تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3420 از 4105 اولاول ... 242029203320337034103416341734183419342034213422342334243430347035203920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,191 به 34,200 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

هی تو این سایتا خوندم اگه شرایط دارید مثلا من تک پسرم برید قبل خدمت مدارکو جور کنید امروز رفتم ثبت احوال و نظام وظیفه گفتن تا نری و اعزام نشی و اموزشی نباشی استعلام کشک

حالا من موندم تو اموزشی اونم تو عید چجور برم از اینا استعلام بگیرم دوستانی که تجربه دارن میشه راهنمایی کنن نیرو انسانی سخت میگیره ایا شما چطور تو اموزشی استعلامشو گرفتید؟
    عزیز درست گفتن شما باید نامه بگیری بعد میشه پیگیری کرد.
    بعد شما اگه کارت هم نشد اصلا غصه نخور تو مرخصی که پایان یا میان دوره میدن یا حتی تو خود یگان هم میشه شرایط را داد و ثبتش کرد.

2. این کاربر از mykamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

عزیز درست گفتن شما باید نامه بگیری بعد میشه پیگیری کرد.
    بعد شما اگه کارت هم نشد اصلا غصه نخور تو مرخصی که پایان یا میان دوره میدن یا حتی تو خود یگان هم میشه شرایط را داد و ثبتش کرد.
    بسیار ممنون دوست عزیز تنها استرسم واسه خدمت افتادن شهر خودمه البته خودم از خدامه بیافتم شهره دیگه یه خونه مجردی بگیرمو عشق و حال

ولی خوب گرفتار پدر و مادرم هستم شرایط خاصی دارم خواهرمم ازدواج کرده رفته واقعا نمیتونم تنهاشون بزارم

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان ببخشید این شرایط تک پسری چی هست؟میدونم که تو دوره اموزشی بی تاثیره ولی بعد اموزشی چطور؟تک پسری + فوق لیسانس یا دکتری چی میشه؟

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

ايا شما در تخصيل وقفه يا ادامه تحصيل رو بصورت غير حضورى داشتيد؟
    شما از كدام مقطع انصراف داده بوديد؟
    اگر تا سال ٩٥ معافيت داشتيد دليلى وجود ندارد از تحصيل شما جلوگيري شود

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    سلام ممنون
    وقفه نداشتم یک دفه ای گفتند دیگه به صورت حضوری نمیتونی تحصیل کنی و باید بری برگ سبز بگیری و چون دیپلم تایید نشده بود مدرک دوم دبیرستان ثبت کردند و سه ماه غیبت خوردم
    کلی برنامه ریزی کرده بودم برای دانشگاه
    الان کار هر روزم شده به دیوار خیره میشم میگم یک دفه ای چی شد .....

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام ممنون
    وقفه نداشتم یک دفه ای گفتند دیگه به صورت حضوری نمیتونی تحصیل کنی و باید بری برگ سبز بگیری و چون دیپلم تایید نشده بود مدرک دوم دبیرستان ثبت کردند و سه ماه غیبت خوردم
    کلی برنامه ریزی کرده بودم برای دانشگاه
    الان کار هر روزم شده به دیوار خیره میشم میگم یک دفه ای چی شد .....
    واحد يا درسي از سال سوم دبيرستان هنگام اخذ ديپلم نداشتيد كه به خاطر ان به دوره شبانه برويد؟

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

7. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام. من دانشجوی ارشد ژئودزی آزاد شاهرود هستم. درواقع این ترم ترم اخرم هستش و فقط پایان نامه میمونه که مشخص نیست چقدر طول بکشه. برای همین شاید انصراف بدم و برم خدمت. کسی از شرایط انصراف از دانشگاه ازاد چیزی میدونه؟ هزینه داره یا نه. و اینکه اگه بعد از خدمت بخوام همین رشته و درس رو ادامه بدم شدنیه؟ یعنی درسهایی که تا الان پاس کردم دوباره تطبیق میخوره؟
    .
    سوال دیگم اینکه اگه انصراف بدم میتونم سربازی رو به شکل جریمه ریالی خریداری کنم؟ غیبت ندارم و همش معافیت تحصیلی دارم.
    تشکر فراوان.

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام. من دانشجوی ارشد ژئودزی آزاد شاهرود هستم. درواقع این ترم ترم اخرم هستش و فقط پایان نامه میمونه که مشخص نیست چقدر طول بکشه. برای همین شاید انصراف بدم و برم خدمت. کسی از شرایط انصراف از دانشگاه ازاد چیزی میدونه؟ هزینه داره یا نه. و اینکه اگه بعد از خدمت بخوام همین رشته و درس رو ادامه بدم شدنیه؟ یعنی درسهایی که تا الان پاس کردم دوباره تطبیق میخوره؟
    .
    سوال دیگم اینکه اگه انصراف بدم میتونم سربازی رو به شکل جریمه ریالی خریداری کنم؟ غیبت ندارم و همش معافیت تحصیلی دارم.
    تشکر فراوان.
    دوستان منم دقیقا سوال ایشون رو دارم . ترم اخر 5 دانشجوی کارشناسی هستم. قصد انصراف دارم .

اگه انصراف بدم برام این دو سالی که کارشناسی خوندم غیبت محاسبه میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام

سربازی نرفتن برای کسی که کار آزاد داره و نمیخواد کار دولتی داشته باشه چه عواقبی داره . شامل چه محرومیت هایی میشه .

و آیا به کسی که کارش آزاد هست توصیه میکنید که بره سربازی یا خیر .
    بعد از قانون جدید در خصوص گواهینامه فکر میکنم تنها مشکلی که مشمول غایب میتونه داشته باشه خروج از کشور و استخدام در ادارات هست
    اگه ایشون شغل آزاد دارن و قصد خروج از کشور هم ندارن مشکل خاصی در زمان صلح پیش نمیاد

11. این کاربر از keyhan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

.
    تشکر فراوان.
    فقط در مورد سوال آخر: خیر غیبت محسوب نمیشه
    معافیت تحصیلی اسمش روشه و غیبت محسوب نمیشه
    شما اگر انصراف هم بدین تازه بعد از یکسال وارد غیبت میشین
    دوستان منم دقیقا سوال ایشون رو دارم . ترم اخر 5 دانشجوی کارشناسی هستم. قصد انصراف دارم .

اگه انصراف بدم برام این دو سالی که کارشناسی خوندم غیبت محاسبه میشه ؟
    شما هم مثل دوست قبلی

13. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

سربازی نرفتن برای کسی که کار آزاد داره و نمیخواد کار دولتی داشته باشه چه عواقبی داره . شامل چه محرومیت هایی میشه .

و آیا به کسی که کارش آزاد هست توصیه میکنید که بره سربازی یا خیر .
    محرومیت ها شامل پاسپورت .گواهینامه رانندگی . عدم دریافت اصل مدرک تحصیلی (دیپلم . کارشناسی و....) . ممنوعیت به کار گیری و استخدام در ارگان ها و مراکز دولتی وخصوصی.عدم دریافت جواز کسب و.. (یعنی شما هر جا که مشغول به کار باشی چه آزاد و خصوصی ... بیان به صاحب کار یا خودتون گیر بدن و جریمه کنن شما چیزی نمی تونی بگی )
    بعضی از محرومیت ها رو میشه با اشتغال به تحصیل حل کرد ولی بعضی ها رو خیر . جدیدن که ابلاغیه اومده که نظام وظیقه مراکز باید برن گشت و بازرسی از کارخانجات و مغازه و .... با فرد غایب برخورد کنن تا الان که عملی نشده ولی سال دیگه با توجه به کسری بودجه دولت احتمال زیاد عملی بشه )
    رفتن یا نرفتن بستگی به شرایط خودتون داره ولی اگه شرایط خریدشو دارید بهترین موقع هستش

15. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •