تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 413 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

لیونل مسی " اعلام کرد می‏خواهد با " فلورنتینو پرز " صحبت کند، اما فقط می‏خواهد به او بگوید در بارسا خوشحال تر است.

در حال حاضر " پرز " برای تصاحب ریاست رئال مادرید تلاش می‏کند و او قبلا به طرفدارانش اعلام کرده برای رسیدن به یک پروژه تماشایی باید به او رای دهند. رئیس سال‏های 2000 تا 2006 رئال مادرید اخیرا اعلام کرده از خرید استعداد‏های بارسا دست نمی‏کشد، به طوری که او در سال 2000 با انتقال " فیگو " این را ثابت کرده است.

اما " مسی " با اطمینان می‏گوید که این طرح برای خودش تکرار نخواهد شد اگرچه او حتی شک دارد " پرز " بتواند امضای قرارداد با او را تصور کند.

او به آس گفت:« می‏خواهم با او صحبت کنم. من منتظر تماس او نیستم. فکر نمی‏کنم او تماس بگیرد، برای اینکه او به دنبال بازیکنان دیگری است. می‏خواهم با بارسا بمانم. من به عنوان یک بچه به بارسلونا آمدم و آن‏ها همه چیز به من دادند. من یکی از مردم اینجا هستم. بنابراین، من امیدی به تماس فلورنتینو نخواهم داشت، برای اینکه او مرا می‏شناسد .»

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سلام بچه ها خوب هستین آقا من یه سری سرودها و انمیشن های جالب از باشگاه گرفتم اگر ندارید و میخواین بگید براتون بزارم...

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سلام بچه ها خوب هستین آقا من یه سری سرودها و انمیشن های جالب از باشگاه گرفتم اگر ندارید و میخواین بگید براتون بزارم...
    نیکی و پرسش؟
    بذار داداش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برعکس من از بازیکن های روسی اصلا خوشم نمیاد. با اینکه علاقه خاصی به دو سه سبک از مونث هاشون دارم.
    یعنی از زنای روسی خوشت میاد؟؟؟خب اسماشونو بگو بریم اطلاعات جم کنیم!!!!ولی خداییش آرشاوین چیز تمیزیه.بعد نمیدونم 1000 سال!!!!!!تونست تو آنفیلد 4 تا به لیورپول بزنه!!!!اگه میومد بارسا 4 تا هم به رئال میزد.
    راستی چرا پپ به همه ی بازیکنای اصلی تو بازی با مایورکا استراحت داد ولی به سامی استراحت نداد؟؟؟؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

راستی چرا پپ به همه ی بازیکنای اصلی تو بازی با مایورکا استراحت داد ولی به سامی استراحت نداد؟؟؟؟
    واسه اینکه آمادگی و روحیه پیدا کنه . یه چند وقتی بود گل نزده بود.کلا سامی از تعویض شدن خوشش نمیاد !
    ولی تو اون بازی روحیش رو باخت ! با اون پنالتیه قشنگش !
    ولی کلا بازیکن خوبیه

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

ولی کلا بازیکن خوبیه
    آره ...
    (همینطوری دوره هم باشیم)

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

ّمن سامي را دوست دارم كلا از سياها خوشم مياد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ّمن سامي را دوست دارم كلا از سياها خوشم مياد
    نژاد پرست !!

================
    آنها مرا شيفته خود مي‌كنند
    پلاتيني: بارسا تجسمي ‌از ايده‌آل‌هاي فوتبال اسپانيا است

رييس اتحاديه فوتبال اروپا ( يوفا ) به تمجيد از باشگاه بارسلونا پرداخت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، در آستانه ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا ميان تيم‌هاي بارسلونا و منچستر يوناتيد ميشل پلاتيني رييس يوفا سبك و سياق حاكم بر باشگاه بارسلونا را ستود.

پلاتيني به روزنامه El Mundo گفت:‌ «بارسلونا نه تنها در مورد سبك بازي بلكه در مورد پرورش بازيكن، فلسفه مورد نظر مرا به نمايش مي‌گذارد. من به اين باورم كه بازيكنان تا سن 18 سالگي بايد مورد محافظت باشگاه قرار بگيرند و اين مساله بيشتر به خاطر دلايل اخلاقي است تا اقتصادي.»

پلاتيني افزود:‌ «بارسلونا تجسمي‌از ايده آل‌هاي فوتبال اسپانيا است كه تكنيك و نوع فوتبال باز را به نمايش مي‌گذارند،‌ آنها مرا شيفته‌ي خود مي‌كنند.»

رييس فرانسوي يوفا در پايان به تمجيد از برخي بازيكنان بارسا پرداخته و گفت: «ژاوي بازيكن بسيار خوبي است و در يورو 2008 هم به عنوان بهترين بازيكن انتخاب شد. اينيستا نيز از ديگر بازيكنان خوب بارسلونا است. حتي بازيكناني همچون اتوئو، ‌آنري و كتيا هم به خوبي خود را با سيستم بارسا وفق داده اند.»

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلتيك مشتري «بويان كركيچ»

سلتيك گلاسكو در پي خريد بويان كركيچ است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، بازيكن 18 ساله بارسلونا مورد توجه سران تيم اسكاتلندي قرار گرفته است. روزنامه‌ي اسكاتلندي سان نوشت: سلتيك گلاسكو قصد دارد بويان را به صورت قرضي به خدمت بگيرد.

او در بازي‌هاي اخير آبي - اناري‌ها نمايش درخشاني داشته در بازي فينال جام حذفي اسپانيا برابر آتلتيك بيلبائو زننده يكي از چهار گل تيمش بود و در بازي اين هفته برابر مايوركا هم سازنده‌ي گل ساموئل اتوئو بود.

گفته مي‌شود رابطه خوب دو باشگاه مي‌تواند اين جابه جايي را ممكن كند.

زوران وكيچ، مدير برنامه‌هاي بويان در اين باره گفت:‌ بويان در بارسلونا خوشحال است ولي زمان بيشتري براي بازي مي‌خواهد ما بايد براي اين موضوع راه حلي پيدا كنيم كه همه از آن راضي باشند.

احتمال مي‌رود بارسلونا بازيكن جوانش را براي يك فصل به صورت قرضي واگذار كند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در آستانه فينال ليگ قهرمانان اروپا
    گوارديولا مجبور به تغيير تاكتيك شد

خبرگزاري فارس: سرمربي بارسلونا به خاطر آسيب ديدگي بازيكنان خود بايد به تغيير تاكتيك تن دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، پپ گوارديولا براي انتخاب 11 بازيكن اصلي خود دچار مشكل شده و براي طرح تاكتيك جديد از دستياران خود كمك گرفته است.
    سيلوينيو بايد جاي خالي آبيدال را پر كند و پويول در ميانه خط دفاعي تنها است و ميليتو يا پيكه را در كنار خود نمي بيند.
    هانري آسيب ديدگي سطحي دارد و گوارديولا نمي تواند به عنوان يك بازيكن روي او حساب كند.
    تغيير تاكتيك در بارسلونا تحت تاثير تغيير آرايش خط مياني نيز هست و ژاي ارناندس اجازه نفوذ زياد نداشته و بايد جور مدافعان نفوذي را بكشد.
    بارسلونا 6 خرداد در المپيك رم به مصاف منچستريونايتد مي رود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •