلود و سرعت لودینگ صفحات سنگین (صبح،ظهر، شب) . بعضی مواقع هم سرعت دامون بیشتر (مخصوصا سرعت لودینگ) و پینگش کمتر بود.
    اینو هم اضافه کنم که دیر آپدیت شدن بزرگ ترین تامین کننده اینترنت استان گیلان واقعا شرم آوره. هنوز آخرین خبری که تو سایتش هست مربوط به ساعات کاری کارکنان تو ایام نوروز هست.

به هر حال بنده فکر میکنم که اندیشه چون خوب داره پول در میاره یه جورایی بیخیاله کاربرهای معمولی شده. شما ببینید واسه سرعت 50 مگابیت که فقط به دانشگاه گیلان میده، ماهیانه چقدر میگیره.
    از دوستانم تو دانشگاه گیلان شنیدم که سرعت اینترنت دانشگاه قبلا خیلی خوب بود و الان واقعا افتضاح شده. منظورشون از قبلا هم همون موقعی بود که اندیشه شروع به سرویس دهی به دانشگاه گیلان کرد (فکر کنم سال 86 بود) چون روزهای اول سرویس دهی بود، عالی بود ولی بعد از مدتی هر ماه بدتر از ماه قبل. تا جایی که دانشگاه تصمیم داشت که شرکت رو عوض کنه ولی معلوم نشد که چرا عوض نکرد. شاید و شاید بعضی از دانشگاهیان تو شرکت اندیشه سهامدار شدن!! به هر حال تنها خدا داند و بس

منابع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از hdgalaxy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در باره قطع شدن کابل توسط لنگر کشتی ها هم این حرف کاملا دروغ هست که لنگر کشتی کابل اینترنت رو قطع کنه.
    کابل های اینترنت در مسیر اسکله ها و مکان های پر تردد دریایی نصب نمیشن.
    کشتی ها لنگر رو در مناطقی میندازن که مشخص شده هست در اون مناطق اصلا اجازه کابل کشی برای هیچ موردی داده نمیشه.
    کابل های اینترنت زیر دریایی در عمقی هستن که لنگر هم اگه رها بشه به اون عمق نمیرسه کلا این حرف که لنگر باعث پارگی کابل اینترنت بشه پوچ و فاقد هر نوع اعتباری هست و دروغ محضه.
    خوشبختانه مسئولین مملکت ما از دروغ گفتن جلو چشم مردم ترسی ندارن.
    متاسفم که اینقدر به دروغ و نیرنگ راحت تن میدن.

4. 2 کاربر از baba.uk_t_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در حال حاضر کدوم شرکت بهتره ؟
    اندیشه یا پارس آنلاین

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان خواهشا به سؤالتم پاسخ بدید
    چون قراره بزودی adsl بگیرم و خیلی هم اطلاعات در این ضمینه ندارم
    ممنون میشم سریع جواب بدین

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    آیا پارس وی همون پارس آنلاینه ؟
    پارس وی نمایندگی پارس آنلاین در رشت هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان. من بیشتر از یه ساله که از اندیشه سرویس میگیرم و کلا به فکر عوض کردنش نبودم ولی به نظر میرسه نسبت به بقیه شرکت ها خیلی دیر قیمت هاشو میاره پایین. یعنی همیشه شرکت های دیگه یه کاری میکنن بعد اندیشه هم به خودش یه تکونی میده. هیچ وقت خودش شروع کننده نیست. مثلا همین کاهش قیمت ها که فکر کنم هر 100 سال یه بار اتفاق میوفته، آخرین شرکتی که قیمت ها رو میاره پایین اندیشه هست. یا تو حجم رایگان شبانه بازهم این اندیشه جزء آخرینها بود.
    متاسفانه الان به نظر میرسه تو سرعتهای بالا قیمتش هم خیلی بالاتر از بقیه شرکت ها هست. حالا کی قیمتهای سرویس های بالاترشو میاره پایین، خدا میدونه.
    من فکر میکنم به دلیل بزرگ بودن و تعداد زیاد کاربر خیلی به دنبال این نیست که قیمت هاشو تغییر بده. به نظر میرسه واسشون مهم نیست. یه چیز تو مایه های انحصار.
    اینو ببینید:

به هر حال بنده فکر میکنم که اندیشه چون خوب داره پول در میاره یه جورایی بیخیاله کاربرهای معمولی شده. شما ببینید واسه سرعت 50 مگابیت که فقط به دانشگاه گیلان میده، ماهیانه چقدر میگیره.
    از دوستانم تو دانشگاه گیلان شنیدم که سرعت اینترنت دانشگاه قبلا خیلی خوب بود و الان واقعا افتضاح شده. منظورشون از قبلا هم همون موقعی بود که اندیشه شروع به سرویس دهی به دانشگاه گیلان کرد (فکر کنم سال 86 بود) چون روزهای اول سرویس دهی بود، عالی بود ولی بعد از مدتی هر ماه بدتر از ماه قبل. تا جایی که دانشگاه تصمیم داشت که شرکت رو عوض کنه ولی معلوم نشد که چرا عوض نکرد. شاید و شاید بعضی از دانشگاهیان تو شرکت اندیشه سهامدار شدن!! به هر حال تنها خدا داند و بس

منابع
    کد:

راست میگی دامون ارزونتره. ولی یک سوال ساده:
    اگه مثلا شهاب یا پارس یه تلویزیون بسازه خیلی هم توپ باشه (که نیست )می تونه بیاد بگه من قیمتم رو از سونی بالاترمیزارم و مثل سونی هم اعتبارندارم ولی بیاد از من بخرید؟ شما خودت میخری؟ معلومه اونی که کوچیک تره برای جلب مشتری مجبوره بیاد قیمتو کمتره کنه. پس بدون دامون عاشق چشم و ابروی ماها نیست. چاره ای نداره.
    حالا فرض کن اندیشه بیاد سرویسو ارزون کنه اگه فقط 20درصد کاربراش زیاد شن میشه چند هزار کاربر. ما ها هم که به زیر 100 کیلو قانع نیستیم پس اون بد بختا باید اول برن یک stm-1 جدید بگیرن ترانزیتاشونو هم زیاد بکنن بعد ارزون کنن که اینم وقت گیره.
    در مورد دانشگاه گیلان داستان اینه که قبلا پهنای باند ازاد بود هر کی هرچقدر میخواست دانلود کنه می تونست اما الان خود دانشگاه اومده سرعتا رو محدود کرده و pppoe راه انداخته به بعضیا 512 و 1 مگ و 2 مگ میده. خب این چه ربطی به اندیشه داره. این لینکو خودت گفتی پس چطور این خطو نخوندی:
    کنترل سقف پهناي باند کاربران براي جلوگيري از مصرف کامل پهناي دانشکده توسط يک کاربر خـــاص از طريق نصب Bandwidth Manager

کلا من نظرم اینه:
    اندیشه تو پشتیبانیش ضعیف بود ولی خب الان خیلی بهتر شده.
    قبلا تلفن میزدی سخت جوابتو میدادن چون خیلی نیرو کم داشتن که مثل اینکه الان زیاد کردن و بازهم دارن نیرو میگیرن که تو سایتشونم هست.
    پشتیبانی 24 ساعته نداره
    بر خلاف اعلام دوستان بعد از ظهر جمعه ها بازه
    17-18 شهر دارن سرویس adsl میدن
    سرعت تو رشت عالیه و تو شهرستانهای دیگه استان استاندارد
    سرعت تو 1-2 تا مرکز مثل 727 و 5 کمتر از بقیه بود که درست شده(به گفته بچه های همین تاپیک)
    با این امکانات فعلی لول کاریشون بالاست و قابل قبول
    مثل همه سرویس دهنده های دیگه روزهای بدم دارن.
    ولی روزای خوبشون خیلی خیلی بیشتر از بدشون بوده الان که دارم فکر می کنم تو این چند سال شاید بگم کمترین دردسرو باهاشون داشتم. حالا ممکنه یکی بیاد بگه نه خیلی هم بدن. خب نظر اونم محترم
    پارس هم خوبه ونمیشه از کنارش ساده گذشت. اما بقیه رو باید صبر کردو دید چون همیشه گفتن:
    فواره چو بلند شود سرنگون گردد

ولی بهر حال امیدوارم همشون روزبه روز بهتر شن چون در این صورت ما سرویس بهتری تحویل میگیریم وبقول بچه ها کلی حالشو میبریم.

یادم رفت بگم درسته که مخابرات پدر همه رو درآورده ولی فیبرهای نوری دریایی معمولا 1-2 متری کف دریا نصب میشن یک لنگر کشتی میتونی راحت خردش کنه. اینقدر بد بین نباشین . فیبر یک مشکلی داره اینم خبرش تو گوگل:
    Currently there's a damaged cable that interconnects Asia with western europe and north america. This isn't a full blown outage but it does represent a significant slowdown to these regions. Here are the bylines from the SWM NOC:

There's a cut in SWM4

*SMW4 Segment 4.1 cable fault*

Cable shunt fault developed on SMW4 segment 4.1 (Egypt / Alexandria –
    Branching Unit #4A onward France / Marseilles) at 07:15GMT on 14-Apr. 2010.
    However the shunt fault has further deteriorated and the cable segment was
    down at 10:03GMT. Only four unprotected Singapore – London / Frankfurt
    STM-4c IP trunks were being affected.

SMW4 NOC updated that there is a shunt fault in segment 4.1 between Egypt /
    Alexandria and France / Marseilles with cable fault on Fiber Pair #2 at
    1886.152 km from Alexandria towards Palermo. The traffic landed at Palermo
    onwards to Europe was being affected, while the traffic running between
    Alexandria and Marseilles via Fiber Pair #1 is still maintained.
    Last edited by mailer; 19-04-2010 at 19:00.

9. 4 کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

ای بابا اینطور که شما میگید پس اندیشه رو بی خیال شم دیگه!
    یکی میگه خوبه! یکی میگه بده!
    شاید واسه من این همه مشکل پیش اومده باشه، ولی نمیشه بخاطر من یکی بی خیال اندیشه بشی. اونطور که کسایی که تو رشت هستن از سرعت تشویقی حرف می زنن منم جای تو بودم اندیشه می گرفتم. البته الان انگار سرعت من بیشتر شده، در ضمن من تو آستانه هستم

دوستانی که اندیشه دارن یه سر به این سایت (
    کد:
    ) بزنن و سرعت سرویس خودشون رو تست کنن و بگن:
    ساعت 1 ظهر
    سرعت دانلود من: 32 کیلوبایت در ثانیه
    سرعت آپلود من: 13 کیلوبایت در ثانیه

سرعت سرویس من 256 هست!

ساعت 8:30 شب: سرعت دانلود من با سرویس 128 ،17 کیلوبایت در ثانیه و آپلود 18 کیلوبایت در ثانیه هست

speedtest.ir به نظرم خیلی خیلی از سایت های خارجی بهتره
    Last edited by p0w3rfu7; 19-04-2010 at 19:39.

11. این کاربر از p0w3rfu7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ..

خوب من الان پارس دارم و دوستانم اندیشه...

وقتی حرف میشه می بینم اندیشه خیلی بهتره... عالی وجود نداره..! باید بین بد ُ بدتر یکی رو انتخاب کنی.

13. 2 کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستی برای گرفتن ADSL باید مودم بگیریم؟

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    آیا پارس وی همون پارس آنلاینه ؟
    بله تهران اسمش پارس آنلاینه نمایندگیش تو رشت اسمش پارس ویه
    من 1 سال پیش از پارس سرویس داشتم ولی به علت پینگ بالا اومدم اندیشه.
    صبح ساعت 9 زنگ زدم پارس گفتم سرویس رو جمع اوری کنید.
    همون روز ساعت 4 بعد از ظهر رفتم اندیشه گفتم سرویس میخوام برام وصل کنین فردا صبح سرویس پارس جمع شده بود سرویس اندیشه وصل شد.
    ما ندیدیم 2 هفته طول بکشه.
    من الان از اندیشه 512 سرویس گرفتم راضی هم هستم در مورد پشتیبانی هم اندیشه بهتر از پارسه.
    من 45 دقیقه سر یه مشکل با پشتیبانی اندیشه صحبت کردم پارس 5 دقیقه هم وقت حرف زدن نداشتن.
    در کل اندیشه بهتره از پارس.
    بچه ها اینقدر از اندیشه تعریف نکین کاربرا زیاد میشه سرعتا میاد پایینا
    من تا پارسال از پارس وی سرویس می گرفتم از 2 ماه مونده به عید اومدم اندیشه فقط کافیه یه سر به مرکز اندیشه و پارس بزنی تا خودت بفهمی کدومش پشتیبانی بهتری داره

16. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •