دادا دلمو کباب کردی چه حقی ازت خوردن نامردا خصوصا این تیکش
"یه بار توی تیر سر ظهر اوج گرما مسئولم فرستاده بودم وسط خار و خاشاک بیابون دنبال سنگ گرد برای بچه اش بگردم!"
دادا دلمو کباب کردی چه حقی ازت خوردن نامردا خصوصا این تیکش
"یه بار توی تیر سر ظهر اوج گرما مسئولم فرستاده بودم وسط خار و خاشاک بیابون دنبال سنگ گرد برای بچه اش بگردم!"
بچه هایی که پذیرش میگرن سعی کن سپاه های استانی یاناحیه بسیج بگیرن که نهایت یه روز تو پادگان بمانند با داشتن برگه تکمیلی نه اینکه تیپ یا لشگرهای سپاه که جزو نیروزمینی سپاه هستن طبق بخشنامه جدید. باید کسایی که حتی تکمیلی دارن چهارده روز اموزش میبینن من الان خودم از اول دی یه هفته. تو پادکان شهدا کرمانشاه دارم اموزش میبینم. ویه هفته دیکه مانده
در خدمت مهمترین چیز پارتیه!
چون پول همه جا به کار نمیاد و هستن فرمانده هایی که به هیج عنوان رشوه نمی گیرن حالا یا از خدا می ترسن یا از بازرسی اینو دیگه نمی دونم
فرمانده من انسان خیلی درستکاری بود ولی وقتی از بالا دستور می دادن که فلان سرباز رو بفرست مرخصی دیگه کاری از دستش بر نمیومد
یه سرباز بی کفایت هم داشتیم که به خاطر پارتی داشتن رفت عقیدتی ولی من که بهترین سرباز یگان بودم رو با انتقالم به بازرسی موافقت نکردن
فک می کردم اگه بهترین باشم مرخصی و مزایای بیشتری هم دارم ولی در عمل این طور نشد و حتی گاهی کمتر از بقیه هم مرخصی می رفتم![]()
آقا یه سوال
این برج ارتش به لیسانس ستوانسوم داد یا همه گروهبانی داده ؟؟
سلااام همگی
حدود یکسالی میشه نیومده بودم اینحا
خدمت در حال گذر است و انشااله 79 روز دیگه میرم تو پایان دوره و بعد از عید هم تسویه. خدایا برسون اردیبهشت 95 رو ...
دوستانی که تازه دارن میخوان اقدام کنند برای اعزام خوب فکراتونو بکنید، احساسی تصمیم نگیرید که پشیمونی فایده نداره (بخصوص کسانی که دانشجو هستن)
یا علی
با آرزوی موفقیت وسلامتی
Last edited by faridnavabi; 29-12-2015 at 10:14.
بنده ۰۵ بودم ۸۰ درصد لیسانسها ستوان سه گرفتن
دوستان کسی هست که محل خدمتش پادگان های نزاجا تو سه راه شهریار _ دپو باشه ؟
(نبوت - ذوالفقار - فتح - پشتیبانی منطقه 3 )
یه راهنمایی میخواستم .
سلام
پسر خاله من چند ماه پیش از پایان نامه ارشد دفاع کرد.ولی الان بدلیل ۳تومن بدهی که به دانشگاه داره نامه اتمام معافیت تحصیلی براش صادر نمی کنن. چند ماه دیگه بیشتر مهلت نداره واسه سنوات تحصیلی.قرار شد نامه رو بدن که بتونه دفترچه رو پست کنه و بدهی رو قسط بندی کنن.اما الان وقتی رفته دانشگاه گفتن نمیشه این کار رو انجام داد و باید تسویه حساب کامل رو انجام بدید. به نظرتون باید چه کاری انجام بده؟
سلام خدمت همه دوستان
چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگر جواب بدید
من و دوستم دیروز پست کردیم و نوزده یهمن اعزام خوردیم
اولا خواستم بدوتم این موقع سال کجا ها بیشتر پذیرش داره؟؟ب نظرتون کجا می افتیم ؟؟و یعد خواستم بدونم ایا اموزشی رو با هم می افتیم ؟؟؟منظورم محل اموزشه
و اینکه اگه اموزشی رو با هم افتادیم چقدر احتمال داره که بقیه خدمت رو با هم یجا بی افتیم؟؟؟ایا نیاز به اشنا هست اونجا؟
چون اشنا نداریم یعنی کسی بدون مایه کاری نمیکنه برا ادم!!!!میشه توی اموزشی کسی پیدا بشه که مارو موقع تقسیم یجا بندازه؟؟؟
اگه خدمتمون رو با هم نباشیم خیلی بد مبشه
لطفا هر کس میتونه راهنماییم کنه
یعدکسی وضعیت پذیرش زندان اصفهان (دستگرد) خبری نداره ؟میخوام بدونم اگه احتمال اینکه با هم بی افتیم خیلی کمه پذیرش زندانو بگیریم که با هم خدمت کنیم هرجند علاقه ای ندارم .....
لطفا یه راهنمایی کامل بکنید سپااااس از همه
ببخشید زیاد سوال پرسیدم![]()
Last edited by alirezaaaw; 29-12-2015 at 17:05.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کمپین داره برای تخصصی شدن سربازی تلاش میکنه
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)