دوستان هفته بعد دفترچه بفرستیم کی اعزام میشیم ؟ فوق دیبلم .
دوستان هفته بعد دفترچه بفرستیم کی اعزام میشیم ؟ فوق دیبلم .
Last edited by استاد شیفو; 09-01-2016 at 11:27.
سربازای فراری بشتابید فراری ها تا دیر نشده بشتابید هر چی مدرکت پائینتر پول کمتر میدی میزان خرید سربازی سربازان فراری برای معافیت از خدمت وظیفه عمومی، بر اساس مدرک تحصیلی می باشد و
افراد زیر دیپلم 10 میلیونتومان
دیپلم 15 میلیون تومان
فوق دیپلم 20 میلیون تومان
لیسانس 25 میلیون تومان
فوق لیسانس 30 میلیون تومان
دکتری غیرپزشکی 35 میلیون تومان
دکتری پزشکی 40 میلیون تومان
پزشکان متخصص و بالاتر 50 میلیون تومان می باشد
فراریان تا دیر نشده بشتابید
سربازان فراری بشتابید
دوستان میشه پاسخ بدین ؟
امکانش هست تیر یا نهایتا شهریور اعزام بشم ؟
خدا بده برکت با ستوان سه دو چهار. پست رو برجک خراب بشه گردان قرارگاه
دوست عزیز احتمال بسیار زیاد شهریور اعزامی ولی خیلی راحت میتونی یه سر بری به اضافه ده شهرتون بهت میگه
در مورد تعجیل فقط اگه پارتی خیلی کلفت در ستاد مشترک داری امیدی هست و گرنه اصلا چون الان همه متقاضی جلو افتادنن مثل قدیم نیست همه کلافه ان از انتظار
پس امکانش نیست
سلام خدمت دوستان
کسانی که که خدمتشان تموم کردنذ یک سوال
داشتم چه عاملی باعث شد که خدمتشان تا انتها بروند
و از این همه سختی و دشواری خدمت دلسرد و مایوس
نشند و کارشان به فرار و..نکشد
با سپاس
سلام دوست عزیز
من به شخصه با امید و توکل بر خدا سختی ها رو تحمل و روزها رو سپری می کردم تا خدمتم تموم بشه ...
ضمنا شما تنها نیستی دوستان و سربازان دیگر هم هستن که دارن همونجایی که شما خدمت میکنی خدمت میکنن و باعث دلگرمی شما میشن
بعضی از سربازا هم گرفتن کارت پایان خدمت رو هدف خودشون قرار میدن و همین باعث میشه تا آخرش بایستن
این رو هم بگم بهترین دوران خدمتم دوره آموزشی بود حاضرم یکبار دیگه با همون شرایط برم آموزشی![]()
سلام دوستان. من چهار سال پیش تشنج کردم و بیمارستان رفتم . مجدد هفته پیش سه مرتبه تشنج کردم و بیمارستان بستری شدم. MRI و CT-Scan نرمال بود اما چون نوار مغز رو بعد از تشنج گرفتیم نشون میداد که مشکل داره. دکتر تشخیصش صرع هست و قرصی داده که طولانی مدت باید مصرف بشه. آیا من میتونم معافیت پزشکی بگیرم؟ مراحل کارش چجوریه؟
دوستان من انصراف دادم از دانشگاه . این مدت معافیت تحصیلی داشتم . از کارشناسی انصراف دادم . تا حالا غیبت نداشتم و اخرین مدرکم فوق دیبلم هست .
چی کار کنم که غیبت نخورم .
دوستان به خدا سرچ کردن چیزی نتونستم پیدا کنم . خب من الان میخوام دفترچه بفرستم . به ترتیب باید چی کار کنم. یه دوست برام توضیح میده . ( مراحلش رو میشه شماره بزنید)
باید به کجا مراجعه کنم . چی بگم . چه فرم هایی نیازه . باید واکسن زده بشه ؟ کجا و باید حساب باز کنم کدوم بانک و .. ... . ممنون میشم و به خدا دعاتون میکنم . کمک کنید.
چی باید بگیرم که نشون بده این مدت درس میخوندم و انصراف دادم . که غیبت نخورم . چه چیزی باید از دانشگاه بگیرم .و کجا ارئه بدم .
مراحل اقدام به اعزام به خدمت برای دانشجویان انصرافی ...کمک به خدا دعاتون میکنم . کمک کنید.
1 .
2.
و ....
Last edited by استاد شیفو; 10-01-2016 at 10:40.
چرا انقدر نگرانی حالا ؟
دانشگاه بعد از تسویه مدرک موقت کاردانی داده بهت دیگه ؟، همونو با چندتا عکسو کپی کارت ملی اینا میبری پلیس + 10 درخواستت ثبت میشه بعد میگه برو برای معاینه و واکسن ، یدونه حساب سپه هم باز میکنی دوباره میری تا برگه درخواست اعزام به خدمت رو بهت بده همین
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)