مطمئني درست گرفتي دوست عزيز ؟!من این حرف به شما چند ماه پیش زدم شما منو همچین ضاییع کردی !
حالا خودتون همین حرف رو میزنی
Ghana Vs Iran
ميشه يه نقل قول بزاري ببينم ؟
من كه اصلا منظورتون رو نفهميدم !
مطمئني درست گرفتي دوست عزيز ؟!من این حرف به شما چند ماه پیش زدم شما منو همچین ضاییع کردی !
حالا خودتون همین حرف رو میزنی
Ghana Vs Iran
ميشه يه نقل قول بزاري ببينم ؟
من كه اصلا منظورتون رو نفهميدم !
دوست عزيز من كه ارور ها رو نديدم . يعني لينك ها خرابه.با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بپرسم چرا counter من زمان وصل شدن به سرور ( چه اینترنت و چه روی شبکه ) پیغام خطای زیر رو می ده
من از نسخه 1.9 فارسی شده توسط ایرانیان استفاده می کنم
لطفا اگه برای حل کردن این مشکل پچی چیزی دارید کمک کنید
شما در سايت Freeshare.us عكس ها رو بزار و وقتي كه لينك ها رو داد لينك سومي رو بزار اينجا .
ولي ميشه حدس زد . اين بازي به هيچ گونه شبكه نميشه .
نه Lan و نه اينترنت . شما بايد نسخه ي 1.6 رو بگيري .
براي اطمينان اين بازي 3 سيدي هستش . البته الآن خيلي كم پيدا ميشه .
من دو روزه كه منتظرم لطفا كمك كنيندارم ميميرم
دوستان سلام
من دو ساله دارم میگم کسی بلده soul reaver 2 رو چه طوری می تونم تو xp بازی کنم
ولی دریغ از جواب دوستان
با گرافیکش مشکل داری؟اگر وقتی اجرا میشه صدا داری اما تصویر نداری به این صورت عمل کن:نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو تو Run بعد Regedit را اجرا کن
برو به HKEY_CURRENT_USER بعد زیر شاخه Software بعد Crystal Dynamics بعد Soul Reaver 2 و 1.00.000 و بعد زیر اسم برو به قسمت DisableVShade و Value اون را از 1 تغییر بده به 0.
سلام
اقا من splinter cell double agent رو نصب کردم ولی صحنه اهسته اجرا میشه مشکل از چیه
سیستمم اینه
cpu:38000
ram:2gig
grafic: GeForce 7600 gs
???????????????????????????
برو تو اپشنش يه تغيراتي بده شايد درست بشه
پس واسه ي كرافيك
با عرض سلامخیلی ممنون که جواب دادیدلینک عکس رو مجددا درست کردم . ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی در مورد DLL های مخصوص بازی روی شبکه داره بهم بده. هر فایلی که به قسمت شبکه کانتر مربوط می شه .اگه سالم این فایل ها رو بتونم گیر بیارم مشکلم حل می شه. (آخه می خوام اگه ممکنه کانتر رو شبکه فارسی بازی کنم )با تشکر از دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)