کسی نیست راهنمائی کند !!!!!!!!!!!!!
کسی نیست راهنمائی کند !!!!!!!!!!!!!
ز ـ دانشجويان يا فارغالتحصيلان دورههاي كارشناسي و بالاتر مجاز به ثبتنام و شركت در اين آزمون نميباشند.
بله حق شرکت ندارن و اگه شرکت کنند و قبول بشن قبولیشون منتفیه.
عجب قانون مسخره ای !!!! دوست خودم پارسال در علمی کاربردی مشغول تحصیل بود امتحان دولتی رو داد قبول شد
از علمی کاربردی انصراف داد رفت دولتی . جالبه که درسهایی رو که پاس کرده بود رو براش تطبیق زدن
من متوجه نشدم یعنی من که الان دانشجوی کاردانی ناپیوسته هستم واسه کنکور هم ثبت نام کردم اگه قبول شم نمی تونم از اینجا انصراف بدم برم جای جدیدد؟؟؟؟؟
سلام
کسی هست کلید ازمون سال های قبل کاردانی به کارشناسی مکانیک خودرو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میتونید کمکم کنید
ممنون
این بند تازه اضافه شده ؟
سال قبل اینجوری نبود ، خیلی از دانشجوها شرکت کردند و از محل قبلی انصراف دادن
متن رو یک بار دیگه با دقت مطالعه کنید این موردی که ذکر کردم در مورد فردی هست که در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هست
در مورد کاردانی اطلاعای ندارم باید به دفترچه مراجعه کنید
بله این بند رو امسال اضافه کرده اند درسته یکی از دوستان خود بنده هم این کار رو کرد
دفترچه پارسال رو که نگاه کردم نوشته دارندگان مدرک تحصیلی بالاتر از کاردانی حق شرکت در این ازمون را ندارند
اما امسال مثل اینکه دانشجویان هم نمیتوانند شرکت کنند البته با توجه به برداشتی که من از دفترچه راهنماء امسال ( شرایط عمومی بند ز ) داشتم
تو بند ط شرایط اختصاصی طی یک تبصره گفته بجز روزانه ها بقیه میتونن شرکت کنن البته اگه مشکل نظام وظیفه نداشته باشن
سلام دوستان من سوالی داشتم که گفتم همینجا بپرسم بهتره
دوستان لطفا راهنمایی کنن
میخواستم بدونم که انتخاب رشته در کنکور کاردانی به کارشناسی فقط باید در گرایش های مربوطه به کد رشته امتحانی ازمون صورت بگیره؟
برای مثال بنده که در هنگام ثبت نام ازمون در گروه امتحانی منابع طبیعی جنگلداری رو انتخاب کردم میتونم در انتخاب رشته گیاهپزشکی یا هر چیز دیگری رو هم انتخاب کنم یا خیر...
خواهشا جواب بدین
فکر کنم میشه تغییر داد ولی همه اولویت ها باید از یک گروه باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)