تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3424 از 4751 اولاول ... 2424292433243374341434203421342234233424342534263427342834343474352439244424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,231 به 34,240 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

دوستان سلام

چند تا مطلب:

اول: عرض کردم به دوستان کد کاربریشون رو برای من بفرستن تا کد کاربرانی که با شاتل مشکل دارن پیوست نامه کنیم(امیدوارم زیاد باشیم)

دوم: هنوز کسی برای من مدرک نفرستاده برای .... های شاتل و خودم فقط از مشکل خودم عکس گرفتم و کمی فیلمبرداری(لطفا مدارکتون رو بهم تحویل بدید)

سوم: یکی از دوستانی که سررشته داره در مورد همین اینترنت پرسرعت و کلماتی مانند (ping , شرکت ها و سرویس های واگذاری اینترنت پرسرعت در کشور مثل پارس آنلاین، صبانت و ....) که با بنده همراه بشه که از لحاظ کلمات و فیره که بخواییم صحبت کنیم کم نیاریم جلوی شاتلی ها..

نامه در روز یکشنبه مورخ 24 مهرماه حاضر و ارسال خواهد شد دوستان سریعتر مدارک و کد کابریشون رو به صورت خصوصی برای بنده ارسال کنن یا با ایمیل و آی دی بنده در ارتباط باشن برای کد کاربری شاتل

ایمیل: javad7704@gmail.com

آی دی یاهو: javad7704

.

2. 2 کاربر از javady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

[SIZE=2]
    سلام دوستان،دیروز یادم رفت بگم :
    اگه زمانی که درخواست فسخ قرارداد رو میدید هنوز نصف ترافیک دوره هنوز مونده باشه نصف پول رو می تونید پس بگیرید.
    مثلا اگه دوره 1 ماه اکو با 3 گیگ ترافیک دارید و امروز بخواهید قرارداد رو فسخ کنید اگه هنوز 1.5 گیگ ترافیک باقیمانده داشته باشید می توانید نصف پول دوره رو پس بگیرید و فرق نداره فردا دوره تمام میشه یا 3 هفته دیگه.
    دیروز از ما 7 نفر فقط 2 نفر تونستیم نصف پول رو پس بگیریم چون 5 نفر دیگه نصف بیش تر ترافیک رو مصرف کرده بودیم.
    البته باید اصرار کنید تا پول رو بدن.
    دوستان امروز برید قرار داد رو فسخ کنید و گول این ترافیک های هدیه روز تولد و مناسبت های شاتل رو نخورید.
    واسه فریب 1 شب سرعت رو بالا می برن ولی 1 هفته بعدش در کل میرید توی محدودیت.
    حالا دیشب از ساعت 1 تا 8 صبح سرعت چه طور بود؟باز هم محدودیت؟
    سلام
    یعنی این قانونشه که اگه نصف ترافیک باقی مونده باید نصف پولو برگردونن؟؟؟
    یعنی اگه از دوره 3 ماهه ما حتی 1 هفته باقی مونده باشه و نصف ترافیک هم مصرف نشده باشه میتونیم نصف پولو پس بگیریم؟؟

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان وقتی رفتم توی دفتر شاتل، بیست دقیقه داشتم با پشتیبانی فروش سر و کله میزدم ! چیزی که اون با اطمینان
    کامل بهم گفت این بود که این مشکل محدودیت ها حداقل تا بیست روز یا یک ماه دیگه وجود داره ! و ته حرفش این بود که
    حالا حالا ها صابون به دلت نزن به این زودیا درست بشو نیست !
    چیزای دیگه ای هم که گفت این بود که ما می خوایم یه سری تجهیزات بذاریم درخواست مجوزش رو دادیم و مجوزش رو
    گرفتیم و حالا داریم روشون کار می کنیم ! معلوم نبود چی میگه ولی انگار می گفت ما تا حالا ترافیکمون از یه درگاه می
    گرفتیم الان می خوایم یه کاری کنیم که از چندتا درگاه بگیریم ! اونوقت خیلی خوب میشه و از این حرف ها که فکر می کنم
    برای این این ها رو می گفت که کمی منو آروم کنه و منو از فسخ منصرف کنه ...

ببینید دوستان ! این مصرف منه ! اکو 512 سه ماهه :

واقعا باعث تاسفه ! اینا رو که نگاه می کنم حالم از شاتل به هم می خوره !
    حیف نمی تونم وارد حساب کاربری قبلیم بشم ! اونجا همین سرویس اکو 512 سه ماهه رو ماهی حدود 50 گیگ فقط
    دانلود رایگان می کردم ! اگه می تونستم برم توی اون اکانت از دانلود رایگان ماهیانه اونم عکس می گرفتم ...

من امروز و شب چندتا عکس تهیه می کنم و فردا واسه دوستمون می فرستم. این بالایی ها هم باید به درد بخوره...
    Last edited by Glad Boy; 13-10-2011 at 15:58. دليل: bold

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام. دوستان خسته نباشید

ما را هم بعد از 27 روز که اولین بارم بود از شاتل سرویس گرفتم دانلود رایگان شبانه ام محدود و با سرعت 5 کیلوبایت دانلود میکردم! امروز هم قطع شد چو به پایات دوره ام رسیده

با پشتیبانی تهران زنگ زدم در مورد این وضعیت گفته نرم افزار به طور اتوماتیک شما را شناسایی و تا پایان دوره همینطور باقی میمونید!

هر چقدر هم بهش گفتم پس گیگ مشخص را بگید گفت گیگ مشخص یا روز مشخص برای دانلود رایگان شبانه نداریم! سعی کنید کمتر دانلود کنید!

حالا از شما دوستان که با این مشکل روبرو شدید و فهمیدید مقدار یا ساعت دانلود رایگان شبانه چند یا چقدر است را لطف بگید ممنون میشم.اخه میخوام ببینم اگه نمیصرفه برم مخابرات بگیرم

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز در چند پست قبل هم عرض کردم ربطی به میزان دانلود نداره، چون من چند شب اصلا دانلود نداشتم ولی محدود شدم. اینطور که مشخصه دارن همه رو محدود میکنن!

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من که دیشب تا قبل از 3 سرعتم بین 1 تا 3 کیلوبایت بود و دیگه سیستم رو خاموش کردم
    الان اینه سرعتم ساعت 15:00

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی هست ART2 داشته باشه و سرعت دانلود سرویس Art2 رو بدونه؟
    تفاوتی با Art1 می کنه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MohsenStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درود
    دوستان کسی از این سرویس خبر داشت ؟

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام
    یه بند چاپ نشده برای سرویسهای اکو
    بنابر سیاست‌های تحقیریه شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران سرویس‌های اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد
    در حد زیر صفر بوده "در کل روزهای هفته" (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و
    تا هنگامی که شرکت شاتل عشقش بکشه)، رایگان خواهد بود.
    البته پیشنهاد میشود که از ساعات رایگان استفاده نکنید چون باعث بیماریهای روانی میگردد."ما به فکر سلامتی شما هستیم"

11. 6 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

درود
    دوستان کسی از این سرویس خبر داشت ؟

از کی فعال شده؟
    من فقط هدیه ۲۰۰ مگی رو دیدم.
    Last edited by Sub007; 13-10-2011 at 16:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •