تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3423 از 4105 اولاول ... 242329233323337334133419342034213422342334243425342634273433347335233923 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,221 به 34,230 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگر جواب بدید

من و دوستم دیروز پست کردیم و نوزده یهمن اعزام خوردیم
    اولا خواستم بدوتم این موقع سال کجا ها بیشتر پذیرش داره؟؟ب نظرتون کجا می افتیم ؟؟و یعد خواستم بدونم ایا اموزشی رو با هم می افتیم ؟؟؟منظورم محل اموزشه
    و اینکه اگه اموزشی رو با هم افتادیم چقدر احتمال داره که بقیه خدمت رو با هم یجا بی افتیم؟؟؟ایا نیاز به اشنا هست اونجا؟
    چون اشنا نداریم یعنی کسی بدون مایه کاری نمیکنه برا ادم!!!!میشه توی اموزشی کسی پیدا بشه که مارو موقع تقسیم یجا بندازه؟؟؟
    اگه خدمتمون رو با هم نباشیم خیلی بد مبشه

لطفا هر کس میتونه راهنماییم کنه
    یعدکسی وضعیت پذیرش زندان اصفهان (دستگرد) خبری نداره ؟میخوام بدونم اگه احتمال اینکه با هم بی افتیم خیلی کمه پذیرش زندانو بگیریم که با هم خدمت کنیم هرجند علاقه ای ندارم .....
    لطفا یه راهنمایی کامل بکنید سپااااس از همه
    ببخشید زیاد سوال پرسیدم
    در هر سه سازمان ( ارتش ، ناجا و سپاه) كه در بهمن ظرفيت خالى داشته باشد مى تواند شما را پذيرش كنند ، احتمال دادر. كه شما و دوستتان هر دو در يك سازمان و يك مركز اموزشى باشيد اما بعد از اموزشى و در تقسيمات ان نياز به پارتى داريد
    پيشنهاد مى كنم به فكر سرباز زندان شدن نباشيد فشار روحى و روانى بسياريي دارد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام . کسی نمیدونه اینهارو دوستان؟
    من دانشجوی ارشد ژئودزی آزاد شاهرود هستم. درواقع این ترم ترم اخرم هستش و فقط پایان نامه میمونه که مشخص نیست چقدر طول بکشه. برای همین شاید انصراف بدم و برم خدمت. کسی از شرایط انصراف از دانشگاه ازاد چیزی میدونه؟ هزینه داره یا نه. و اینکه اگه بعد از خدمت بخوام همین رشته و درس رو ادامه بدم شدنیه؟ یعنی درسهایی که تا الان پاس کردم دوباره تطبیق میخوره؟
    .
    سوال دیگم اینکه اگه انصراف بدم میتونم سربازی رو به شکل جریمه ریالی خریداری کنم؟ غیبت ندارم و همش معافیت تحصیلی دارم.
    تشکر فراوان.

3. این کاربر از bamaram_bahal44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام . کسی نمیدونه اینهارو دوستان؟
    من دانشجوی ارشد ژئودزی آزاد شاهرود هستم. درواقع این ترم ترم اخرم هستش و فقط پایان نامه میمونه که مشخص نیست چقدر طول بکشه. برای همین شاید انصراف بدم و برم خدمت. کسی از شرایط انصراف از دانشگاه ازاد چیزی میدونه؟ هزینه داره یا نه. و اینکه اگه بعد از خدمت بخوام همین رشته و درس رو ادامه بدم شدنیه؟ یعنی درسهایی که تا الان پاس کردم دوباره تطبیق میخوره؟
    .
    سوال دیگم اینکه اگه انصراف بدم میتونم سربازی رو به شکل جریمه ریالی خریداری کنم؟ غیبت ندارم و همش معافیت تحصیلی دارم.
    تشکر فراوان.
    انصراف که به خودی خود هزینه نداره ولی باید کلا تسویه کنید هر چی بدهی هست!
    بعد از خدمت اگه رشته شما در دانشگاه آزاد دیگری یا همین دانشگاه فعلی موجود باشه و واحدها ارائه بشه شما می تونید با پرداخت هزینه ای درس ها رو تطبیق بدید
    ولی اگه به دانشگاه دیگری مثل پیام نور یا دولتی بری خب فقط واحد های عمومی رو قبول میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان. من لیسانس دارم و دفترچه فرستادم اعزامم هم برج 2 هست. دوست دارم برا کنکور ارشد امتحان بدم ولی تاریخ امتحانش 16 اردیبهشت هست. خواستم بپرسم اگه ثبت نام کنم به نظرتون مرخصی میدن بهم توی آموزشی که برم امتحان بدم؟ مکان آزمون هم شهر خودمون میزنم احتمالا. موندم ثبت نام کنم یا نه. مرسی از توجهتون.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

داره خودمونی میشه toolesag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان. خسته نباشيد.
    من الان دانشجوي ليسانسم و يه سال ديگه دارم تا تموم كنم. امروز رفتم اسمم رو واسه دريافت معافيت كفالت ثبت كردم و برگه هاش رو گرفتم. شرايط من: پدر من ٥٨ سال داره و چشم چپش رو بر اثر پارگي شبكيه ٢ سال پيش عمل كرد و الان چشمش عدسي نداره و بالطبع هيچ ديدي هم نداره. ايا ميشه به خاطر اين مورد (مورد نقص عضو) درخواست كفالت داد؟ از طرفي يك برادر ٢٩ ساله دارم كه دريچه قلبش مشكل داره و روي همين مورد هم خودش معافيت پزشكي گرفته، مشكل تشنج هم داره و داروي ضد تشنج ميخوره و زير نظر دكتر هست و نياز به مراقبت داره. حالا ميخواستم بدونم كسي با اين شرايط اينجا هست و ايا اينكه كلاً شوراي كفالت اين مورد رو تاييد ميكنه؟!
    با سپاس از توجه شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان روزتون یخیر
    چندتا سوال داشتم
    1)به نظرتون سربازی تو زندان(دستگرد اصفهان) چطوره؟ کسی سابقه خدمت اونجا رو داره؟
    2)خدمت دو برادر همزمان چطور میشه؟ برادر من متاهل و تو شهر خودمونه الان که من برم خدمت من احتمال داره بیوفتم شهر خودمون یا واسه اینکه اون تو شهر خودمونه من صد در صد میفتم بیرون؟
    اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان 19/10 اعزامم 04 بیرجند .... 1400 کیلومتر از تهران راهه
    جاییه خوبیه ؟ امکان داره یگان تهران بیوفتم ؟

در آغاز فعالیت sepehrtaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان 19/10 اعزامم 04 بیرجند .... 1400 کیلومتر از تهران راهه
    جاییه خوبیه ؟ امکان داره یگان تهران بیوفتم ؟
    04 جای بسیار خوبیه.نوساز و تمیز هست.
    میوه فروشی و بوفه ام داره.سخت گیریشم متوسط هست.بهرحال آموزشی همه جا سخته.
    آره احتمالش هست.تهران زیاد نیرو می گیره ولی نه اینکه به دلت صابون بزنی حتما میافتی تهران.
    گاها میشه از ستاد نیرو میان اونجا اسم یادداشت می کنن واسه خود قرارگاه نزاجا(چهارراه مینی سیتی) اونایی که کامپیوتر واردن یا گواهینامه دارن.حتما اسم بنویس.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

04 جای بسیار خوبیه.نوساز و تمیز هست.
    میوه فروشی و بوفه ام داره.سخت گیریشم متوسط هست.بهرحال آموزشی همه جا سخته.
    آره احتمالش هست.تهران زیاد نیرو می گیره ولی نه اینکه به دلت صابون بزنی حتما میافتی تهران.
    گاها میشه از ستاد نیرو میان اونجا اسم یادداشت می کنن واسه خود قرارگاه نزاجا(چهارراه مینی سیتی) اونایی که کامپیوتر واردن یا گواهینامه دارن.حتما اسم بنویس.
    دادا مرسی از راهنماییت
    هم به کامپیوتر واردم هم گواهینامه دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوستان سلام
    یک سوال:
    دیروز رفتم دفترچه بیمه مو تمدید کنم زنه گفت چون زیر شش ماهه باید بری توپخانه سرهنگ (نمیدونم فامیلیش چی بود) تایید کنه
    کسی میدونه باید کجا برم دقیقا؟ چه مدارکی باید ببرم؟
    سرباز سپاهم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •