تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3429 از 4751 اولاول ... 2429292933293379341934253426342734283429343034313432343334393479352939294429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,281 به 34,290 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

14 محدودیت سرعت دانلود بر چه مبنایی انجام میشه ؟

دوست عزیز یکی از بچه تو پستهای قبل گفته بود اگه حدود 400 یا 500 مگابایت دانلود کنی شب محدود نمیشی که ؟! نظرت چیه ؟
    Last edited by Javad0111; 14-10-2011 at 01:06.

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب سرعت دوستان چه طورياست؟

---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------

ساعت از 1 گذشته!

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 17 (12 کاربران و 5 مهمان)
    Erfan.B, Amin_0913, davood-d, Doublex, hasazox, jackson2010, Javad0111, miladthug, Mr Unknown, peymanonline, sadeghrenjer, The Big Bang Th

3. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام
    رسما دانلود رایگان سرویسهای اکو در بیشتر نقاط در حال قطع شدن میباشد. بعد از شکایت فسخ قرارداد بهترین کاره خودتون رو راحت کنید. 3 کیلوبایت اصلا سنخیتی با adsl نداره و کلا مفهوم پرسرعت رو زیر سئوال میبره. پس بهترین کار بعد از شکایت فسخ قرارداده

پشتیبانی سرعت 3 کیلوبایت رو تایید میکنه و میگه خط هیچ مشکلی نداره. من هم مشکلی ندارم
    بعد از اتمام گیگ ........... بای بای شاتل

5. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوست خوب باور کنم منم از شاتل استفاده میکنم و راضی نیستم ولی بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنی سود کردی

در هر صورت اگر عزیزان در این تاپیک پستهای اسپم گونه ارسال نکنند که باعث شلوغی بیش از حد تاپیک میشه ممنون میشم

با سپاس
    باشه ناظر جان! سعی میکنم تکرار نشه با تشکر از aQoa جان برای اطلاع رسانی به موقعش

دوست عزیز یکی از بچه تو پستهای قبل گفته بود اگه حدود 400 یا 500 مگابایت دانلود کنی شب محدود نمیشی که ؟! نظرت چیه ؟
    تقریبا درسته! ولی ممثال نقضش آقای جوادی هست که میگه بدون دانلود در زمان شبانه باز هم محدود شده!

دوستان موفق شدم!!!!! یه کلیپ با کیفیت بسیار خوب درست 30 ثانیه قبل از شروع دانلود شبانه گرفتم.

به نظرم خودش به تنهایی کافی باشه، چون همه ی مواردی که ممکن بود اعتبار درستی مدرک رو کم کنه رو حذف کردم!

یه راهنمایی به همراه مواردی که بهتره انجام بشه رو برای تهیه مدرک می نویسم امیدوارم به عنوان اسپم حذف نشه!

1) برای کپچر از یک تیکه از صفحه نرم افزار HyperCam رو پیشنهاد میکنم.
    2) با هر برنامه ای که کپچر می کنید سعی کنید روی حالت Uncompressed باشه که بهترین کیفیت رو داشته باشه به عنوان سورس ویدیو (این فایل باید نزد شما باقی بمونه! حتی اگه شده برا یادگاری)
    مثلا این مال خودمه (حجمش زیاده ولی سورسه دیگه):

3) با یه نرم افزار Converter خوب فایل رو کم حجم کنید.
    من نرم افزار AimerSoft Video Converter Ultimate رو پیشنهاد میکنم. چون واقعا کیفیت عالی داره و از کودا هم پشتیبانی میکنه!
    اینم تنظیماتی که من اون فایل 3.5گیگی رو کردم، 10مگ(کمتر هم میشه ولی خوب همین قدر کافیه)

مشخصات فایل 10مگی:

4) فایل رو آپلود کنید و بگذارید همه ببینند.
    نکته: در هنگام پخش با هر نرم افزاری مخصوصا KM Player(اگه استفاده میکنید) حتما بذاریدش روی 100% تا بهترین کیفیت و وضوح رو داشته باشید.

دوستان اگه کسی خواست میتونم اون نرم افزارایی رو که بالا اسم آوردم براتون آپلود کنم اگر مشکل دارید در پیدا کردنشون.
    نکته ی جدید: ما فقط سدعت دانلودمون محدود میشه وگرنه سرعت آپلودمون درسته این هم مدرکی دیگر بر شیر نشدن با کسایی که زیاد دانلود میکنن(چون اگه اونجوری بود سرعت آپلود افتضاح تر از دانلود میشد).

فردا فایل ها رو میذارم.

7. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من اکو 128 دارم امشب که بیدار شدم یه سر به سیستم زدم دیدم همه لینکا دانلود شدند !!!!! دوستان به طرز عجیبی سرعتم زیر 230 کیلوبایت نمی آد !

داره خودمونی میشه Nih@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Albania

پيش فرض

دوستان سلام

منم 512 اکو دارم چهار پنج روزه محدودم کردن.بقول شما دوستان 5 دقیقه به یک ..مرگ اینترنت
    ولی مثل شما نمیگم فسخ قرارداد..الان خط پارس آنلاینم وصل شد دارم میرم تمام ترافیک باقیمانده تو شاتل رو دانلود کنم با سرعت 230 ...بعد اون 200 مگ اهداییشون رو هم بگیرم دانلود کنم...بعدشم منتظر بمونم تا بهم زنگ بزنن(یک هفته تا پایان دوره) برای شارژ تا جوابی که آماده کردم رو بهشون بدم
    "آقا پولی که قرار بود بدیم شما شیرش کردیم با یه آی.اس.پیِ دیگه"
    همونجور منتظر پول من باشید تا علف زیر پاتون سبز بشه
    معلومه حسابی کم آوردن که دندون تیز کردن برای پول مردم
    فقط میتونم بگم
    وای بر کم فروشان
    یاحق

10. 6 کاربر از Nih@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت amir136990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

با سلام.
    من یکی-دو روز پیش به پشتیبانی شرکت شاتل ایمیل زدم و گفتم که سرعت شبانه ام در حد اینترنت دایال آپ کاهش پیدا کرده که اونا هم این جواب رو بهم دادن:

با سلام

اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشکلی ندارد، مگر آن که الگوی مصرف بالا به صورت یکنواخت تکرار شود.

اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، می¬توانید از سرویس¬های اختصاصی شاتل استفاده کنید، در غیر این صورت و ادامه روند مستمر مصرف بالا، شاتل برای حفظ حقوق چندین هزار کاربر دیگر، ناگزیر از محدود، معلق یا مسدود کردن سرویس شما خواهد بود.

برای آن که موضوع کاملا” شفاف شود، در این جا یک مثال عینی آورده شده است. فرض کنید نمودار مصرف یک کاربر با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه در یک شبانه روز به شکل زیر باشد:

تصویر شماره ۱: یک کاربر با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه که در اکثر مواقع از عمده ظرفیت خود استفاده کرده است

و این روند مصرف به طور متناوب در روز¬های متوالی تکرار شود. از آن جایی که استفاده متناوب همانند تصویر بالا، هم ارز و معادل با استفاده از یک سرویس اختصاصی (dedicated) است، شاتل با توجه به قوانین ّ”استفاده عادلانه” (Fair Use Policy)، هزینه¬ای برای مصرف مازاد مشترک از وی دریافت نخواهد کرد، اما مجاز خواهد بود برای حفظ حقوق سایر مشترکین، با در نظر گرفتن قوانین وضع شده توسط سازمان تنظیم مقررارت رادیویی کشور، اولویت سرعت را به کاربرانی اختصاص دهد که مصرف متعادل¬تری داشته¬اند.

لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن است سرعت مشترک تا یک دهم سرعت اسمی وی کاهش یابد. بی¬گمان، این کاهش سرعت در صورت رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره میزان مصرف سایر کاربران قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.

گفتنی ست، مشترکینی که الگوی مصرف ایشان مشابه تصویر شماره ۱ و ۲ و به صورت متناوب باشد و تمایل نداشته باشند مشمول قوانین “استفاده عادلانه” (Fair Use Policy) شوند، می توانند از خدمات سرویس های اختصاصی (Dedicated) بهره مند شوند.بیان این نکته در این جا ضروری است که قیمت سرویس اختصاصی ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه مطابق با تعرفه مخابرات ۲٫۲۰۰٫۰۰۰ ریال در ماه است (در حالی که سرویس اشتراکی شاتل برای ART1 با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه با قیمت ۲۸۰،۰۰۰ ریال در ماه ارایه می شود).

تصویر شماره ۲: یک کاربر با سرعت ۱۹۲ کیلوبیت بر ثانیه که در بیشتر مواقع از بخش قابل توجهی از ظرفیت خود استفاده کرده است

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که فسخ کردم چند روز پیش
    ولی الان که نگاه میکنم سرعت مودم من همون 160 هست یعنی سرعت روزانه و شبانم جفتشون پایینه
    تو مرکز ما سرعت روزانه رو حتی زیاد هم نکردن
    خدارو شکر چند روزه از این شرکت دزد خلاص میشم
    این چند ماهه واقعا پیرمون کرد
    به همتون هم پیشنهاد میکنم بعد از اینکه شکایت کردین فسخ کنین و به همه ی دوستا و اشنا های خودتون هم بگید نگیرن اگه هم گرفتن فسخ کنن

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از من که همینطوری بیدلیل محدود شده! 4 شب اصلا دان نداشتم ولی بعدش رو 5کیلو محدود شده! الان 3 شبه نتونستم یه فایل 200 مگی رو دان کنم!!!!ااگه اینطوری بمونه منم 100% فسخ میکنم،یه ماهه دیگه مونده از سرویسم.من با ماهی 15 تومنی که دارم هرماه میریزم تو حلق شاتل، میتونم 15 تا دی وی دی فیلم بخرم، بی دردسر، بی حرص خوردن و بدون مصزف برق و هدر دادن وقت!
    Last edited by blackhero; 14-10-2011 at 10:25.

14. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

دوست خوب باور کنم منم از شاتل استفاده میکنم و راضی نیستم ولی بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنی سود کردی

در هر صورت اگر عزیزان در این تاپیک پستهای اسپم گونه ارسال نکنند که باعث شلوغی بیش از حد تاپیک میشه ممنون میشم

با سپاس
    دوست من
    شما که از شاتل هستی و شاکی چرا آخه این همه داد میزنیم رفقا کد کاربریشون رو بدن برای شکایت شما نمیدی؟؟؟

16. 2 کاربر از javady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •