اوه اوه او .... خدا به دادت برسه .
تو پیغام خصوصی گفتم دلیلش رو .![]()
اوه اوه او .... خدا به دادت برسه .
تو پیغام خصوصی گفتم دلیلش رو .![]()
مشمولان متاهل از خدمت سربازی معاف میشوند؟
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح تسهیلات در نظر گرفته شده برائ مشمولان متاهل را تشریح کرد.سردار موسی کمالی در واکنش به اظهارنظر یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیرامون «معافیت مشمولان متاهل از انجام خدمت سربازی»، گفت: این موضوع جزو سیاستهای مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است و این شورا سیاستهایی را در رابطه با تاهل و تسهیل ازدواج جوانان پیشبینی و ابلاغ کرده است.وی با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده برائ مشمولان متاهل در ستاد کل نیروهای مسلح، اظهارکرد: در حال حاضر حتیالامکان مشمولان متاهل در محل سکونت یا همسرشان به خدمت گرفته میشوند.جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح ادامهداد: در بحث حقوق سربازان نیز ۲۸ هزار تومان به عنوان حق همسر به آنان پرداخت میشود.کمالی همچنین با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده پیرامون مرخصی سربازان متاهل نیز گفت: این اشخاص ۱۰ روز بیشتر از سایر سربازان در سال حق مرخصی دارند.وی دربارهٔ امکان معافیت مشمولان متاهل از انجام خدمت سربازی نیز به ایسنا گفت: نسبت به این موضوع بیمیل نیستیم، اما یکسری «اما و اگرهایی» برائ آن وجود دارد و نگرانی ما از بابت این است که با این قانون ازدواج به سخره گرفته شود و شان آن کاهش یابد.به گفته جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح، در حال حاضر برنامهای برائ معافیت یا کاهش خدمت سربازان متاهل وجود ندارد.کمالی نسبت سربازان متاهل به سربازان مجرد در کشور را حدود ۱۵ درصد عنوان کرد.
کسی هست برای جابجایی از تهران که بیاد اصفهان سپاه
دوستان سوالی داشتم ایا امکان داره از اعزام های لیسانسه ها کسی که هیچ اقدامی واسه سپاه نکرده بیافته سپاه؟ چنین موردی داشتیم؟
احتمالش تقریبا صفره!
اونایی که دوره تکمیلی رفتن و پارتی بازی میکنن هم خیلیاشون سپاه نمیفتن
اگه کد مازاد بخوری احتمال همه چی هست
اره ما دوره 202که از دی شروع شد تو پادگان شهدا کرمانشاه. حدود سه گروهان داشتیم با حدود دویس پنجاه نفر که اکثرا روزای اخرکدشان از جاهای دیگه به سپاه خورده بود از سراسر ایران هم امده بودند من خودم امروز دوره چهارده روزم تمام شد شنبه باید یگان خودمه معرفی کنم سپاه بدون داشتن پذیرش شانس میخاد فقط همین وبس
سلام
پلیس راه هستم و شرایط ادامه خدمت بعد اینکه واریکسل عمل کردم واقعا سخته...میخوام بدونم میشه با توجه به عمل و بیماریم بشه رستمو تغییر بدم؟ واقعا از لحاظ روحی و جسمی و روانی نابود شدم...
سلام دوستان
من سال 88 رفتم خدمت و آموزشی تموم کردم(نیروی انتظامی) و حتی تقسیم هم شدن ولی دانشگاه قبول شدم و همون پادگان آموزشی تسویه کردم، الان اگه بخوام برم امریه داستان چطوریه اصلن میشه!؟
مرسی
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)