تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3421 از 4105 اولاول ... 242129213321337134113417341834193420342134223423342434253431347135213921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,201 به 34,210 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

یه پست با چاشنی نصیحتی

ببینید دوستان همه ما میدونیم خدمت چرته و هیج جای دنیا خدمت اینقدر ناجور نیست ولی چاره چیه به نظر من باید با واقعیت کنار بیایم
    و خودمون رو باهاش مطابقت بدیم خدمت همینه تو این مملکت و واسه سال های اینده مسلما بسیار وحشتناکتر میشه دلیلم داره کمبود شدید جمعیت ما هنوز سرباز هایی از خانواده های ده پونزده نفره داریم پس هنوز تو اون نسلیم ولی نسل جدید چی یه بچه که عزیز دل خانوادشه نظام وظیفه هم هیچوقت دوست نداره نیرو های رایگانش رو از دست بده پس فشار رو بیشتر میکنه من مطمئنم تمام این معافیت ها برگشت میخورن و احضار میشن روزی که اینا به بی سربازی بخورن که زیاد هم دیر نیست
    کسی هم حریف نیرو های نظامی نمیشه دیدید که سردار کمالی چطور جلوی مجلس و شورای نگهبان به خاطر گواهینامه دراومد و به اصطلاح خیتشون کرد
    پس باید رفت ولی چه باید کرد ؟
    اولا اینو بدونید شما در خدمت فقط عمر هدر نمی دهید اساسا به خاطر نظام چرت اموزشی دوران راهنمایی و دبیرستان حتی دانشگاه هم جز سال های هدر رفته عمرتون محسوب میشه چون چیزی یاد نمیگیرد که خودتون رو نشون بدید تو دانشگاه فقط واحد چرت پاس میکنید واسه لیسانس اینجا هم واسه پایان خدمت

حالا نظر بنده اینه سعی کنید اشناهاتون رو راهنمایی کنید
    اولا به نظر من تو مقاطع پایین تحصیلی راحت میشه جهشی خوند و عمر رو غنیمت کرد تا دوسال
    بعدشم دیگه دانشگاه مثل قدیم نیست واسش کسی هول نزنه اول بعد دیپلم برید خدمت بعد دانشگاه حالا دلیلش چیه
    درسته با لیسانس خدمت راحت تره ولی تو دانشگاه اتفاقاتی رخ میده از جمله وابستگی احساسی به جنس مخالف و سودای تشکیل خانواده که احمقانه است
    واقعا اونایی که یه نفر رو منتظر تو خدمت دارن هم خودشون هم طرفشون نابود میشه تو جوونی تنبلی رو بزارید کنار تا پاتون گیر نشده بعد دیپلم خدمت رو برید نترسید خود من دانشگاه دولتی درس خوندم ولی ازاد فرقی نداره و تقریبا بدون کنکوره
    یه چیز دیگه هم از چند سال قبل فکر خدمت باشید بسیج و تکمیلی و اینا رو برید من الان حسرتشو میخورم واسه کسری ولی میگذره
    خلاصه حرفام این بود امیدوارم واسه دوستان مفید واقع بشه

2. 5 کاربر از hemeyang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم اعزام ها به حالت عادی برگشته و هرکی طبق تاریخی که از قبل مشخص شده اعزام میشه یا هنوز هم با تاخیر انجام میشه؟! اعزامی های دی همه به موقع رفتند یا بازهم یه سری به اسفند موکول شده؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم اعزام ها به حالت عادی برگشته و هرکی طبق تاریخی که از قبل مشخص شده اعزام میشه یا هنوز هم با تاخیر انجام میشه؟! اعزامی های دی همه به موقع رفتند یا بازهم یه سری به اسفند موکول شده؟!
    نه بچه های دی حالا مازادم خوردن ولی همه اعزام شدن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

برادرم توی مرکز به کارگیرنده برگ اعزام اولش نوشته شده بود ستاد فرماندهی سپاه ، ولی توی برگ اعزام دوم که گرفت نوشته شده نیروی زمینی سپاه و مرکز اموزش از یزد به کرمانشاه تغییر کرده بود. پزیرش سپاه داداشم احیانا از بین نرفته؟

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام؛
    کسی که دفترچه بیمه نیروهای مسلحش گم می شود باید چه مراحلی طی نماید تا برایش دفترچه جدید صادر نمایند و این روال اداری اش چه میزان زمان می برد.
    با تشکر

سلام؛
    باید بری اداره تأمین اجتماعی نیروهای مسلح (آدرسش رو از نیروانسانی بگیر، همونجا هم می تونن راهنماییت کنن چیکار باید بکنی) اونجا ازت تعهد میگیرن و سه تا شش ماه بعد برات دفترچه المثنی صادر میشه. این مدت برای اینه که اگه دفترچه ات رو کسی پیدا کرده بود و ازش استفاده کرده بود خسارتشون رو ازت بگیرن.
    هر چه سریعتر برو دنبالش چون تا برگ ابطال دفترچه تأمین اجتماعی نداشته باشی، کارت پایان خدمت برات صادر نمیشه

برادرم توی مرکز به کارگیرنده برگ اعزام اولش نوشته شده بود ستاد فرماندهی سپاه ، ولی توی برگ اعزام دوم که گرفت نوشته شده نیروی زمینی سپاه و مرکز اموزش از یزد به کرمانشاه تغییر کرده بود. پزیرش سپاه داداشم احیانا از بین نرفته؟

عجیبه تا حالا ندیده بودم اینجوری بشه. شما از طریق پارتی اقدام کرده بودین یا چند جا درخواست پذیرش داده بودین؟

7. این کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان خدمت رفته سوالی داشتم تو خدمت وضعیت پارتی و پول چطوره
    یعنی با پول چکارا میشه کرد مثلا میشه مشخص کنی کجا میافتی یا مثلا تو یگانت بشه با پرداختی پست خوبی بیافتی؟
    اصلا این بحثا هست ایا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

احتمالا خاتمي يزد نبوده؟
    من پارسال اموزشيم خاتمي يزد بود بعد از گذشت 5 روز همه كسايي كه امريه بودن ترخيص كردن و گفتن 5 روز ديگه برين المهدي بابل اموزشيتون ادامش اونجاست. و هيچ اتفاقي و مشكلي برا امريمون پيش نيومد.دادش شما هم فكر نكنم پذيرش سپاهش از بين رفته باشه البته كه مثل ما باشه.اگر اشتباه نكنم شهداي كرمانشاه هم زير نظر سپاه هست.
    Last edited by osta_ali; 28-12-2015 at 15:08.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

احتمالا خاتمي يزد نبوده؟
    من پارسال اموزشيم خاتمي يزد بود بعد از گذشت 5 روز همه كسايي كه امريه بودن ترخيص كردن و گفتن 5 روز ديگه برين المهدي بابل اموزشيتون ادامش اونجاست. و هيچ اتفاقي و مشكلي برا امريمون پيش نيومد.دادش شما هم فكر نكنم پذيرش سپاهش از بين رفته باشه البته كه مثل ما باشه.اگر اشتباه نكنم شهداي كرمانشاه هم زير نظر سپاه هست.
    اموزشی کد خاتمی یزد خورده بود ولی روز اعزام کد همه کسانی که خاتمی بودن به شهدای کرمانشاه تغییر کرد.

البته خودم هم مثل شما الهمدی بابل ( بهشت) اموزش دیدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان خدمت رفته سوالی داشتم تو خدمت وضعیت پارتی و پول چطوره
    یعنی با پول چکارا میشه کرد مثلا میشه مشخص کنی کجا میافتی یا مثلا تو یگانت بشه با پرداختی پست خوبی بیافتی؟
    اصلا این بحثا هست ایا؟
    پول رو رو سنگ بذاری، سنگه آب میشه
    همه اینا که گفتی امکانش هست! خدمت الان شده پول و پارتی! پول و پارتی داشته باشی اصطلاحا مسئله ات حله!!

خودم روز اول برای پذیرش رفتم اداره جانبازان نیرو دریایی سپاه، مدرکم فوق لیسانس حسابداری بود و فتوشاپ و ورد و کلیپ سازی و پوستر سازی و جزوه سازی و ... اینا هم بلد بودم. سابقه بسیج هم نداشتم! نمونه کار بردم مسئولش خیلی خوشش اومد مشخصات رو گرفت و گفت حتما پذیرش میشی و بعد آموزشی میایی همینجا که خیلی بهت نیاز داریم!

آقا آموزشی تموم شد ما افتادیم نیرو انسانی همون پادگان آموزشیمون. هی می گفتیم امروز ما رو می فرستن اداره جانبازان هی میدیدیم نه خبری نشد!
    یه روز یه سربازی برای کارهای پایان خدمتش اومد پرونده اش رو نگاه کردم دیدم تو اداره جانبازان بوده با مدرک سوم راهنمایی! گفتم چطوری افتادی اونجا؟ گفت قوم و خویش مسئولش بودم!

گفتم باشه اداره جانبازان پارتی بازیه نمی خوام. رفتم گفتم آقا من مدرک حسابداری دارم بفرستینم امور حقوقی (حقوق و مزایا که آخر برج میدن)، گفتن باشه و یه لیسانس حقوق (حقوق مدنی!) رو فرستادن! این حقوق به اون حقوق چه ربطی داره من نمی دونم! مهم اینه که دستور سردار بود!!

گفتم باشه امور حقوقی هم نمی خوام، منو بفرستین بانک انصار (بانک انصار مال سپاه هست و کارمنداش اکثرا سرباز هستن)، گفتن باشه و یه لیسانس عمران رو فرستادن! آخه دستور سردار بود!!!

گفتم باشه بانک انصار هم نمی خوام، منو بفرستین بخش بازنشستگی (حقوق و مزایای بازنشستگی)، گفتن باشه و یه سرباز دیپلم که مسئولیتش تو پادگان بردن چایی برای فرمانده بود (سه نفر همزمان این مسئولیت خطیر رو داشتن!!! جز اینا دو تا راننده هم بودن!) و تو ساعت اداری تو دفتر فرماندهی مشغول پاسور بازی دیده بودنشون (تو سپاه پاسور داشتن جرمش در حد مشروب داشتنه! حالا چه برسه به بازی کردنش اونم تو ساعت اداری اونم تو دفتر فرماندهی بیخ گوش عقیدتی!!) رو فرستادن اونجا!! مهم این بود که ایشون هم قوم و خویش یکی از کادری های مهم (مسئول بنزین پادگان) بودن!!

گفتم باشه بخش بازنشستگی هم نمی خوام، منو بفرستین امور مالی! گفتن باشه و یه لیسانس زمین شناسی رو فرستادن! مهم این بود که ایشون همشهری سردار بودن!!
    گفتم باشه امور مالی هم نمی خوام، لااقل منو بفرستین فروشگاه تعاونی (فروشنده هاشون سربازن) گفتن باشه و یه فوق دیپلم شیمی رو فرستادن اونجا! نفهمیدم چرا! روزی که بهش حکم دادن، ازش پرسیدم چی شد فرستادنت فروشگاه؟ خیلی راحت گفت کلفته آقا کلفته!!

ما هم رفتیم خزیدیم تو همون بایگانی نیرو انسانی و دیگه چیزی نگفتیم!

شاید این پارتی بازیا الان خیلی برات مهم نباشه، ولی وقتی ساعت 2شب بیدارت کردن و فرستادنت برجک وسط بیابون، تو اون تاریکی این فکرها دیوونه ات می کنه!! یعنی یه لحظه از فکرش بیرون نمیایی که چرا فلانی الان باید راحت خدمت کنه من اینجوری!!
    بنظر من تا پارتی کلفت پیدا نکردی نرو سربازی! شش ماه سهله یه سالم اضافه داشته باشی بازم یه خدمت راحت میارزه به 21 ماه جون کندن که هر روزش برات یه سال بگذره!

این پست هم اگه خواستی بخون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 4 کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یگان خدمتیم افتاده اداره بهداشت و درمان قرارگاه پدافند هوایی خاتم در بیمارستان بعثت. کسی اینجا خدمت کرده؟
    چه جور جاییه؟
    روز برگه؟
    لازم هست پتو و ... ببرم؟
    چه کارایی ازمون میخوان؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •