عزیز درست گفتن شما باید نامه بگیری بعد میشه پیگیری کرد.
بعد شما اگه کارت هم نشد اصلا غصه نخور تو مرخصی که پایان یا میان دوره میدن یا حتی تو خود یگان هم میشه شرایط را داد و ثبتش کرد.
عزیز درست گفتن شما باید نامه بگیری بعد میشه پیگیری کرد.
بعد شما اگه کارت هم نشد اصلا غصه نخور تو مرخصی که پایان یا میان دوره میدن یا حتی تو خود یگان هم میشه شرایط را داد و ثبتش کرد.
بسیار ممنون دوست عزیز تنها استرسم واسه خدمت افتادن شهر خودمه البته خودم از خدامه بیافتم شهره دیگه یه خونه مجردی بگیرمو عشق و حال
ولی خوب گرفتار پدر و مادرم هستم شرایط خاصی دارم خواهرمم ازدواج کرده رفته واقعا نمیتونم تنهاشون بزارم![]()
دوستان ببخشید این شرایط تک پسری چی هست؟میدونم که تو دوره اموزشی بی تاثیره ولی بعد اموزشی چطور؟تک پسری + فوق لیسانس یا دکتری چی میشه؟
سلام ممنون
وقفه نداشتم یک دفه ای گفتند دیگه به صورت حضوری نمیتونی تحصیل کنی و باید بری برگ سبز بگیری و چون دیپلم تایید نشده بود مدرک دوم دبیرستان ثبت کردند و سه ماه غیبت خوردم
کلی برنامه ریزی کرده بودم برای دانشگاه
الان کار هر روزم شده به دیوار خیره میشم میگم یک دفه ای چی شد .....
واحد يا درسي از سال سوم دبيرستان هنگام اخذ ديپلم نداشتيد كه به خاطر ان به دوره شبانه برويد؟
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام. من دانشجوی ارشد ژئودزی آزاد شاهرود هستم. درواقع این ترم ترم اخرم هستش و فقط پایان نامه میمونه که مشخص نیست چقدر طول بکشه. برای همین شاید انصراف بدم و برم خدمت. کسی از شرایط انصراف از دانشگاه ازاد چیزی میدونه؟ هزینه داره یا نه. و اینکه اگه بعد از خدمت بخوام همین رشته و درس رو ادامه بدم شدنیه؟ یعنی درسهایی که تا الان پاس کردم دوباره تطبیق میخوره؟
.
سوال دیگم اینکه اگه انصراف بدم میتونم سربازی رو به شکل جریمه ریالی خریداری کنم؟ غیبت ندارم و همش معافیت تحصیلی دارم.
تشکر فراوان.
دوستان منم دقیقا سوال ایشون رو دارم . ترم اخر 5 دانشجوی کارشناسی هستم. قصد انصراف دارم .
اگه انصراف بدم برام این دو سالی که کارشناسی خوندم غیبت محاسبه میشه ؟
بعد از قانون جدید در خصوص گواهینامه فکر میکنم تنها مشکلی که مشمول غایب میتونه داشته باشه خروج از کشور و استخدام در ادارات هست
اگه ایشون شغل آزاد دارن و قصد خروج از کشور هم ندارن مشکل خاصی در زمان صلح پیش نمیاد
فقط در مورد سوال آخر: خیر غیبت محسوب نمیشه
معافیت تحصیلی اسمش روشه و غیبت محسوب نمیشه
شما اگر انصراف هم بدین تازه بعد از یکسال وارد غیبت میشین
شما هم مثل دوست قبلی
محرومیت ها شامل پاسپورت .گواهینامه رانندگی . عدم دریافت اصل مدرک تحصیلی (دیپلم . کارشناسی و....) . ممنوعیت به کار گیری و استخدام در ارگان ها و مراکز دولتی وخصوصی.عدم دریافت جواز کسب و.. (یعنی شما هر جا که مشغول به کار باشی چه آزاد و خصوصی ... بیان به صاحب کار یا خودتون گیر بدن و جریمه کنن شما چیزی نمی تونی بگی )
بعضی از محرومیت ها رو میشه با اشتغال به تحصیل حل کرد ولی بعضی ها رو خیر . جدیدن که ابلاغیه اومده که نظام وظیقه مراکز باید برن گشت و بازرسی از کارخانجات و مغازه و .... با فرد غایب برخورد کنن تا الان که عملی نشده ولی سال دیگه با توجه به کسری بودجه دولت احتمال زیاد عملی بشه )
رفتن یا نرفتن بستگی به شرایط خودتون داره ولی اگه شرایط خریدشو دارید بهترین موقع هستش
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)