یه دعوت نامه برای گروه اجماعی به ما بدین
یه دعوت نامه برای گروه اجماعی به ما بدین
نمیشه !
حداقل باید 25 امضا از اعضای فعلی تریبال جمع کنی تا تازه وارد شور و مشورت بشیم.
بعد جلسه ای غیرعلنی تشکیل میدیم اگر اونجا تصویب بشه بحث میره شورای نگهبان تریبال وارز.
اگر اونجا اختلافی پیش بیاد ،موضوع رو مجمع تشخیص مصلحت تریبال حل میکنهو نتیجه به اطلاع عموم خواهد رسید....
سلام کجایی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (181|695) K61
=))
اویل واقعا راست گفتی.
فردا w24 یادتون نره
با زیاد شدن نیروهام و فارم شدن بیشتر روستاهای اطرافم ، فرستادن و تقسیم کردن نیروها برای غارت کردنشون کار طاقت فرسا و وقت گیری بود.
الان راهی رو کشف کردم که با استفاده از یکی از خصوصیات پریمیوم در عرض کمتر از یک دقیقه همه ی نیروهام رو برای غارت به روستاهای اطراف میفرستم.
این عکس رو ببینید :
با کلیک روی دکمه ای دورش خط قرمز کشیدم صفحات حمله به صورت تب باز میشن و من فقط با زدن ctrl+tab و کلیک کردن روی دکمه ok نیروها رو برای غارت میفرستم.
فقط یکبار باید با دقت نیروهاتون رو برای غارت بفرستید .
بعد توی ریپورت هر کدوم از حمله ها ،لینک attack again with the same troops رو توی favorits ذخیره کنید.
خوب چه طوری هوای هم رو داشته باشیم وقتی هر کدوم یه گوشه W22 هستیم ؟! فکر نمیکنی Tribe خودت باید هواتو داشته باشن ؟
ببینم الان که W23 هم باز شده چرا دوباره داره همون سوال رو میپرسه ؟
گیر عجب آدم های شوتی افتادیم ها !
منم setool از continent 5 اينم مختصات 515/78
تو كه خيلي دوري اووووووووووووِوَه!كجا پيدات كنم؟
آخه چون من تازه شروع كردم ريسورسم خيلي احتياج دارم برا همين كمك ميخوام.ترايب ندارم كهخوب چه طوری هوای هم رو داشته باشیم وقتی هر کدوم یه گوشه W22 هستیم ؟! فکر نمیکنی Tribe خودت باید هواتو داشته باشن ؟
.يه چند تا Invitation اومد اما هنوز قبول نكردم.چون دنبال يه جا ميگشتم بچه هاي ايراني باشن اما مثل اينكه يه همچين جايي تو W22 نداريم.
سلام
میشه کمی در این مورد بیشتر توضیح بدی؟
چه زمانی یه روستا فارم میشه؟
همین روستاهایی که رنگشون تیره میشه رو میگید فارم شده؟
بعد از فارم شدن مگه هنوز ریسورس دارن؟
نه ، اگر Tribe میخوای که اکثرشون ایرانی باشن ، برو W21 .
وقتی شما به یک روستا حمله میکنی ، هر مقدار که از نیروهات که زنده بمونن ، برات Resource میارن ، Barbarian Village ها چون نیرویی ندارن ، Farm های راحت تری هستن .
یک Village هم مرتب طی زمان Resource تولید میکنه .
ممنون
پس با این حال یعنی Barbarian Village هم همینطوری ریسورس تولید میکنه؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)