تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 416 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

پس شد انچه باید میشد راحت میشد حدس زد که تا وقتی کیشی نویسندست کاکاشی هم زندست من که فک میکنم این اوبیتو با تاک نوجتسو شکست میخوره بعد مادارا رو هم شکست میدن
    راستی یواش یواش داره باورم میشه که این اوروچی و ساسکه قراره یه داستان جدید بعد از مادارا بسازن
    و قرار نیست اصلا تو این جنگ وارد شن این لشکر شینوبی ها هم که قرار نیست برسن شبیه پلیس ها اخر داستان میرسن

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

رنگ رخساره خبر میدهد از سر دورن .... اون کاکاشی که ما دیدیم , ولش کنی تا 5 دقیقه دیگه خودش می میره . اینقدر از مانگکیو شارینگان استفاده کرد پس افتاد و دیگه چاکرای آنچنانی برای اون نمونده.
    حالا هم میخواد با غولی مثل اوبیتو مبارزه کنه ! به نظرت تکلیف این مبارزه چی میشه ؟!
    کاکاشی با این وضعیت دو تا مشت خشک و خالی هم بخوره می میره دیگه چه برسه به جوتسو !
    به به میبینیم به جز این که نمرده و از مانگیکیو هم دوباره استفاده کرده تازه اماده جنگ هم میشه و میخواد raikiri هم بزنه
    اینجوری میگفتید رنگ رخسار خبر میدهد از سر درون
    تازه اون گای که وضعیتش بدتر بود دیدید چی کار کرد ناراتو هم که به کنار که دقیقا مصداق چاکرا بی نهایت اصلا بشر انگار نه انگار که اینقد جنگیده هاچیبی و بی درمونده شدن ولی ناراتو عین خیالش نیست
    تهش این مادارا ادوتنسه که قاعدتا نباید خسته شه توی خستگی جلوی این ناراتو کم میاره

3. 2 کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه دیدی کاکاشی زد و اوبیتو رو شکست داد اصلا تعجب نکن .
    از همین الان تابلو شده که اوبیتو قرار تاک نوجوتسو بخوره . تا کاکاشی یک حرفی میزد از اون طرف اوبیتو میرفت تو فکر و احساساتی میشد ولی بروز نمیداد.
    فکر کنم دو سه تا چپتر بعدی , اوبیتو رسما بیاد طرف کاکاشی و بقیه و همگی روی سر مادارا خراب میشن تا شکستش بدن

5. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

احتمالا آخرشم با خوبیو خوشی ساکورا ساسکه و ناروتو هیناتا هم ازدواج میکنن و بچه دار میشن بچه هاشونم با هم میرن مدرسه و دوست میشن با هم : دی توبی هم میشه دوست خانوادگیه این دو تا به بچه هاشون جوتسو یاد میده و درضمن با کاکاشی رفیق فاب میشن دوباره : دی

7. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اون منجنیق من کو؟
    باید ژاپن رو خراب کنم رو سر باکایارو کونویارو ش تا بفهمه نباید گند بزنه به مانگا

کلا نمردن کاکاشی و گای ضایع که هست ولی دیگه تاک نوجتسو خوردن اوبیتو ضایع تره!

دیشب تو این فکر بودم که هاشیراما حتما یه موکتون راسنگان هم داشته...

9. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اون منجنیق من کو؟
    باید ژاپن رو خراب کنم رو سر باکایارو کونویارو ش تا بفهمه نباید گند بزنه به مانگا

کلا نمردن کاکاشی و گای ضایع که هست ولی دیگه تاک نوجتسو خوردن اوبیتو ضایع تره!

دیشب تو این فکر بودم که هاشیراما حتما یه موکتون راسنگان هم داشته...
    جالبه من به یه نتیجه دیگه رسیدم این مادارا تکنیک های قوی هاشیرامارو دید حالا اومده داره از اونا استفاده میکنه حتما دفعه بعد زنده شه با ادوتنسه یا هرچی میخواد با راسنگان بجنگه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه تکنیک ها رو دیده باشه چون خصلت خونی بوده نمیتونه اونا رو انجام بده مگر این که به اون ژن دسترسی پیدا کنه .
    تکنیک های هاشیراما رو دیده و برای همین در به در دنبال ژن اون بوده و تصمیم میگیره یک جنگ کذایی ترتیب بده تا بتونه ژنش رو بدست بیاره و به قدرت هاشیراما برسه .

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

انیمه تا چند قسمت توی فیلر سیر میکنه ؟! قسمت 288 رو دانلود کردم که فیلر بود . قسمت بعدی (289) هم فیلره !
    این همه اختلاف بین انیمه و مانگا افتاده ولی هنوز بعد هر 10 قسمت فیلر منتشر میکنن ! فکر کنم کم کم اختلاف بین مانگا و انیمه سه رقمی بشه.
    اگه میخوان اینطوری پیش برن بهتره قید انیمه رو بزنن و فقط مانگا رو بدن بیرون . فاصله بیش از حد زیاده .

14. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

انیمه تا چند قسمت توی فیلر سیر میکنه ؟! قسمت 288 رو دانلود کردم که فیلر بود . قسمت بعدی (289) هم فیلره !
    این همه اختلاف بین انیمه و مانگا افتاده ولی هنوز بعد هر 10 قسمت فیلر منتشر میکنن ! فکر کنم کم کم اختلاف بین مانگا و انیمه سه رقمی بشه.
    اگه میخوان اینطوری پیش برن بهتره قید انیمه رو بزنن و فقط مانگا رو بدن بیرون . فاصله بیش از حد زیاده .
    اره نظر منم همینه
    راستی من یه سوال برام پیش اومده مگه نمیگن سنجو ها رقیب های اصلی اوچیها به حساب میومدن خب خاندان اوچیها بعد از مادارا این همه نابغه داشت بعدشم که به وسیله یکی از همینا نابود شد
    ولی سنجو ها چی شدن به جز سوناده نه اسمی از خاندانشون میبینیم نه نابغه ای از سنجو میبینیم

16. این کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

انیمه گویا تا 24 یا 26 دسامبر فیلر خواهد بود!
    (البته این سری فیلرا باحالن چون بازم درباره نبرد چهارم شینوبی ها هستن!)

18. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •