تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 343 از 1174 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393443843 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_SANIANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران_پیروزی

پيش فرض

راموس نمیره ........
    مگه کشکه..؟!!!
    یه رئال میگن سه تا بازیک از بقلش میزنه بیرون..!!!!!!!!!!!
    رائول................کاسیاس............ راموس.........و دیگر هیچ..!!!
    نگران نباشین.....احتملا روبینیو رو با کریس عوض میکنن یه پولی هم میدن به این یونایتد.........همین......
    مگه الکیه..؟!!

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض اشنايدر بازيكن برتر ديدار هلند و فرانسه شد

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس، وسلي اشنايدر به عنوان بازيكن برتر ديدار شب گذشته كه به برتري چهار بر يك هلند انجاميد، انتخاب شد و جايزه خود را از يكي از حاميان مالي يورو2008 دريافت كرد.
    اشنايدر پس از كسب اين عنوان به اتفاق پسر 3 ساله خود به طرف تماشاگران هلندي رفت و شادي خود را با آنها تقسيم كرد.
    هلند چهار بر يك تيم فرانسه نايب قهرمان جهان را شكست داد و از گروه مرگ به عنوان تيم اول به مرحله يك چهارم نهايي صعود كرد.
    اشنايدر يكي از گل هاي تيمش را به ثمر رساند.

عجب بازیکنی ام من !
    تو 2 تا بازی هم بهترین بازیکن بودم, تو هر کدوم 1 گل زدم ! پاس گل هم دادم !
    بازم رئالی ها دارن قله های اروپا رو فتح می کنن !

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همه! سرم خیلی شلوغه اگه نه بیشتر سر میزدم( البته اصولاً کسی دعوتم نکرده که! دارم خودمو تحویل میگیرم که چی! )
    منم با تأخیر به مهرداد عزیز و کریس رونالدوی این تاپیک ورودشو تبریک میگم.
    رئالی بازم دیشب گل کاشت....
    ...البته منظورم هلند بود...امّا خب مگه فرقی هم میکنه؟! گل اشنایدر که جای خود داره...امّا دیدی روبن بعد از گل چی کار کرد....انگار یه کار خیلی معمولی انجام داده....
    .
    .
    .
    یه بار دیگه هم پیشاپیش ورود کریس رونالدوی عزیز ( مهرداد جونم تو رو نمیگم...اون اصلیه!)رو به تیم تبریک میگ....اصولاً همه هم می دونن که منچستر کاری از پیش نمیبره
    در مورد پیشنهاد مسخره اش به رئال برای سرخیوی عزیز و روبینیو هم باید بگم که روبینیو رو باشگاه باید اجازه بده...امّا سرخیو رو من اجازه نمیدم!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راستی رئال یه باشگاه خصوصی داره که کسایی که توش عضون متعهّد شدن که تا آخر دوران بازیگریشون تو رئال بشان و اینا دیگه آخر تعصّب و مرامن واسه رئال....همون که رائول و گوتی و کاسیاس و اینا توش عضون...اسمشو یادم رفته هر چی هم فکر میکنم یادم نمیاد.....شماها یادتونه؟
    .
    .
    .
    اینو گفتم که بگم مگه این منچستری های [...!] نمی دونن که سرخیو راموس هم عضو این باشگاه شده که میان الکی خودشونو ضایع میکنن و بهش پیشنهاد میدن؟!

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

ای ول اصلا خودم یادم رفته بود که رئال به خاطر اون قانون فیفا هم شده راموس رو از دست نمیده .......
    برد شیرین رئال ببخشید هلند رو تیریک میگم........

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض هانتلار : شانس زياد رئال مادريد در قهرمانی ليگ اروپای سال اينده برای من مهم است

یان هانتلار مهاجم ۲۴ ساله تیم اژاکس امستردام و تیم ملی هلند در مورد نحوه زندگی در مادرید از هم تیمی های خود پرس و جو کرده است.

این مهاجم گلزن که مدتهاست مورد نظر مسئولان باشگاه رئال مادرید است درباره شرایط زندگی در مادرید از هم تیمی های خود - ارین روبن و اشنایدر و نیستلروی - که در تیم رئال مادرید عضویت دارند سوالاتی کرده است .

یان هانتلار در این باره گفت :

من درباره خیلی از مسائل با این ۳ بازیکن صحبت کرده ام ولی چیز خاصی نبوده است.

من از انها در مورد سبک و شرایط زندگی در شهر مادرید پرسیدم و فوتبال زیبایی که در لیگ اسپانیا به نمایش در می اید .

خیلی احمقانه است که من در مورد رئال مادرید چیز دیگری غیر از این چیزها بگویم چون رئال مادرید تیمی است که همیشه ان را دوست داشته ام و انها در حال اماده کردن تیمی هستند که شانس زیادی برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا دارد و این مساله برای من خیلی مهم است.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض بعد از راموس و روبينيو ؛ اين بار نوبت اشنايدر است

مسئولان منچستر یونایتد در حال برنامه ریزی برای انتقام گرفتن از رئال مادرید در فصل نقل و انتقالات هستند.

همان طور که می دانید مسئولان رئال مادرید سخت به دنبال گرفتن کریستیانو رونالدو از منچستریونایتد هستند و خود این پرتغالی نیز تمایل زیادی به پیوستن به برنابئو دارد و اخیرا اعلام کرده است که دیگر دوست ندارد به اولترافورد بازگردد.

مسئولان منچستر یونایتد و بالاخص سرمربی اسکاتلندی این تیم یعنی فرگوسن که از این اظهارات رونالدو بسیار خشمگین شده اند و انتظار همچین اظهار نظری از طرف ستاره جوان خود نداشتند قصد دارند در فصل نقل و انتقالات تابستانی از رئال مادرید بابت پافشاری در خرید رونالدو انتقام بگیرند.

انها در ابتدا به سراغ خرید دو بازیکن مطرح این تیم مادریدی یعنی سرجیو راموس و روبینیو رفتند ولی خیلی زود دریافتند که رئالی ها هرگز و به هیچ قیمتی حاضر به فروش سرجیو راموس نیستند و از طرف دیگر اسپانیایی در صورتی حاضر به دادن روبینیو هستند که رونالدو را از منچستر بگیرند.

منچستری ها که تا حدود زیادی در پروژه خرید این دو بازیکن شکست خورده اند اکنون در فکر خرید فوق ستاره هلندی رئال مادرید ویسلی اشنایدر هستند.

ویسلی اشنایدر که در مسابقات یورو ۲۰۰۸ بسیار خوش درخشیده است و تا به الان موفق شده است ۲ گل و چندین پاس گل دهد سال گذشته با ۲۷ میلیون یورو از اژاکس به رئال مادرید امد و فصل بسیار درخشانی در این تیم مادریدی داشت و موفق شد با این تیم در اولین فصل حضورش به قهرمانی در لالیگا برسد.

اکنون مسئولان منچستری که خود نیز نمی دانند می خواهد چه کنند قصد دارند تا این بازیکن را به اولترافورد ببرند ولی با وجود درخشش خارق العاده اخیر این هلندی ۲۴ ساله در یورو ۰۸ بعید است که رئالی ها حاضر به فروش این ستاره جوان شوند و به احتمال زیاد منچستر در خرید این بازیکن نیز شکست خواهد خورد.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بیچاره الکس فرگوسن بد جوری قاطی کرده !
    و البته بد جوری هم ضایع شده ! دارن منچستری ها به در و دیوار می زنن تا به خیال خودشون تلافی کنن ! هه هه !
    آب زرشک !! اشنایدر بره منچستر ! امکان نداره.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آره خداییش ویزلی جونم....زده به سرش اساسی!
    ولی خب بچه ها مسخره نکنید...پیرمرده بیچاره....گناه داره!...بذارید بشینن دور هم زور بزنن لااقل خودشون یه کم تخلیه ی روانی بشن!!!
    ولی میگم خدا رو شکر داریم به چیزی که میخوایم تو یویرو میرسیما.....هلند...پرتغال...اس انیا....
    خلاصه که بسی کیفمان کوک است!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان گلم: اقا اول که دستون درد نکنه 4 روزه سر نزدم یه نگفتین این اقا زنده هست و یا که مرده اصلآ انگار نه انگار 4 روزه سر نزدم!(شوخی کردم بابا نزنید) در مورد خرید های منچستر باید بگم که گرچه خیلی دوسش دارم ولی خوب میگم دیگه دارن بدجوری خیال بافی میکنن یکی بهشون بگه اینکارا درست نیست یه کاری میدین دست خودتون اونوقته که مارا مسئول میدویند ها؟ خوب دوستان میگم اگه رئالیها تو یورو نبودند چی میشد فک کنم کلآ باید تعطیل میشد اخه وقتی همه رئالیها دارن بهترین بازیکن زمین میشن مث په په و اشنایدر و کریس خوب چی بگم. در اخر هم اینکه اقا شرمنده سر نزدم مشکلی دارم که ایشالا دو سه روز دیگه پررنگ میشیم امیدوارم که مارو ببخشید. اقا مهرداد داش خوش اومدی میگم کف میکنی تاپیک رو؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •