سیاست صبا نت این هست که حال به هر اسمی 256 یا 128 که میده سرعت دانلودت رو بالا میزاره تا زودتر حجمش تموم بشه وگرنه عاشق چشم ابرو ما نیست که سرعت بالا بده. پهنای باند صبا تا 512 باز و حالا میبیند 50تا 60 میره به خاطر ترافیکش
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
سیاست صبا نت این هست که حال به هر اسمی 256 یا 128 که میده سرعت دانلودت رو بالا میزاره تا زودتر حجمش تموم بشه وگرنه عاشق چشم ابرو ما نیست که سرعت بالا بده. پهنای باند صبا تا 512 باز و حالا میبیند 50تا 60 میره به خاطر ترافیکش
منم صبا دارم، یه 20 دقیقه تو google map چرخیدم(سایتش نه نرم افزار) 34 مگ کم کرد که 30 مگش برای ارسال و 4 مگ برای دریافت،عادیه؟
سلام.دوستان چند روزه سایت دانشگاه مجازی علم صنعت واسه من باز نمیشه...هم رو اسیا تک و هم روی نیو نت (Adsl And Dial up).....ولی با ----- شکن و ... سایت باز میشه..پشتیبانی اسیا تک میکه با ----- شکن برو...مسخره کردن.....اگر امکان داره تست کنید ببینید رو سایر شرکت ها بازه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز من با Dial up و به صورت مهمان براحتي بدون هيچ ......شكن وارد شدم
تنها كمكي كه ميتونستم بهت بكنم همين بود
اميدوارم بتوني مشكلت رو حل كني
ممنون
نه عزیزم عادی نیست
به احتمال خیلی زیاد سیستم شما ویروس یا تروجان داره
با یه آنتی قوی و آپدیت شده سیستم خودت رو اسکن کن و اگر چیزی هم پیدا نشد ویندوز عوض کن
من هم صبانت دارم و سرعت با دانلود منیجرها همین اعداد رو نشون می ده سرعت واقعی کمتره . برای فهمیدن سرعت واقعی حجم فایلی رو که گرفتید تقسیم بر زمانش کنید همیشه کمتر از 52 می شه ...سرعت دانلود من معمولا" بین 58 تا 60 هست و حتی چند با تا 70 هم بالا رفته.
می تونید مقدار received رو هم کنترل کنید هیچ وقت بالاتر از 55000 نمی رسه ...
یوزر و پسورد شبانه فرق می کنه ! یکی از دوستان نوشته ...دوستانی که صبا نت دارند من سرویس حجمی اونو دارم میخوام بدونم چرا وقتی شبها دانلود میکنم
نمی رسه !سرعت دانلود منم گاهی وقتا به 68 میرسه البته با idm
اگه می خواهی مقدار دریافتی رو چک کنی روی اون دو تا کامپیوتر کوچیک دوبارکلیک کن مقدار received رو چک کن اگه بدون گشتن بهش اضافه می شد بدون که یا ویروسه یا آپدیته . موقع گشت و گذار هم چک کن شاید تو سایتهایی می ری که عکس زیاد داره من خودم عکس ها رو غیرفعال کردم ...سلام
منم از نمایندگی صبا نت در کرج گرفتم
به اسم سرعت 127 ولی دانلود با سرعت فوق العاده حدود 40 تا 50
البته شبانه در بعضی مواقع پایین تر هم میاد
به خصوص وقتی که از رپید و ... دانلود انجام میشه
ولی خب مشکلی که دارم اینه که هنوز یک هفته نشده 1.5 گیگ از ترافیکم رفت
در صورتی که 500 مگ هم دانلود نکردم
ویروس هم پیدا نکردم با کاسپر 7 و 8 و بیت دفندر 2008 اسکن کردم
آپ دیت هام هم همه غیر فعاله
باز کردن صفحات مگه چقدر کم میکنه
بیشتر هم در سایت موبایلستان می گردم
کسی همچین مشکلی داشته و یا راه حلی داره ؟
خوب مگه بده ؟! خوب خودت کنترل کن تا زیاد نشه ! شما به طور مثال امروز می خوای 10 تا سایت رو ببینی بهتره که تو 10 ثانیه لود بشه تا 1 دقیقه ... اتفاقا این دقیقا سیاست صبانت هست ! ولی من نمی دونم چرا شما این رو سیاست بد می دونید ؟سیاست صبا نت این هست که حال به هر اسمی 256 یا 128 که میده سرعت دانلودت رو بالا میزاره تا زودتر حجمش تموم بشه وگرنه عاشق چشم ابرو ما نیست که سرعت بالا بده. پهنای باند صبا تا 512 باز و حالا میبیند 50تا 60 میره به خاطر ترافیکش
بله . عادیه . google earth عکس می گیره حالا براش فرق نمی کنه سرعت شما زیاد باشه یا کم با ماکسیمم سرعت اطلاعات می گیره . نتیجه اش کم شدن حجم زیاد می شه ...منم صبا دارم، یه 20 دقیقه تو google map چرخیدم(سایتش نه نرم افزار) 34 مگ کم کرد که 30 مگش برای ارسال و 4 مگ برای دریافت،عادیه؟
Last edited by iran_adventure; 09-01-2008 at 09:02.
این شرکت هایی که میگن اگه تمدید نکنید خط از رانژه خارج میشه ؛اگه بخواهیم isp رو عوض کنیم کار دیگه ای نمی خواد؟
فقط باید یکی دو هفته صبر کنید تا دوباره رانژه بشه![]()
سلام دوستاندر
سلام دوستان در منطقه مخابراتی ازا.گان بهترین سرویس دهنده کدومه؟
من الان با داتک سرویس دارم که واقعا اشغاله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)