تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 343 از 399 اولاول ... 243293333339340341342343344345346347353393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,421 به 3,430 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یکی از اقوام در حال حاضر در مقطع کارشناسی ( علمی و کاربردی ، ترم اول ) در حال تحصیل است

این آقا در ازمون کاردانی به کارشناسی امسال ثبت نام کرده و قصد داره که به دانشگاه دولتی بره اما مثل اینکه دیروز یکی از دوستان بهش گفته که طبق قانون زیر نمی تواند در ازمون شرکت کند

دانشجويان يا فارغ التحصيلان دوره هاي كارشناسي و بالاتر مجاز به ثبت نام و شركت در اين آزمون نمي باشند. (صفحه چهار دفترچه راهنما بخش شرایط عمومی بند ز )

بنده درست متوجه شدم یعنی این اقا نمیتواند در ازمون شرکت کند ؟
    کسی نیست راهنمائی کند !!!!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ز ـ دانشجويان يا فارغ‌التحصيلان دوره‌هاي كارشناسي و بالاتر مجاز به ثبت‌نام و شركت در اين آزمون نمي‌باشند.

بله حق شرکت ندارن و اگه شرکت کنند و قبول بشن قبولیشون منتفیه.

3. این کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عجب قانون مسخره ای !!!! دوست خودم پارسال در علمی کاربردی مشغول تحصیل بود امتحان دولتی رو داد قبول شد

از علمی کاربردی انصراف داد رفت دولتی . جالبه که درسهایی رو که پاس کرده بود رو براش تطبیق زدن

داره خودمونی میشه F_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من متوجه نشدم یعنی من که الان دانشجوی کاردانی ناپیوسته هستم واسه کنکور هم ثبت نام کردم اگه قبول شم نمی تونم از اینجا انصراف بدم برم جای جدیدد؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    کسی هست کلید ازمون سال های قبل کاردانی به کارشناسی مکانیک خودرو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه میتونید کمکم کنید
    ممنون

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

کسی نیست راهنمائی کند !!!!!!!!!!!!!

این بند تازه اضافه شده ؟
    سال قبل اینجوری نبود ، خیلی از دانشجوها شرکت کردند و از محل قبلی انصراف دادن

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من متوجه نشدم یعنی من که الان دانشجوی کاردانی ناپیوسته هستم واسه کنکور هم ثبت نام کردم اگه قبول شم نمی تونم از اینجا انصراف بدم برم جای جدیدد؟؟؟؟؟
    متن رو یک بار دیگه با دقت مطالعه کنید این موردی که ذکر کردم در مورد فردی هست که در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هست

در مورد کاردانی اطلاعای ندارم باید به دفترچه مراجعه کنید

این بند تازه اضافه شده ؟
    سال قبل اینجوری نبود ، خیلی از دانشجوها شرکت کردند و از محل قبلی انصراف دادن
    بله این بند رو امسال اضافه کرده اند درسته یکی از دوستان خود بنده هم این کار رو کرد

دفترچه پارسال رو که نگاه کردم نوشته دارندگان مدرک تحصیلی بالاتر از کاردانی حق شرکت در این ازمون را ندارند

اما امسال مثل اینکه دانشجویان هم نمیتوانند شرکت کنند البته با توجه به برداشتی که من از دفترچه راهنماء امسال ( شرایط عمومی بند ز ) داشتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یکی از اقوام در حال حاضر در مقطع کارشناسی ( علمی و کاربردی ، ترم اول ) در حال تحصیل است

این آقا در ازمون کاردانی به کارشناسی امسال ثبت نام کرده و قصد داره که به دانشگاه دولتی بره اما مثل اینکه دیروز یکی از دوستان بهش گفته که طبق قانون زیر نمی تواند در ازمون شرکت کند

دانشجويان يا فارغ التحصيلان دوره هاي كارشناسي و بالاتر مجاز به ثبت نام و شركت در اين آزمون نمي باشند. (صفحه چهار دفترچه راهنما بخش شرایط عمومی بند ز )

بنده درست متوجه شدم یعنی این اقا نمیتواند در ازمون شرکت کند ؟
    تو بند ط شرایط اختصاصی طی یک تبصره گفته بجز روزانه ها بقیه میتونن شرکت کنن البته اگه مشکل نظام وظیفه نداشته باشن

10. این کاربر از AKBAR132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

سلام دوستان من سوالی داشتم که گفتم همینجا بپرسم بهتره
    دوستان لطفا راهنمایی کنن
    میخواستم بدونم که انتخاب رشته در کنکور کاردانی به کارشناسی فقط باید در گرایش های مربوطه به کد رشته امتحانی ازمون صورت بگیره؟
    برای مثال بنده که در هنگام ثبت نام ازمون در گروه امتحانی منابع طبیعی جنگلداری رو انتخاب کردم میتونم در انتخاب رشته گیاهپزشکی یا هر چیز دیگری رو هم انتخاب کنم یا خیر...
    خواهشا جواب بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

سلام دوستان من سوالی داشتم که گفتم همینجا بپرسم بهتره
    دوستان لطفا راهنمایی کنن
    میخواستم بدونم که انتخاب رشته در کنکور کاردانی به کارشناسی فقط باید در گرایش های مربوطه به کد رشته امتحانی ازمون صورت بگیره؟
    برای مثال بنده که در هنگام ثبت نام ازمون در گروه امتحانی منابع طبیعی جنگلداری رو انتخاب کردم میتونم در انتخاب رشته گیاهپزشکی یا هر چیز دیگری رو هم انتخاب کنم یا خیر...
    خواهشا جواب بدین
    فکر کنم میشه تغییر داد ولی همه اولویت ها باید از یک گروه باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •