سلام به همگی ما که تو کف موندیم این ام ام اس درست نشد؟
کسی خبر نداره؟
سلام به همگی ما که تو کف موندیم این ام ام اس درست نشد؟
کسی خبر نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اینجا نوشته 160 ریال![]()
فکر کنم ماله شما عدد یکش اوفتاده
البته با اجازتون ازش عکس گرفتم
بابا 16 تومنه دیگه گیر الکی ندین !
Last edited by Clickrast; 16-06-2007 at 20:20.
امروز کاری داشتم دانشگاه نجف آباد رفتم به ترتیب خمینی شهر - گلدشت - نجف آباد - فولاد شهر و زرین شهر و شهر مبارکه و دوباره برگشتم اصفهان . پوشش شبکه ایرانسل آن طرف ها عالی هست و جالب اینکه جاده ها هم آنتن می دادو آنتن دهی حرف نداشت . از تلفن ثابت کارتی هم در نجف آباد و فولاد شهر به ایرانسم زنگ زدم همان دفعه اول گرفت و مشکلی نبود ولی صدای بوق آزاد همچنان ضعیف بود . در ضمن یکی از دوستان که رفته بودند چادگان و آن طرف ها م گفت سرچ که کرده ایرانسل را پیدا کرده . فکر کنم چون نزدیک تابستان هست و آن طرف ها برای تفریح زیاد می رند داره شبکه را راه اندازی می کنه .
سلام
يكي كمك كنه
من يه كارت شارژ 10 هزاري گرفتم
هر كاري ميكنم شارژ نميشه
ميزنه Vocher Not Found
بعضي وقتها هم يه چيز ديگه ميزنه
چي كارش كنم يكي كمك
از شماره جديد *141* استفاده كردم
ممنون
Last edited by tatu_mail; 16-06-2007 at 21:04.
باید این کدو بزنی
#شماره دوازده رقمی*141*
رابزنی....
البته این پیغامی که داده به نظر میاد دلیلش اینه که کارت شارژت غیر قانونیه...!!!! یعین غیر معتبره
نمیدونم والا.... به 140 زنگ بزن ببین قضیه چیه؟؟؟
اینو مطمئن باش که ایرانسل هر جایی رو که تحت پوشش کامل خودش قرار بده از تی سی ای خیلی بهتره
در واقع وقتی توی نقشه همه جای شهر زرد شد اون وقت درست کار میکنه![]()
آقا مسعود این پستا تو خیلی برام جذاب شدن ! آخه همیشه یه خبر از اصفهان توشه ! مرسی مارم خبر کردی ! اگه مشکل اصفهان هم حل شه مطمئن باش می ترکونه ایرانسل. دیگه خبر نداری این مشکل با شهرداری به کجا رسید ؟
عزیز ما را هم نگران کردی چون منم یکی گرفتم اما می خوام برسه به ته تا شارژ کنم حال میده یکیم خریدم کارت شارژ اما حالا نگران شدم ! حتما خبرشا بده که نتیجه چی شد.
نه نشد متاسفانه
يعني دوستان ميخوان بگن كارت قلابي؟
يكي كمك
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)