تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3426 از 4105 اولاول ... 242629263326337634163422342334243425342634273428342934303436347635263926 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,251 به 34,260 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام

اگر کسی دفترچه سربازی رو اصلا نفرستد ؟ بعد ها پیگیری میکنن و میان برای دست گیری ؟

اصلا اگه کسی دفترچه نفرسته مشکلی پیش میاد ؟
    سلام واقعیت بنده که اصلا سربازی نرفتم
    ولی میدونید مشکل کجاست؟
    مشکل اینه که بعدا برای هر چیزی ازتون کارت پایان خدمت میخان و گرنه ما تو شهرمون هم داریم طرف شغل آزاد داره اصلا هم نیازی نیست کارت پایان خدمت داشته باشید
    ولی برای پاسپورت،برای گواهینمامه،برای ورود به دانشگاه برای کار دولتی و خیلی از امور دولتی باید کارت پایان خدمت داشته باشید

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

از طرفی میخواد مغازه بزنه . گواهینامه 10 ساله داره . قصد خروج از کشور به دلیل سفر زیارتی و .. رو هم نداره .

شما قصد رفتن دارید یا خیر . ما نمیتونیم تصمیم بگیرم که بره یا نه. شناختی که ازش دارم اصلا نمیتونه حتی یک روز هم دوام بیاره اونجا .
    خیلیا هم اولش همینو میگن که پسرمون نمیتونه دوم بیاره ولی کم کم عادت میکنه
    اگر مدرک دانشگاهی داشته باشه میتونه اداری وایسه
    البته آموزشی کلا سخته
    تازه آموزشی رو هم با بعضی از دوره های بسیج میتونه تویه 40 روز بگذرونه
    کلا برای سربازی راه درو هم هست
    مثلا اگر زن داشته باشه تو شهر خودش خدمت میکنه و از این حرفا

ویرایش:البته با مدرک هم اینطوری نیست که حتما اداری وایسه شانس هم دخیله چون دوستانی داشتم که با مدرک لیسانس هم تو خدمت سختی کشیدند

از طرفی برای مغازه هم نیازی نیست که پروانه کسب رو به اسم طرف بگیرید میتونید به اسم برادر یا پدر هم بگیرید
    ولی در کل تو این مملکت به احتمال زیاد یه جا ممکنه پات گیر کنه بشون و ازتون کارت پایان خدمت بخان
    Last edited by محمد7966; 07-01-2016 at 10:36.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان من برج 8 معافیت پزشکی گرفتم ، تا الان کارتم نیومده ، جایی هست زنگ بزنیم برای پیگیری ، یا اینکه پروسش بیشتر از اینها طول میکشه
    نه به نظرم یه خورده دیگه باید صبر کنید البته بنده هم سال 88 معافیت گرفتم ولی اصلا نیومد بعد شاید چند ماه خود پست فهمید برای منه

من آدرسو کامل ننوشته بودم و این پستچی از شانسمون هم عوض شده بود فامیل ما رو بلد نبود
    خلاصه در نهایت پست بعدش فهمید مال ماست
    اگر آدرسو دقیق نوشته باشید پست براتون میاره
    ولی به نظرم باید کمی بیشتر صبر کنید
    اگر هم نامه ای چیزی میخاین میتونید برید نظام وظیفه مرکز استان بهشون بگید برام یه نامه بزنید مبنی بر اینکه معافیت دارم

4. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه r00t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    هر کجای این کره خاکی که شد

پيش فرض

سلام دوستان
    من یکی از دوستانم تازه آموزشیش تموم شده و دوره کد خورده مرکز آموزش علوم و فنون رزمی شهدای سرلشکر ایرج رستمی - فرهنگی تو شیراز
    رسته مخابرات و جنگال
    کسی میدونه این پادگان چه جور جاییه؟
    سخت میگیرن یا نه و به طور کلی آموزش هاش چطوره ؟ چه مدت طول میکشه ؟ مرخصی روز برگ میدن یا نه ؟ اگر آره از چه ساعتی ؟
    و اینکه بعد از تموم شدن دوره کد مرخصی بین دوره و یگان میدن ؟ چند روز ؟
    یه سوال دیگه اینکه شنیدم بعد از این دوره میوفتن تو دسته فاوا . خدمت تو این قسمت چطوره و آیا امکان داره که این دوستم شهر خودش بیوفته ؟ ( تهران)
    عذر میخوام که سوالهام انقدر زیاد شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من یکی از دوستانم تازه آموزشیش تموم شده و دوره کد خورده مرکز آموزش علوم و فنون رزمی شهدای سرلشکر ایرج رستمی - فرهنگی تو شیراز
    رسته مخابرات و جنگال
    کسی میدونه این پادگان چه جور جاییه؟
    سخت میگیرن یا نه و به طور کلی آموزش هاش چطوره ؟ چه مدت طول میکشه ؟ مرخصی روز برگ میدن یا نه ؟ اگر آره از چه ساعتی ؟
    و اینکه بعد از تموم شدن دوره کد مرخصی بین دوره و یگان میدن ؟ چند روز ؟
    یه سوال دیگه اینکه شنیدم بعد از این دوره میوفتن تو دسته فاوا . خدمت تو این قسمت چطوره و آیا امکان داره که این دوستم شهر خودش بیوفته ؟ ( تهران)
    عذر میخوام که سوالهام انقدر زیاد شد
    پادگان شهيد رستمي همون مركز پياده شيراز يا همون هتل پياده هست كلا هتله ميري عشق و حال ... اصلا پادگان نيست و در واقع دانشگاهه پياده براي دوره عالي و اين جور چيزاست خود پادگان تو بهترين نقطه شيراز وسط شهرهتو كمتر از يك هفته همتون روز برگ ميشد گوشي هم با خودت ببر بهتون كارت ميدن ميزاريد تو يه دفتر دم دژباني پايان دوره به ما ١٢ روز دادن البته ميان دوره هم ميدن دورش هم دو ماهه در مورد تقسيم هم به شايعات توجه نكن نيرو زميني هر جا نياز داشته باشه همون جا ميفرستدت من خودم تا حالا ٤ بار رسته عوض كردم دو بار هم دوره كد ديدم!

7. این کاربر از tohid.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه r00t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    هر کجای این کره خاکی که شد

پيش فرض

پادگان شهيد رستمي همون مركز پياده شيراز يا همون هتل پياده هست كلا هتله ميري عشق و حال ... اصلا پادگان نيست و در واقع دانشگاهه پياده براي دوره عالي و اين جور چيزاست خود پادگان تو بهترين نقطه شيراز وسط شهرهتو كمتر از يك هفته همتون روز برگ ميشد گوشي هم با خودت ببر بهتون كارت ميدن ميزاريد تو يه دفتر دم دژباني پايان دوره به ما ١٢ روز دادن البته ميان دوره هم ميدن دورش هم دو ماهه در مورد تقسيم هم به شايعات توجه نكن نيرو زميني هر جا نياز داشته باشه همون جا ميفرستدت من خودم تا حالا ٤ بار رسته عوض كردم دو بار هم دوره كد ديدم!
    ممنونم از پاسختون
    مرخصی های روز برگش از چه ساعتیه تا چه ساعتی ؟
    شب ها تا چه ساعتی میشه برگشت پادگان ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

ممنونم از پاسختون
    مرخصی های روز برگش از چه ساعتیه تا چه ساعتی ؟
    شب ها تا چه ساعتی میشه برگشت پادگان ؟
    ١٥ تا ٢١:٣٠

10. این کاربر از tohid.m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان امکان داره توی برگه سبز غیبت ثبت نشه ولی توی برگه سفید که بعدا میاد ثبت شده باشه؟

داره خودمونی میشه toolesag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان. خسته نباشيد.
    من الان دانشجوي ليسانسم و يه سال ديگه دارم تا تموم كنم. امروز رفتم اسمم رو واسه دريافت معافيت كفالت ثبت كردم و برگه هاش رو گرفتم. شرايط من: پدر من ٥٨ سال داره و چشم چپش رو بر اثر پارگي شبكيه ٢ سال پيش عمل كرد و الان چشمش عدسي نداره و بالطبع هيچ ديدي هم نداره. ايا ميشه به خاطر اين مورد (مورد نقص عضو) درخواست كفالت داد؟ از طرفي يك برادر ٢٩ ساله دارم كه دريچه قلبش مشكل داره و روي همين مورد هم خودش معافيت پزشكي گرفته، مشكل تشنج هم داره و داروي ضد تشنج ميخوره و زير نظر دكتر هست و نياز به مراقبت داره. حالا ميخواستم بدونم كسي با اين شرايط اينجا هست و ايا اينكه كلاً شوراي كفالت اين مورد رو تاييد ميكنه؟!
    با سپاس از توجه شما
    کسی نبود جواب ما رو بده؟!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

کسی نبود جواب ما رو بده؟!!!
    سلام برای معافیتهای کفالت و پزشکی خیر گیر میدن
    پسر عمویه من هم سال 88 میخاست کفالت بگیره عموم هم چندبار سکته کرده بود و یه بار هم به خاطر همین سکته ها عمل کرد و پسر عموم فکر کرد با همین چیزا میتونه معافیت کفالت بگیره تازه پسر عموم هم تک پسر بود
    ولی در آخر گفتند بفرما برو خدمت
    بابات سالمه داره کار میکنه از کار افتاده که نیست
    تازه اون موقع شرایط سن پدر باید 59 سال باشه الان ظاهرا شده 65 سال
    خلاصه حواستون باشه به این راحتیا نمیدن

14. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •