قابلی نداشت انشاالله جواب بده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قابلی نداشت انشاالله جواب بده
برای من که نصف صفحه بیشتر لود نشد، حوصله ام سر رفت. میذارم تا فردا ببینمش!
تست سرعت اینترنت شبانه هم مثل همیشه با شکست مواجه شد.![]()
گویا دوسم دارن هنوز...ساعت 2/25 دقیقه بامداد
شاتل امشب هم برای من مرد سرعت 0-3
زیاد دانلود نکن، میشی مثل ما!
ما هم شاتل 4 ماه دوسمون داشتبعدش اینجوریمون کرد
حوصلم سر رفت رفتم قسمت سوم ترانوا رو هم نگاه کردم... چهارمی رو با حجم 1 گیگ انداختم تو لیست دانلود که شاید با رپیدباز تا هفته ی دیگه دانلود شه.اگه زنده بودیم میبینیمش
چه غلطا !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تنها 5 مگ دیگه از سرویسم مونده به خاطر همین روزا اصلا کانکت نمی شم . امشب یه اتفاق عجیب افتاد . 1 تا 3 مثل معمول با 5 کیلو دان می کردم اما بعد از 3 که انتظار 60 کیلو رو داشتم ببین چی شد . فکر کنم شاتل می خواد متقاعدم کنه که دوباره تمدید کنم این زیر ببینید
سرویس اکو 128
![]()
یعنی واقعا از 1 تا 3 هم می شینی به دانلود کردن؟ جالب بود
-----------
برادر جواد یکی گفت که بند یک رو حذف کن چون قرار شده باقی بمونه و از این حرف ها
من می گم تفییرش بده به این
که به جای ارائه ی سرویس مناسب و معقول عملا کاری کردن که هیچکی سمتش نره
در این مورد هم می شه یا یه تماس تلفنی رو ضبط کرد یا حتی با موبال به صورت نا محسوس فیلم گرفت به عنوان مدرک و اثبات و در واقع دور زدن قانون و شونه خالی کردن از اجرای قانون
نه من بیشتر کارم وب گردیه تا دانلود مخصوصا الان که ترافیکم تموم داره می شه کارای معمولی مثل چک کردن میل رو انجام می دم اگرچه دانلود بده اما بین 1 تا 3 برای وب گردی خالی بد نیست اما برای تست هم که شده می زارم دانلودم بکنه ببینم سرعت چه قدر هست .
سلام من حمید هستم اهل یزد
قرار بود چند ماه پیش آخرهای سال 89 شاتل بیاد یزد
من زنگ زدم به شرکتشون(تو یزد) و در مورد این قانون Fair Use Policy گفتم و آدرس دادم که برن تو سایتش ببینند!
بعد فرداش زنگ زدم باز گفتم چی شد؟ گفتن که زنگ زدن به تهرون گفتن شامل یزد نمیشه این قانون
بعد از این دیگه نمایندگی رو پس دادن از همون اولش فهمیدن که شاتل سرش گرده و ممکنه با مشکلات روبه رو بشن!
اینترنت فقط پارس آنلاین
شبانه رایگان عالیه
بیشتر شب ها سرعت دانلودم بالای 50 - 60 هست
سرعت روز هم که خیلی عالیه!!
حدود 8 ماهه که دارم از اسفند 89 تا امروز که 21 مهر 90 هست عالی بوده
من 256 دارم سرعت دانلودم تو روز 100 به بالا هست نهایتش 190 هست!
اما هرچه مشتریاش بیشتر بشن کیفیت سرعت دانلود شبانه میاد پایین یکم ( که با ترفند قابل حله)
ولی خداییش معرکست پارس آنلاین
تو مناسبت های مهم به همه کاربراش گیگ رایگان میده
همین تابستان امسال بود که دوبار هربار 1 گیگ به همه داد! یک بار به خاطر دوازده امین سالگردش و یکی هم به خاطر عید فطر
موفق باشید![]()
شاتل Downstream سرویس های اکو رو بسته روی 2 مگابیت
البته کلک جدید هست چون فقط تو روز می تونی با این سرعت دانلود کنی شب سرعتت واقعی میشه .
من الان اکو 512 دارم سرعت دانلود روز 248 کیلوبایت هست شب حداکثر 64 کیلوبایت.
هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)