تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3420 از 4751 اولاول ... 2420292033203370341034163417341834193420342134223423342434303470352039204420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,191 به 34,200 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه ehsan100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سوالي دارم؟
    من هم مثل اكثر شما الان 4 شبه دانلود شبانه من بين 3-4 كيلوبايت با تهران و مركز شاتل در شهرمون تماس گرفتم با كمال پرروئي به من گفتند شما مشترك پر مصرف بودن خطتتون پالسي خورده تا آخر دوره همينه درست هم نميشه بهمين راحتي از اين بگذريم
    سوالم اينه :
    من الان مي خوام از شركت ديگه اي اشتراك بگيرم آيا به نظر شما فسخ قرارداد كنم يا اينكه با خط تلفن ديگرم درخواست اشتراك جديد كنم چون دو تا خط تلفن داريم اين خط رانژه نيست فقط بايد رانژه بشه
    ممنونم.

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

سلام
    یه بند دیگه که به نظرم یادتون رفته اینه که
    شرکت فخیمه ی شاتل به صورت رندوم(اتفاقی) در طول سرویس مشترک دست به تغییر سرعت اتصال میزنه و در یک روز در هر ساعت یک سرعت جدید رو نشون میده که اکثرا از سرعت اسمی و واقعی خیلی کمتره
    و در ساعات رایگان برای مشترکینش به صورت یک طرفه محدودیت قائل میشه که هیچگونه پاسخ روشنی از طریق پشتیبانی دریافت نمیشه و جوابهایی مانند " نمیدونم ، اشکال از دیتای مخابرات، همه دارن با شما دانلود میکنند، شییر شدن، و هزار بامبول دیگه
    و در کل عدم صداقت شرکت معظم شاتل در هنگام قرارداد و تبلیغات بخصوص در زمینه ساعات رایگان " 1 تا 8 صبح"
    که بدون اطلاع مشترک از این حربه شرکت برای مشترک خود محدودیتهای غیر متعارف نسبت به شرکتهای مشابه انجام میدهد
    مر30 اعمال شد با کمی تغییرات

.

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این پست رو که دیدم : بدون شرح

شاتل تو زمان روزانه اش بهترین سرویس رو ارائه میده در حال حاضر. منهای پینگ که بازم بالا رفته.
    مشکل ما همش رو دانلود شبانه اس. وقتی دو سه شب 1-2 گیگ زدی صفا محدودت میکنن در حد دیال آپ.
    و بقول دوستمون عملا اینترنت شما 17 ساعته میشه!

ویرایش: البته ما میتونیم از تست های شما برای مقایسه بین یک کاربر محدود نشده و یک کاربر محدود شده در زمان دانلود رایگان کمک بگیریم. بنابراین اگر بتونید ساعت 1 یه تست سرعت از سایت speedtest.net بذارید خیلی لطف کردید.
    تست سرعت،ساعت 1:13 :

سرویسم 2مگابیت اکوافیس هست و دانلود شبانه رایگان نداره
    جوادی جان بند 1 اعتراضت رو پاک کن.چون قبلا در مورد این بند مذاکرات انجام شده و تصمیم گرفتن سرویس های محدود باقی بمونن.
    یه چیزی که دوستان می تونن روش مانور بدن محدود بودن حجم سرویس های Art هست.که خلاف بند های قرارداد هست
    Last edited by BursT; 13-10-2011 at 01:32.

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

سوالي دارم؟
    من هم مثل اكثر شما الان 4 شبه دانلود شبانه من بين 3-4 كيلوبايت با تهران و مركز شاتل در شهرمون تماس گرفتم با كمال پرروئي به من گفتند شما مشترك پر مصرف بودن خطتتون پالسي خورده تا آخر دوره همينه درست هم نميشه بهمين راحتي از اين بگذريم
    سوالم اينه :
    من الان مي خوام از شركت ديگه اي اشتراك بگيرم آيا به نظر شما فسخ قرارداد كنم يا اينكه با خط تلفن ديگرم درخواست اشتراك جديد كنم چون دو تا خط تلفن داريم اين خط رانژه نيست فقط بايد رانژه بشه
    ممنونم.
    دوست من اسپم نزن
    2 بار پست با همین مضمون دادی قربون شکلت، اگه مایه داری راه دوم اگر نه میخوای پولات رو درست مصرف کنی فعلا تغییر شرکت اگر میسازی و میخوای بسوزی همین شاتل فعلا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سوالي دارم؟
    سوالم اينه :
    ممنونم.
    تا آخر اين ماه صبر كن ببين درست نشد نامحدود سرويس خودت رو بگير! بهترين گزينه ها شركتهاي گمنام -آره بايد رانژه بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

یه سوال . کسی سابقه رفع محدودیت داره ؟ چکار میشه کرد که محدودیتی که بعد از دانلود شبانه ایجاد شده برداشته بشه. ( برای خودم نمیخوام . تو خونه فامیل با لپ تاپم دانلود کردم و اونا محدود شدن. البته نفهمیدن کار من بوده.
    درود

اگر 512 اکو باشه...باید بین 400 تا 600 الی ماکزیمم 700 مگ شبی دانلود کنه مشکلی پیش نمیاد
    رفیق دارم این کارو میکنه یک بار محدودش نکردن

محدودیت دفعه اول واسم 10 روز طول کشیده
    6 روز هم داشتم طول کشیده
    در حال حاضر سپری کردن روز پنجم هستم !!

کسانی که محدود شدن از شاتل باید بگم 7 روز دیگه روش حساب کنید..متاسفانه

7. 2 کاربر از Iceboy_LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نه 128 بوده که اولش روی 512 بسته شده بود. الان 3 ماهی میشه محدودن و سرعت بالا نرفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

چند دقیقه پیش خطم قطع شد و مجددا آپ شد!
    توی تنظیمات که رفتم دیدم داون استریم رو رو 2271 بستن!! ولی با کمال تعجب سرعت دانلود به 56-57 محدود شده!!
    قبلنا روز و شب با سرعت ثابت 79 دانلود و وبگردی میکردم!!

راستی من اهل دانلود شبانه و این حرفا نیستم!! سرویسمم eco512 هست!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

رفتم پشتیبانی آنلاین شاتل
    شاتل و دارو دستش رو بستم به فحش
    4 بار این کار رو کردم الان دیگه اون قسمت پشتیبانی یه پیغام برام میاد که گفته این سرویس در دسترس نیست

11. این کاربر از sadeghrenjer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه matinone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه عکس نشونتون بدم هی غصه بخورید و اعصابتون بریزه بهم
    به جان خودم 5 دقیقه طول کشید تا عکس لود شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •