فكر كنم سري بازي هاي hitman به درد شما بخورند
مثلاً: hitman blood money
بازي براي ارتقاع شهر زياد وجود داره ( اكثر بازيهاي استراتژيكي). ولي ارتقاع كارخانه من تا بحال نشنيدم.
فكر كنم سري بازي هاي hitman به درد شما بخورند
مثلاً: hitman blood money
بازي براي ارتقاع شهر زياد وجود داره ( اكثر بازيهاي استراتژيكي). ولي ارتقاع كارخانه من تا بحال نشنيدم.
سلام دوستان عزیز . میشه بازیهای جذاب رو برای کنسول xbox 360
معرفی کنید. هر چی زیادتر بهتر ممنون
البته بازی هایی که قبلا برای pc نیومده باشه
1. تفنگی جالب . مثل کال اف دیوتی
2. تو مایه های god of war
3. بازی های پرفروش 360 البته بازیهای زیبا
Last edited by zadis; 24-06-2010 at 07:23.
Call Of Duty:Black Ops
Last edited by Traceur; 24-06-2010 at 11:39.
ببینید من یه همچین بازی رو حدود 7-8 سال پیش داشتم و اون موقع هیچی نمیدونستم.یکی بهم میگفت اسمش کارآگاه گجت هست!من باور نکردم ولی شاید اسمش همون باشهبازي براي ارتقاع شهر زياد وجود داره ( اكثر بازيهاي استراتژيكي). ولي ارتقاع كارخانه من تا بحال نشنيدم
اگه میشه حتما یه همچین چیزی بگید
سلام شما منظور منو درست متوجه نشدی . من گفتم بازیهای که اومده نه بازیهایی که هنوز نیومد!!!!!!!
من الان میخوام بازیها رو بخرم .
دوست عزیز ایشون با شما نبودن با کس دیگه ای بودن ولی تو صفحه ی قبل بازی Call Of Duty:Black Opsرو بهتون معرفی کردم.
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
در مورد بازی های پرفروش xbox هم میتونی تو گوگل سرچ کنی آخه سایتهای مختلف وزیادی وجود داره که فروششون هم متنوع هست.
دوست عزیز . بازی Call Of Duty:Black Op هنوز نیومده . چجوری بهم معرفی میکنی که بگیرم .
دوما اگه میخواستم تو گوگل سرچ کنم . اینجا سوال نمیکردم . احتمالا شما 360 نداری . بازیهاش رو نمیشناسی .
. سوال من اینه <<<<<<<
میشه بازیهای جذاب رو برای کنسول xbox 360
اومده معرفی کنید. هر چی زیادتر بهتر ممنون
تو سبک های .
. تفنگی جالب . مثل کال اف دیوتی
2. تو مایه های god of war
3. بازی های پرفروش 360 البته بازیهای زیبا
حالا یکی جواب منو نمیده؟!
نقل و قول کن دوست من.
یه بازی میخوام که مثلا توی کارخونه باشیم و ما چیزهایی تولید کنیم و بفروشیم و کارخونه رو ارتقا هم بدیمحالا جواب من رو بدیدببینید من یه همچین بازی رو حدود 7-8 سال پیش داشتم و اون موقع هیچی نمیدونستم.یکی بهم میگفت اسمش کارآگاه گجت هست!من باور نکردم ولی شاید اسمش همون باشه
اگه میشه حتما یه همچین چیزی بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)